Bugün De Ölmedik | Yeni YouTube Kanalı | Motovlog Kervanı
Reklamlar
-
Herkese merhaba!
YouTube'da motovlog kervanına bende katılmış bulunmaktayım. Bu şeye video kaydetmeyi çok sevdiğim için başladım ve yaşadıklarımı başıma gelenleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Yaşım henüz çok genç bu yüzden tavsiye verecek ya da öneride bulunacak durumda olmadığım için sizlere kısa, bol trafikli (malum İstanbul'dayız), eğlenceli ve özellikle kaliteli yol videoları montajlamak istiyorum. Kanalımı ziyaret edip yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi belirtirseniz çok sevinirim. (Owlcruiser motovlog kanalını örnek alıyorum)
Kanal Linki: https://www.youtube.com/channel/UCji...tf14-DJbHFRXcQ
Reklamlar
-
hayırlı olsun motoru yeni almışsın
tavsiye olarak motora soğukta sadece pantolon ve içlik ile binme zamanında bana da böyle dediler hiçbirşey olmaz bana diyordum taa ki soğuktan dolayı tam 3 hafta diz ağrısı çektim bu diz ağrısı gecede rahat uyutmuyor hemen paraya kıyıp hemen dizlik ve mont aldım
-
-
bursagsli adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun motoru yeni almışsın
tavsiye olarak motora soğukta sadece pantolon ve içlik ile binme zamanında bana da böyle dediler hiçbirşey olmaz bana diyordum taa ki soğuktan dolayı tam 3 hafta diz ağrısı çektim bu diz ağrısı gecede rahat uyutmuyor hemen paraya kıyıp hemen dizlik ve mont aldım
Tavsiye için teşekkürler Aslında yaklaşık 10 senedir motosiklet kullanıyorum ama İstanbul trafiğinde yeniyim. Nede olsa Rossi'de olsan İstanbul'da acemisindir :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler