bu fotoyu demin yanlışlıkla başka başlığa yapıştırdım.Dalgınlık işte.Ama olsun o topik te şenlendi
bu fotoyu demin yanlışlıkla başka başlığa yapıştırdım.Dalgınlık işte.Ama olsun o topik te şenlendi
Başlık çok kral olmuş. Hayırlı olsun.
Cruiser sevgisi bi başka. Geçen pazar 5 saat motosiklet temizledim. Kapıcımız ben bu sürede 2 apartman temizliyorum diye laf attı.. Dışarıdan bakınca garip görünebilir ama egzost borularına krom parlatıcıyı sürerken alınan keyif anlatılmaz yaşanır..
Motosikletim ile ilgili gelecek planlarım ise şöyle:Alışveriş Listem
Eating tar and gasoline
Every light I see is green
Open pipes, my machine's triple-plated chrome
Shadow'un yeri benim için hep bambaşka olmuştur...Ama şu anlık istediğim motor dragstar250 bakalım kısmet artık gerisi...Umarım burası dolar da taşar böle gözümüz gönlümüz MOTOSİKLET görür...
AKIN FİDAN
Dragstar gerçekten pırıl pırıl bir motor. Her yanında krom kaplama var. Orayı burayı krom kaplıycam diye uğraşma derdi yok
Eating tar and gasoline
@porsuck; sanırım Çukurambar'da oturuyorsun. Ankara MT başlığına ve toplantılarına da bekleriz. 100. Yıl'dayım ben de
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
bence cruıser herzaman cruıser....motosikletlerin babasıdır.hepsinden önce olandır.en çok sevilen ve en çok alımlı olandır.en rahat ve en çekici olandır.aşkı başka yaşanandır.amacımız ne hız ne börtü böcek.amacımız teker çevirmek....
YAŞLANARAK DEĞİL YAŞANARAK TECRÜBE KAZANILIR.ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR.
Eating tar and gasoline
başlığınız hayırlı olsun cilalamadan fırsat bulup arada bir başlığa da bakarsınız umarım
Genelde sakin motosiklet kullanan birisi olarak tarz olarak bana yakın ve çekici gelse de, pek çevik olmaması, düşük viraj kabiliyeti, rüzgara direnmesi gibi güvenlik çekinceleri nedeniyle kendileriyle yolumu ayırdım.
Ama güneşli bir günde salına salına giderken güneşin krom parçalardaki yansımasını izlemenin tadını başka bir motosiklet veremez sanırım.
Başlığınız hayırlı olsun.
(Bir zengin olsam Steve Mcqueen kadar motosikletim olacak )
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Sayfalar ışıldamaya başladı bile...
Herkes çeşitli custom parçalar ile ilgili bildiği yerleri de yazarsa iyi bir paylaşım olur. Maalesef pek fazla yok, İstanbulda bildiğim bir TT var ( oda foruma dün katıldı )
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
arkadaşlar bu topiği olabildiğince resimle donatmaya gayret edelim.Az laf,çok iş
levent abi motor kaç km oldu
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Tüm cruisercilerin yeni yılı kutlu olsun. Yıl boyunca kazasız belasız güzel sürüşler dilerim
çok teşekkürler...Haydi arkadaşlar resim yok mu resimmmm.....
bende burdayım arkadaşlar
bende regalimle aranızdayım
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Hayırlı olsun. Ledo bey, sizinkinin de SS den pek farkı yok aslında. Sizinki daha cok cruser taklidi yapan bir ss gibi gelmekte bana . Ne dersiniz?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)