Sürücüsüz ilerleyen otonom BMW R 1200 GS test videosu yayınlandı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Sürücüsüz motor ne işe yarar acaba ? Ekmek almaya felan mı yollayacaz ( gerçekten merak ettiğim için soruyorum ) :D
-
huseyin. adlı üyeden alıntı
Sürücüsüz motor ne işe yarar acaba ? Ekmek almaya felan mı yollayacaz ( gerçekten merak ettiğim için soruyorum ) :D
hahahahah heralde otopark uzak olan sürücüler için işe yarar fakat türkiyede düşünsenize bunu üzerinde adam olmadan 300 milyarlık motorun başı boş gittiğini...
-
Sürücülü gideni aldıkta sürücüsüz giden kaldı.
-
huseyin. adlı üyeden alıntı
üzerinde sürücü olsa bu videodan etkilenirmisiniz? motorun tek başına hareket etmesi reklamdır yada teknolojik gösteridir..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:11 ----------
korayuzuner1 adlı üyeden alıntı
Sürücülü gideni aldıkta sürücüsüz giden kaldı.
ABS li veya E4 motorlar içinde aynı sitem yazıldı , görüldüki bunlar opsiyon değil birer standart , atıyorum 20 yıl sonra otonom sürüş mecburi olabilir , adamlar bu konuda arge harcıyorlarsa mutlaka gelecekte bunu kullanacağız demektir..
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
üzerinde sürücü olsa bu videodan etkilenirmisiniz? motorun tek başına hareket etmesi reklamdır yada teknolojik gösteridir..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:11 ----------
ABS li veya E4 motorlar içinde aynı sitem yazıldı , görüldüki bunlar opsiyon değil birer standart , atıyorum 20 yıl sonra otonom sürüş mecburi olabilir , adamlar bu konuda arge harcıyorlarsa mutlaka gelecekte bunu kullanacağız demektir..
Düzeltiyorum:Şimdi mutlaka kullanıyoruz gelecektete mutlaka kullanırırız.
-
arabada neysede arabadakiler bile hala doğru düzgün çalışmıyor..
Geçen haberde okudum teslanın otomatik insansız sürüş modunda araç sahibi kadın öndeki arabaya çarpmış aracın durmadığını söylemiş kadın parmaklarınımı ne kırılmış teslaya 300 bin dolarlık dava açmış..
motora da değil aslında türkiye yolarına hayatta güvenmem .. iki şeritli yolda gelişe şerit veren tek ülkeyiz herhalde..
-
Enduro kulüplerine girip aksesuar sergileyen amcalar için kullanışlı olacaktır. Ne de olsa amaç motor surmek değil
-
ewo adlı üyeden alıntı
Enduro kulüplerine girip aksesuar sergileyen amcalar için kullanışlı olacaktır. Ne de olsa amaç motor surmek değil
Olmazsa olmazları çakar lamba. 200bin lik motoru övmezler kıçı kırık çakarı 6 saat anlata anlata bitiremezler 😃
-
Boldpilot adlı üyeden alıntı
.....Olmazsa olmazları çakar lamba.....
çakar lamba hadi neysede bu goldwing kullananların neredeyse egzoz deliğine kadar her tarafına şerit led taktırması nedir arkadaş , bunu kullananlar doktor , mühendis vs mürekkep yalamış adam olsada malum cg tayfasından farkları yok gözümde :D demekki adamların içinde cg ruhu saklı kalmış , bu şekilde taverna gibi dolaşarak mutlu oluyorlar :p
-
Yolda çevirip, ıssız bir yere götürüp tecavüz... Pardon, beynini çıkarıp kendileri binerler... Selesi bile yerinde duruyor nasıl olsa.
Koruma önlemleri lazım ülkemize gelecekse. Sözle taciz modu, levye modu falan lazım. İcabında elektrik te verebilmeli. Şart bence.
-
Çorumda sürücülü bmw 1200gs görmek için ya teleskop'un olacak yada rüyanda!
-
O da bişey mi. Biz hem insansız hem de motorsuz hava aracı yaptık. Yaaaa!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)