MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Eylül 2007, 02:40
limitlerde gidersen patlama olasılıgın çok fazla.
ben hep pay bırakıyorum.
o geçen sene ölen arkadaş için 200 ile viraja girmeyi denedigi söyleniyordu.
bu gün aklımda kalanıyla orada 1 ya da 2 viraja 200 ve biraz üstüyle girelebilir.
diger virajlar için 200 gibi bir hız limit ve limitin üzeri demektir ki arkadaş rahmetli olmuş.
Reklamlar
-
17 Eylül 2007, 02:40
bi de viraj çıkışı yolda beliren inekler, hatalı sollama yapan arabalar kum döke döke giden kum kamyonları olmasa...
Hakkı ben de seviyorum ve gidiyorum ama riva yolunun güzelliği yanıltıcı.
geçen sene bir arkadaş 1000 lik suzuki siyle virajda karşıdan gelen arabanın altında kalıp öldü o güzel yolda.
sen hiç gözlerinde korku olan bir kartal gördün mü ?
-
17 Eylül 2007, 03:29
Nemrut
Evet o yol gerçekten güzel bir yol... Fakat bence 200 bir viraj için yüksek bir sürat... Sen ne kadar iyi viraj alırsan al , ani bir durumda hatanı tolare edecek bir hız değil 200.
-
17 Eylül 2007, 04:47
Hakkı pistte değilsin.Riva yolundasın.Virajları zevk alarak dön risk alarak değil.
Edy ile dinmeyen çok gittiler o yolu inekleri iyi hatırlıyorlar.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
17 Eylül 2007, 06:23
Yurtdışında geyiklere çarptıktan sonra kurtaranların çok videosu var , bizde ineğe çarpsan kurtaramazsın da
-
17 Eylül 2007, 15:23
İneğe çarpmak duvara çarpmakla eşdeğer olsa gerek
İneğe çarpınca tahminimce üstündeki sürücü de motor da yamulur
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
-
17 Eylül 2007, 15:34
inek diyip geçmeyin.
bazı besili ineklerin 1 tona yakın ağırlıgı var (yanlış hatırlamıyorsam ben 700 küsür kilo gördüm) . nerdeyse bir araba kadar...
-
18 Eylül 2007, 00:37
-
18 Eylül 2007, 00:44
Çirkin KurbağaRR Var mı arttıran
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
18 Eylül 2007, 01:34
Neden şu motorun kafadan veya kıçtan hiç resmi yokkk???
-
18 Eylül 2007, 01:38
yakışmadı hondaya
hele 2008 600rr dan soora...
-
18 Eylül 2007, 01:43
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Uyandığında kabusun devam etmesi gibi birşey, iğrenççç
-
18 Eylül 2007, 01:55
-
18 Eylül 2007, 01:57
patriote İlkay abim geri dönüşünü yaptın demek...Umarım bir daha görüşmemiz kısmet olur...Az da olsa çok güzel muhabbetimiz oldu...
bu arada 1000RR bence daha küt kuyruk ve kafası ile daha hoş olmuş...
-
18 Eylül 2007, 01:59
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Görkem cumartesi pazar Boy'a destek için İzmit'e gidicez dimi?
Kimler gidiyor kaçta yola çıkılcak vs. grup halinde gidelim mümkünse, bilgi verirseniz sevinirim.
-
18 Eylül 2007, 02:13
Arkadaşlar, önümüzdeki haftasonu olan yarış bu sene katılacağım son yarıştır. Ondan sonraki yarış İzmir'de olduğundan ve maddi olarak giderleri karşılayamayacağımdan, aynı zamanda işten bu kadar uzun süre izin alamayacağımdan katılamayacağım. Son yarış da Kasım ayında olacak, çok büyük ihtimalle yağmur olacağından ve yağmur lastiğim olmadığından ona da katılamayacağım. O yüzden sizlerden ricam sezonun bu son yarışında MT ailesi olarak yanımda olmanızdır. Gelenler de gelmeyenler de sağolsun...
Tarih : 23 Eylül 2007 Pazar
Saat : 10:30 gibi orada olsanız iyi olur
Yer : İzmit Körfez Pisti
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
18 Eylül 2007, 02:14
aYe
Abi biz zaten cuma veya cumartesinden gidip orada kalıyoruz mehmet abiyle...
Siz Barış abiyle pazar günü için sabahtan plan yapabilirsiniz... Eğer isterseniz 1 gün kalmalı da gelebirsiniz bu sayede hem pazar sabahı zor olmaz hem de cumartesi sıralama turlarını izleyebilirsiniz
-
18 Eylül 2007, 02:17
boy adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, önümüzdeki haftasonu olan yarış bu sene katılacağım son yarıştır. Ondan sonraki yarış İzmir'de olduğundan ve maddi olarak giderleri karşılayamayacağımdan, aynı zamanda işten bu kadar uzun süre izin alamayacağımdan katılamayacağım. Son yarış da Kasım ayında olacak, çok büyük ihtimalle yağmur olacağından ve yağmur lastiğim olmadığından ona da katılamayacağım. O yüzden sizlerden ricam sezonun bu son yarışında MT ailesi olarak yanımda olmanızdır. Gelenler de gelmeyenler de sağolsun...
Tarih : 23 Eylül 2007 Pazar
Saat : 10:30 gibi orada olsanız iyi olur
Yer : İzmit Körfez Pisti
Abi acıtasyon yapma be böyle konuşmalarına alışkın değiliz
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
-
18 Eylül 2007, 02:27
GorkeM adlı üyeden alıntı
180ch kaç hp ?
Ch;
Fransızcada chevaux (beygir) kelimesinin kısaltmasıdır. Hp değerini şu an kafadan çeviremeyeceğim kusura bakma.
ultraukala adlı üyeden alıntı
patriote İlkay abim geri dönüşünü yaptın demek...Umarım bir daha görüşmemiz kısmet olur...Az da olsa çok güzel muhabbetimiz oldu...
bu arada 1000RR bence daha küt kuyruk ve kafası ile daha hoş olmuş...
Kardeşim dönüş telaşı içerisinde bir çok arkadaş gibi seni de aramayı unuttum. Kusura bakma. Tanıştığımıza çok memnun oldum.
keşke vaktim olsaydı da diğer arkadaşlarla da buluşabilseydik.
Artık seneye inşallah.
İlgin için çok teşekkür ederim.
Buluşmamızda benim motoru sormuştun.
Gerçi bir kaç kez fotoğraflarını foruma asmıştım ama seni zahmetten kurtarayım.
Sağdaki benim motor. Soldaki de iki önceki motorum.
Bu da pistteki hali..
Bu da yukarıdan görünüşü.
-
18 Eylül 2007, 02:30
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
GorkeM adlı üyeden alıntı
aYe
Abi biz zaten cuma veya cumartesinden gidip orada kalıyoruz mehmet abiyle...
Siz Barış abiyle pazar günü için sabahtan plan yapabilirsiniz... Eğer isterseniz 1 gün kalmalı da gelebirsiniz bu sayede hem pazar sabahı zor olmaz hem de cumartesi sıralama turlarını izleyebilirsiniz
Kalmalı derken? nerde kalıyorsunuz?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler