Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

merhabalar ben serdar

REKLAM ALANI

Motosikleti
    keeway sl 150
    Herkeze selamlar ben serdar. Bu başlığı hem tanışmak hemde bir ricada bulunmak amacıyla açtım..

Biraz kendimden bahsedeyim.çocukluğumdan beri motosiklet tutkum vardı ama hiç bir zaman bir motor alamamıştım bunun en büyük nedeni yaşadığım yerde motorlu taşıt kullanılması yasak olması ve ekonomik nedenlerdi...müzik öğretmenliği ve gitar dersleri veriyorum özel dershanelerde ve bu forumları okuyup birazda birikim yaparak en sonunda bir keeway superlight aldım.Ve 7-8ay dır kullanıyorum.3senedir izmirde yaşıyorum...

Ricama ve nednine gelirsek.İşimden ayrılıp ortak bir mağaza+dershane açtık fakat ortağım beni dolandırdığı için hiç bir yasal hak elde edemeden ortada kaldım ve bütün birikimim de uçtu...eski işimeyse sezon dönemiyle geri dönemiyorum.Özel öğrencilerimden geren miktarla yaşamak mümkün değildi zaten birde üstüne çocuklar sınavları olduğu için dersleri bıraktılar.Kredi kartları da tükendi işin en acı kısmıysa 1aylık evliyim...

benim sizden ricam şu olucak...hayata dair yapabildiğim 2şey var biri dersverek bir diğeri se motor kulanabilmek...bu forumlarda kuryeler yada kurye tanıdıkları olanlar vardır mutlaka...ilan çok aradım ama bir şey bulamadım keeway imi bir ybr ile bir şekilde değiştirip kuryelik yapmak istiyorum bana yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim teşekkür ederim saygılar!

mailadresim thesoulcatcher_serdar@yahoo.com

foto yüklemeyi beceremedim ama nikahtan sonra superlightı süsletip gezmiştik baya iyi gözüküyordu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    marwel114 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw G650 Xmoto
    aramıza hoşgeldin. geçmiş olsun diyorum içinde bulunduğun duruma üzüldüm. ben boluda yaşıyorum iş konusunda hiçbir fikrim yok bu yüzden. sana kolay gelsin umarım hakettiğin yere ulaşırsın...
    Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.

ozi2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Google arama motoru
    Hoşgeldin yazdıkların kulağımıza küpe olsun belki bi yararımız olur
    [COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    cbr 125
    hosgeldınnnn sefa geldınn
    ZAFERE KADAR DAİMA!!

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    hoşgeldin arkadaşım , yaşadığın olaylarla ilgili senin adına üzüldüm gerçekten çok zor olsa gerek bide evlisin , iş konusundaysa izmir mt sayfasına bi bak istersen ordan birileriyle irtibata geç bişeyler çıkar diye düşünüyorum....
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aramıza hoşgeldin
    İzmir denim bende,gayet büyük ve düzeyli bir gurubumuz var.MT İzmir...
    Elimizden geleni yapmaya çalışırız dostum.
    Yalnız 1 aylık evliyim yazmışsın,bu kadar sorunun içinde mi evlendin yoksa 1 aylık evlilik dolandırılmadan öncemiydi yani şimdi daha mı uzun süredir evlisin.

Motosikleti
    keeway sl 150
    öncelikle ilgilendiğiniz ve sorunumu paylaştığınız için herkeze ayrı ayrı teşekkürler.hemen MT izmir sayfasına bakıcam.Forrap soruna gelince evet şuan1-1.5 aylık evliyim herşey zincirleme gelişti ve herşey üstüste geldi.Birşeylerin farkına vardığımda artık dönüşü yoktu diyelim kısaca.artık birşekilde yoluna sokmalıyım herşeyi...

speedygirl şule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Allah kolaylık versin işin zor arkadaşım. ilk toplantıda bekliyoruz aramıza. tanışalım konuşalım neler yapılabilir bir görelim. iş problemi sıkıntılı bir durum. hele evli olunca dahada zor tabi. sorumluluk artıyor. elimizden birşey gelirse ne ala. en kısa zamanda tanışmak dileğiyle
    aramıza hoşgeldin.

deer_152 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aramıza hoş geldin

herşey düzelir

İ s m a i L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yenisini alana kadar yok.
    Hoşgeldin diyorum. Benzer bir olay 13 yıl önce benim başıma gelmişti. İnşallah kısa zamanda düzelirsin.Yeni kurduğunuz yuvanızda, size mutluluk ve sağlık dolu bir hayat diliyorum.

Motosikleti
    keeway sl 150
    ben inanıyorum bişiler olucağına illaki bir fırsat çıkacaktır biryerlerden doğrudan olmasada dolaylı olarak..hangi yara kapanmamışki.yeterki yılmayıp çalışmak lazım..samimiyetiniz için teşekkürler...önümüzdeki ilk buluşmaya gelmeyi çok isterim..

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    sen yılmadıkca hersey eskisi gibi olur, bizler de biseyler yapmaya calsiriz senin icin... İzmir e hosgeldin...
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    hoşgeldin..
    .................
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)