KTM Orange Days Bu Haftasonu Fethiye’den Start Alıyor
Reklamlar
-
Meraklılarını KTM dünyası ile tanıştıracak Orange Days, 02 – 03 Mayıs 2015 tarihlerinde,
Fethiye KTM Exclusive Bayii Motorall’da gerçekleştirilecek.
KTM dünyası ile tanışacağınız, KTM modellerini test etme fırsatını bulacağınız Orange Days,
Fethiye KTM Exclusive Bayii Motorall'da, 02 – 03 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
KTM’nin Duke, RC ve Adventure modellerinin tanıtılarak test edileceği etkinlikte,
Motorall'un sahipleri Sadık Özdemir ve Türkiye Enduro Şampiyonu Serkan Özdemir de hazır bulunacak.
Katılımcılar, motosiklet konusunda Özdemir kardeşlerle keyifli bir söyleşi de yapma şansı sunuyor.
Kaçırılmaması Gereken Bir Etkinlik
İki gün sürecek Orange Days’de, KTM’nin Duke, RC ve Adventure modelleri
Motorall’un showrrom’unda tanıtılırken, Fethiye'nin muhteşem doğası ve keyifli yollarında
bu motosikletleri test etmek, kaçırılmaması gereken bir etkinlik olacak.
Motorall Adres: Adnan Menderes Bul. No: 240 Fethiye
Telefon: 0252 613 28 48
Mayıs ve Haziran aylarında devam edecek
KTM Orange Days tarihleri ve lokasyonları şöyle:
2-3 Mayıs Fethiye
9-10 Mayıs Antalya
16-17 Mayıs İzmir
23-24 Mayıs Ankara
30-31 Mayıs Bursa
6-14 Haziran İstanbul
Reklamlar
-
Ben Bursa için ilk günü kayıt yaptırdım daha dönen olmadı.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
-
Bunun İçin Önceden Kayıt yaptırmak gerekiyormu?
-
Ben de İzmir için yaptırdım e-postada bir hareket yok.
-
bursa için nasıl kayıt yaptıracağız ???
-
Geçen sene Eskişehir'dekine katılmıştım.Bir gün önceden bayiiye gidip gerekli bilgilerle ve test etmek istediğim motosikletlerin modellerini belirterek kayıt yaptırmıştım.İnternetten başvuru yapmak isteyenler için şöyle bir link var;
http://spormoto.com/formsxyz/view.php?id=38606
Test edilebilecek motosikletler;
RC 390
DUKE 200
DUKE 390
1190 ADVENTURE (Geçen sene bu model için özel eğitim sertifikası istenmişti bilginiz olsun.)
-
Antalya'daki etkinliğiğe katılacak olanlar var mı ?
-
-
Bakalım kaç kişi veya kaç motor patlayacak bu testlerde.....
-
Geçen seneki teste gelen Duke 200 berbat durumdaydı. Defalarca düşmüş ve bakım yapılmamış. Fren pedalı içe girmişti, basılması zordu, motorda acayip de titreşim vardı. Ben bunlardan şikayet edince oradaki bir uyanığın açıklaması şöyleydi; motorlara bilerek bakım yapılmamış ki ne kadar dayanıklı olduklarını görsünler. Sonuç ne oldu ? O zaman kadar Duke 200'ü beğenip alma hayallari kuran ben, Pulsar'dan sonra bu testi yapınca motorun kesinlikle o parayı haketmediğini düşünmeye başladım. Bu sene inşallah düzgün bir Duke 200 gelir de tekrar denerim. Duke 390'a ise bayıldım, mutlaka test edin.
-
Fethiye de olan etkinliğe katıldım, rc 390 ve 1190 kullandım. Rc daha fazla beklentim vardı ama az küçük kaldı sanki, 1190 ise aşırı rahat, çok beğendim inince abi kaç para bu yaa dedim sonra cevabın 70 é yakın oldugunu duyunca bi şey diyemedim
-
Kayıt yaptırdım ama cevap yok
-
teknoali adlı üyeden alıntı
Fethiye de olan etkinliğe katıldım, rc 390 ve 1190 kullandım. Rc daha fazla beklentim vardı ama az küçük kaldı sanki, 1190 ise aşırı rahat, çok beğendim inince abi kaç para bu yaa dedim sonra cevabın 70 é yakın oldugunu duyunca bi şey diyemedim
Ne kadar süre sürüş yapmanıza izin verdiler, ayrıca gerekli prosedürler nedir açıklar mısınız ?
Birde Antalya'daki etkinliğin yapılacağı yer belli oldu mu ? Bende mail yolu ile RC390 için test sürüşü başvurusunda bulundum.. Maile dönüş olmadı daha..
-
Bu hafta sonu olacak olan etkinliğin adres bilgisini bilen var mı ? Spormoto'nun sitesinde de bulamadım.. Antalya'da pek ilgi gören bir etkinlik değil sanırım.. Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.. Katılacak olanlar var mı ?
-
Bugün Antalya'da Spormoto'nun yaptığı Orange Days etkinliği var ve ne Spormoto sitesinde nede Facebook sayfalarında etkinliğin yapıldığı adres verilmemiş.. Son bir haftadır etkinliği bekliyordum ve araştırıyordum hiç bir yerde adres bilgsi verilmedi.. Şansa Facebook'ta Antalya'ya ait bir motor grubunun gönderisinde yayınladıkları fotoğrafta gördüm adres yerini.. Bu kadar büyülttükleri etkinlik 20 tane balondan ibaret.. Ayrıca atmış olduğum mailede cevap gelmedi.. Bu kadar gereksiz bir organizasyon görmedim.. Diğer illerde bu organizasyonu bekleyen arkadaşlar bilginiz olsun.. Tebrikler Spormoto..
-
09 Haziran 2015, 18:40
arkadaşlar pazartesi saat 13:00'a randevu aldım. başka gelecek arkadaşlar var mı acaba? tanışmış olurduk hem
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)