Herkeze selamlar ben serdar. Bu başlığı hem tanışmak hemde bir ricada bulunmak amacıyla açtım..
Biraz kendimden bahsedeyim.çocukluğumdan beri motosiklet tutkum vardı ama hiç bir zaman bir motor alamamıştım bunun en büyük nedeni yaşadığım yerde motorlu taşıt kullanılması yasak olması ve ekonomik nedenlerdi...müzik öğretmenliği ve gitar dersleri veriyorum özel dershanelerde ve bu forumları okuyup birazda birikim yaparak en sonunda bir keeway superlight aldım.Ve 7-8ay dır kullanıyorum.3senedir izmirde yaşıyorum...
Ricama ve nednine gelirsek.İşimden ayrılıp ortak bir mağaza+dershane açtık fakat ortağım beni dolandırdığı için hiç bir yasal hak elde edemeden ortada kaldım ve bütün birikimim de uçtu...eski işimeyse sezon dönemiyle geri dönemiyorum.Özel öğrencilerimden geren miktarla yaşamak mümkün değildi zaten birde üstüne çocuklar sınavları olduğu için dersleri bıraktılar.Kredi kartları da tükendi işin en acı kısmıysa 1aylık evliyim...
benim sizden ricam şu olucak...hayata dair yapabildiğim 2şey var biri dersverek bir diğeri se motor kulanabilmek...bu forumlarda kuryeler yada kurye tanıdıkları olanlar vardır mutlaka...ilan çok aradım ama bir şey bulamadım keeway imi bir ybr ile bir şekilde değiştirip kuryelik yapmak istiyorum bana yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim teşekkür ederim saygılar!
mailadresim thesoulcatcher_serdar@yahoo.com
foto yüklemeyi beceremedim ama nikahtan sonra superlightı süsletip gezmiştik baya iyi gözüküyordu