Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Enduro Şampiyonası'nın son ayağı Tekirdağ!

REKLAM ALANI
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS

Motosiklette Enduro Türkiye Şampiyonası'nın son ayak yarışı hafta sonu Tekirdağ'da yapılacak.
    Motosiklet Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Enduro Türkiye Şampiyonası'nın son yarışı olan 5. ayak mücadelesi Cumartesi ve Pazar günü Çerkezköy ilçesinin Hallaçlı köyünde oluşturulan parkurda gerçekleştirilecek.

Doğal ortamdaki Orman Parkuru'nda yapılacak yarışmada, dereceye giren sporculara çeşitli hediyeler verilecek.

Kaynak:Ajans Spor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Kaçırdık desene.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    federasyonun sitesinde yazan açıklama :

2009 yılı Mayıs ayının başında Doğu Avrupa Enduro Şampiyonası’ nın da düzenlendiği yepyeni ve keyifli bir parkur ile Türkiye Enduro Şampiyonası 2009’ un sonuna ulaşıyor. Çerkezköy’ ün Hallaçlı Köyü etrafında oluşturulan 2 parkur içinde 6 etaptan oluşan yarışta, Hallaçlı-Çerkezköy Karayolunun hemen yanında yer alan Orman Parkuru’ nda seyirciler tüm yarışçıların kıyasıya rekabetini aynı anda ve parkurun heryerine hakim seyir noktalarından seyretme imkanı bulabilecekler.

Doğu Avrupa Enduro Yarışçılarının övgüyle bahsettiği Göl parkuru ise yarışçıların limitlerini zorlayan dik inişi ile seyircilere doyumsuz bir enduro seyri yaşatacak. Avrupa Motosiklet Birliği tarafından onaylanan Avrupa standartlarında bir Enduro Parkuru’ nda tüm yeteneklerini ortaya koyma fırsatı bulacak olan Türkiye Enduro Yarışçıları aynı zamanda sezonun sonunda 2009 şampiyonluğu için ter dökecekler.

Hallaçlı , Çerkezköy ve çevresinde ilgiyle beklenen yarışta dereceye giren yarışçılara yarış sponsorları Atak Kozmetik ‘den Parfüm, Akıncı Kundura’dan Ayakkabı, Hasır Grup’ dan T-Shirt ve Bony Çorap’ dan Çorap ve birçok sürpriz hediyeler verilecektir.

14 Kasım 15:00 de Orman Parkuru’ nda Sıralama Yarışı ve 15 Kasım Pazar günü Saat 10:00’dan itibaren başlayacak olan büyük yarışı izlemek üzere tüm Enduro severleri Hallaçlı’ ya bekliyoruz.

Motosikleti
    transalp yavrusu
    şansa bak.
    İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..

Motosikleti
    Mondial 150mr Vulture.
    Düzeltmek isterim,

Hallaçlı İstanbula bağlı bir orman köyüdür, Sadece Çerkezköy ile sınırdaştır, bir çok köylü Çerkezköye gelir.

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çolulular civardaki arkadaşlar ben pazar günü gitmek istiyorum motorum 100cc cup bana eşlik etmek isteyen varmı beraber yol arkadaşlığı yapalım tabi hava iyi olursa

Motosikleti
    2011 Honda Cbr 125RR
    ya bende çok isterim gelmek kaç km çorludan hallaçlı
    Tedbir Senden Taktir Allahtan...

haritadan baktım hallaçlı çerkezköy arası çorlu çerkezköy kadar yok buna göre 60 km den fazla dehil tel 05453415609

ben gittim koskoca çorludan 5-6 kişiydik genç kızlar bile seyretmeye gelmiş bizim büyük motorcular piyasada yok

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler