MOTOSİKLET EĞİTİM FESTİVALİ BAŞLIYOR. 4 Haziran 2017 Pazar İstanbul
Reklamlar
-
Reklamlar
-
her anlamda gerekli bir etkinlik . umarım devamı gelir , türevleri gerçekleşir.
Hayatı seviyor musun? Öyleyse zamanı çarçur etme, çünkü hayat ondan ibarettir. Benjamin franklin
-
Güzel bir etkinlik.
Sürücü kursunda eğitim aldığım ve ehliyet sınavına girdiğim alanda yapılıyor.
Mekan eğitim için çok uygun ve çok geniş.
Gidebilen gitsin derim.
-
ücretsiz eğitim derken kendi motosikletimimizle mi yoksa bize motosiklet mi sağlayacaklar ?
Motosiklete yeni başlayacak birisi olarak ücretsiz eğitime gidebilirim açıkcası
-
Kaç gün sürecekmiş bir bilgisi olan var mı?
-
İlk mesajın ilk satırının ilk cümlesinde yazıyor.
-
-
Motorumu götürmucem.Sıkıntı olmasın oralarda,hırsızlıktı,çarpma devirme.Sivil olarak katılmayı düşünüyorum
-
Hayat her zaman sen tüm olanakları yaşayıp tüketmeden önce biter... W. Faulkner
-
bpak adlı üyeden alıntı
İlk mesajın ilk satırının ilk cümlesinde yazıyor.
Orada saat yazıyor, ne yani festival diyorlar ve sadece 1 gün mü olacak?
Sürüyorum, öyleyse varım..
-
Eeeeee ücretsiz eğitim diyorlar nasıl olacak o iş bende heveslendim ama millet önceden kayıt olup isim yazdırmış :(:(
-
02 Haziran 2017, 09:04
Gidecek arkadaşlar varsa haberleşip birlikte gidelim?
-
03 Haziran 2017, 17:36
-
04 Haziran 2017, 00:41
4 Haziranda İstanbul Göztepe'de düzenlenecek olan Motosiklet Eğitim Festivali süresince hem festival alanındaki büyük Motomax çadırında hem de Kadiköy / Hasanpaşa mağazasında geçerli ekstra indirimler sizleri bekliyor.
Festival alanında, eğitim kuruluşlarının ücretsiz eğitimleri, eğlence, konser ve gösteriler ile bir çok aktivitenin yanında ücretsiz iftar da sizleri bekliyor olacak.
Festival alanı: Dumlupınar mah. D-100 karayolu no:98 Göztepe Kadıköy İstanbul / E-5 üzeri Salı pazarı alanı.
-
04 Haziran 2017, 01:57
2. El motosiklet pazarının olduğu bir yerde bir kaç bankanın kredi işlemi için stant kurması mantıklı olurdu.Tabi ucuz faizli ihtiyaç kredisi.Krokide görünmüyor ama olursa baya bir motosiklet satışı olur kanaatindeyim.Gerçi kredi olsa ne olur satışı hangi noterde yapacaksın pazar günü.Ama bir gün sonra yaparsın satışı.Farketmez maksat motoru canlı kanlı görüp deneyip beğenip parasını da hemen orada hazır hale getirmek.
-
04 Haziran 2017, 01:58
orda bir park alanı var, giriş herkese serbest, curcuna gürültü kalabalık. hırsızların park alanında cirit atma, motor kurcalayıp çalma ihtimali hiç az gelmedi bana. biraz sakat sanki o durumlar
-
04 Haziran 2017, 21:17
Gayet keyifli bir etkinlik oldu, emeği geçen herkese teşekkürler.
Analogue at birth, digital by design. The fat on my body is the designer and the brain is trying to be the coder.
-
04 Haziran 2017, 22:13
Bu etkinliğin güzel yanı,
- Motorsiklet ve motorsiklet sürücülerinin farkındalığının varılması,
- Eğitim vs.
-Katılımcı portföyü,
- Sohbet, muhabbet yeni tanışmalar,
Kötü yanı demeyelim de,
- 1000cc. ve üzeri artislerin, artislik hareket ve davranışları,
-Yeteri kadar duyuralamamış olması
Kişisel fikrim de şudur, öyle şubatın başında buz gibi havada motorsiklet fuarı yapacaklarına, insanları tıklım tıkış kıç kadar standlarda modelleri tanıtacaklarına, her sene bugünlerde, hele de böyle güzel bir havada (Tabi kimse bilemez ilerki yıllarda kararlaştırılan günde havanın nasıl olacağını ama) böylesi büyük bir alanda motorsiklet fuarı yapılsın.Gerek yok kırmızı halılara vs..lere , hava güzel olsun alan ferah olsun,yer merkezi olsun bak nasıl motor fuarı oluyor. Bıktık artık tıklım tıkış motor fuarlarından, leş gibi kokan tuvaletlerden ve insan izdihamından.
Kimsenin aklına gelmez mi , böyle güzel havada ferah ferah motorsiklet fuarı yapmaya? Tamam yeni model kış aylarında lanse ediliyor vs. de , gel burda göster yeni modelini tanıt işte.Standını kur rahat rahat. Hem fuar hem etkinlik olsun. İnsanlar rahat etsin. Yok illa fuar firması köşeyi dönecek, insanlarda tıklım tıkış leş gibi standlarda heba olacak..
-
04 Haziran 2017, 22:47
Gösterilerden ilkinde ufak bir kaza yaşansa da, gayet güzel ve keyifli idi.
Buyrun onların görüntüleri.
Analogue at birth, digital by design. The fat on my body is the designer and the brain is trying to be the coder.
-
05 Haziran 2017, 14:56
Bu da benim çektiğim bazı görüntüler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)