Merhabalar, yardımlarınızı bekliyeceğim
-
Reklamlar
-
600 veya litrelik makinayla başlıcam dersen, hemen herkes senin için fatiha okumaya başlar bu formda. Hemen sıralayayım.
Ehliyet
full koruma
cbr 125 r
hoşgeldin
-
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
-
Adem Koş la Nerelerdesin
Hayabusa al Hayabusa
OHOOO adem la ben seni koş diye çağırıyom sen benden önce hemen davranıyon olamaz ki böyle
-
adem80 adlı üyeden alıntı
600 veya litrelik makinayla başlıcam dersen, hemen herkes senin için fatiha okumaya başlar bu formda. Hemen sıralayayım.
Ehliyet
full koruma
cbr 125 r
hoşgeldin
Hoşbuldum
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------
Acemiliğimi Bağışla ANlamadım
-
Kocaeli İl Temsilcisi
doktor babana söyle cerrah arkadaşlarıyla sürekli irtibatta olsun sen motorunu alınca kenancım ,
paraydı, puldu zenginlikti tecrübeydi hepsini geçeceksin bir kalem , yaşım 18 dedinmi orada dur bakalım . üzme bizleri sonra .
kimleri kimleri kaybettik biliyormusun ? nice körpecik gençleri, tecrübeliler ve nice zenginleri yitirdik !
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
eren özer adlı üyeden alıntı
Adem Koş la Nerelerdesin
Hayabusa al Hayabusa
OHOOO adem la ben seni koş diye çağırıyom sen benden önce hemen davranıyon olamaz ki böyle
Ben önerimi ortaya attım. Hayabusayıda kendime alcam.
-
Daha Erkenmi Diyorsun ???
-
Avciceyhan paylaşım için çok özür dilerim ama böyle bir paylaşımla bir arkadaşımızın hayatını kurtara bilirim belki
Bu arada İrfan abi patlayan kafa geri toplanıyomu cerrahlar tarafından
-
26 Temmuz 2012, 01:08
warlocks adlı üyeden alıntı
Daha Erkenmi Diyorsun ???
hemde çok erken
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
26 Temmuz 2012, 01:09
Ben Öneri İstemiştim Ama...
-
26 Temmuz 2012, 01:09
Avciceyhan paylaşım için çok özür dilerim ama böyle bir paylaşımloa bir arkadaşımızın hayatını kurtara bilirim belki
haklısın arkadaş için iyi olabilir
cidden içim gitti
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
-
26 Temmuz 2012, 01:12
warlocks adlı üyeden alıntı
taksit yönünden bir sıkıntım olmayacak.Malum babamız doktor.Bende Pronet Güvenlikte Saha Satış Şefi olarak staj yapıyorum
.Ama maddiyat sıkıntı olmayacak derken 35.000'in üzerinede kessinlikle çıkılmayacak.Bana kimse,yok 125'den başla yok 250'den başla demesin.ben 1000'lik bir motorla adım atacağım.
Bana hiçde tavsiye istiyormuş gibi bir halin yokmuş Gibime geldi
-
26 Temmuz 2012, 01:15
Ben 7 Yıllık hasretin bitmesini istiyorum ama ya
-
26 Temmuz 2012, 01:17
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
26 Temmuz 2012, 01:17
-
26 Temmuz 2012, 01:18
Bu tür resimlerin burada yayinlanmamasi fikrindeyim arkadaslar mümkünse kaldiralim.
Degerli warlocks Kardeism,
öncelikle hosgeldin yasin itibariyle düsündügün yüksek cc motosikletleri kullanman
gelecegin acisindan saglikli bir karar olmayabilir. Cünkü insan yasi ilerledikce olgunlasir
ve durum degerlendirmesi yapar ayni zamanda ilerleyen yaslarda daha isabetli kararlar
verildigi asikardir.
Acizane tavsiyem düsük cc bir motorla baslayip gerekli tecrübe ve bilginin elde edilmesiyle birlikte
25 li yaslardan itibaren daha büyük mototorlara gecilmesi yönündedir.
-
26 Temmuz 2012, 01:18
Kocaeli İl Temsilcisi
Avciceyhan paylaşım için çok özür dilerim ama böyle bir paylaşımla bir arkadaşımızın hayatını kurtara bilirim belki
konu sahibi karderşimizin babası doktor olduğu için bu soruyu kendisine yöneltmen daha makbul ve uygun olur düşüncesindeyim
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
26 Temmuz 2012, 01:19
Ne yapak panpa
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
26 Temmuz 2012, 01:20
Yarın Gidip Mash 150 Alıyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)