Motosiklet 2006 / 23-26 Mart Lütfi Kirdar-rumeli Exhibiton Center
Reklamlar
-
13 YILDIR MOTOSİKLET TUTKUNLARININ EN BÜYÜK BULUŞMASI...
MOTOSİKLET 2006
Tarih : 23 -26 Mart / 2006
Yer: Lütfi Kirdar-Rumeli Exhibition Center
13. İstanbul Uluslararası Motosiklet Fuarı
Dünyadaki en son yenilikler...
2005 yılında 163 yerli ve yabancı kuruluş, 41.698 nitelikli ziyaretçi ve alıcı potansiyeli...
Sektöre dünya çapında egemen dev kuruluşlara ait markaların en yeni modelleri...
Her türlü modern alt yapı ve klimatizasyona sahip dünya standartlarındaki en yeni fuar merkezinde...
Lütfi Kırdar - Rumeli Exhibition Center...
İstanbul'un merkezinde toplam 8.000 metrekare kapalı alanda, tüm oteller ve restaurantlar ile iş merkezlerine yürüme mesafesinde...
Hedef kitleyi kapsamına alan ziyaretçi profili ile 23-26 Mart 2006 tarihleri arasında profesyonellere ve tüm meraklılara açık sektörün "gerçek anlamda uluslararası" nitelikte tek ihtisas fuarı...
Heyecan ve coşku dolu bu sektörün en renkli dört günü...
Kategoriler
Motosikletler
Yaris motosikletleri
Klasik motosikletler
Gezi motosikletleri
Cross motosikletleri
Scooter’lar
Mopedler
ATV’ler
Her tür motosiklet parça ve aksesuarlari
Motosiklet jantlari ve lastikleri
Kasklar ve siperlikler
Sürücü giysileri, montlar, tulumlar, eldivenler, botlar ve çizmeler
Modifiye ve performans kitleri
Özel yaglar ve katki maddeleri
Tüm yan ürün ve hizmetler
MOTOSİKLET 2006
23-26 Mart Lütfi Kirdar-Rumeli Exhibition Center
Nişantaşı, İstanbul
Reklamlar
-
Üyelerimize davetiye
ÜYELERİMİZE "MOTOSİKLET 2006" FUAR DAVETİYESİ
Davetiyeler...... toplantı, buluşma gibi organizasyonlarda direk site yönetimi tarafından veya organizasyon liderleri kanalıyla üyelerimize dağıtılıyor ve dağıtılacaktır. Herkese 1er adet davetiye verilecektir.(yeni organizasyon liderleri! site yönetimiyle iletişime geçiniz!)
Ayrıca bu tür organizasyonları kaçırmış veya manisi olanlar için...
ben SHEMOTO ve SKULLHUNTER ile ÖM ve e-mail yoluyla iletişime geçebilirsiniz. Kargo ile davetiye gönderimi yapılmayacaktır. Üye olmayanlara davetiye verilmeyecektir.
Istanbul dışından davetiye talep eden üyeler.....İstanbul'daki bir üye arkadaşı ile iletişime geçip, kendi gerçek ismiyle beraber o kişinin ismini bize bildirirlerse gelen arkadaşa davetiyesi teslim edilir.
Grup olarak gelecek üyeler..... bu başlık altında organize olup, burada isim listesini oluşturarak.... grup adına davetiyeleri alacak kişinin ismini bize bildirirlerse o kişiye davetiyeleri teslim edilebilir. Üyelikler takip ve kontrol altındadır. Art niyetli kural dışı durum tespitinde üyelik sözleşmesi şartları gereği yerine getirilir. Bu şekilde davetiye talep eden üyelerin özellikle üyelik sözleşmesi madde 4 ve 29'u okumaları tavsiye olunur.https://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/announcements.html
fuarlarda en büyük buluşmayı gerçekleştirmek üzere
SHEMOTO:
e-mail ve msn: ........................ ve ............................
telefon iletişimi: öğlen 12:00-13:00 arası ve akşam 19:00-21:00 arası
e-mail ve msnden telefon,adres isteyebilirsiniz
davetiye teslimi İSTANBUL/Yeşilköy
SKULLHUNTER:
e-mail ve msn: ........................ ve ...........................
telefon iletişimi :öğlen 12:00-13:00 arası ve akşam 18:00-19:00 arası
davetiye teslimi merkez ofis: ISTANBUL/ Beşiktaş/ Barbaros Bulvarı
ZUHTUPASA
e-mail ve msn: .................................
telefon iletişimi: öğlen 12:00-13:00 arası ve akşam 19:00-21:00 arası
davetiye teslimi İSTANBUL/Altunizade
ORGANİZASYON SONA ERMİŞ OLDUĞU İÇİN ADRESLERİ KALDIRDIM
Paylaşımlarımız ve yolumuz hep açık olsun!
-
Lütfü Kırdardaki bu ilk fuara hangi şirketler katılım göstercek bilgisi olan var mı?
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
selam
fuar davetiyesi kaldıysa almak istiyorum
Üzeyir Yılmaz
-
Motosiklet 2006 Fuarı Hakkında Bilmek İstediğiniz Herşey
İNTERTEKS ULUSLARARASI FUARCILIK A.Ş.
İnterteks Uluslararası Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen MOTOSİKLET 2006 FUARI hakkında bilmek istediğiniz herşeyi bize yazabilirsiniz.
Sorularınız fuarın genel müdürü Bennan Tokdemir tarafından yanıtlanacaktır.
Herkese fuarda eğlenceler dileriz.
MOTOSİKLET 2006
Nişantaşı, İstanbul
-
danger0 adlı üyeden alıntı
Lütfü Kırdardaki bu ilk fuara hangi şirketler katılım göstercek bilgisi olan var mı?
Madem böyle bir başlık açıldı ve anladığım kadarı ile fuarı organize eden firmadan da bir yetkili geldi, o zaman yukarıdaki sorunun muhakkak cevaplandırılması gerekir.
Aksi takdirde (ki olacağını zannetmiyorum, cevap verilecektir) bu topiğin de içi boş kalır. Fuar alanının da........
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
bilet istiyorum mümkünse nasıl alabilirim saygılar herkeze
-
Ben fuara bursadan geliyorum birkaç arkadaş gelicez eski hisar tarafından fuarın yerini daha ayrıntılı açıklarsanız sevinirim!!!
kara kızımda var sarı kızımda!!!
-
evet hangi markalar katılıcak bi zahmet,fuar yapmışlar kim katılıyo yazmamışlar bravo!
-
Özgür +1 ve shemoto bizi biletlendir
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
bende istiyorum birde alpana oda üye birde bu arada yine toplu gidecekmyiz
-
İŞTE MOTOR AŞKI BU
Ben biletimi aldım ama işin kötü yanı fuar kapısında bazı kötü zihniyetli kişiler para karşılıgı satıyor.
Kınıyorum fazlaysa dagıt 5 10 ytl için hemde bu aşka gönül vermişlere yapılmazz......
Neye Nasıl Bakarsan Onu Öyle Görürsün.
-
-
Ben de bilet istiyoruum
Skull nasıl yaparız bilet işini?
-
fuarlardaki bu kıyasıya rekabet en çok bizlere yani kullanıcılara yarayacak bence
-
bende istiyorummmmmmmmmmm
-
Fuarlardan en az biri için organizasyon yapılırsa çok iyi olur.Birlikte gidersek çok daha iyi olur.
-
ozgurozeren adlı üyeden alıntı
evet hangi markalar katılıcak bi zahmet,fuar yapmışlar kim katılıyo yazmamışlar bravo!
özgür bey
13 yıldır aralıksız yapılan ve ülkemizde uluslararası ünvanı kullanabilen tek fuar olan motosiklet fuarında marka olarak yaklaşık 100 ü aşkın marka vardır bu markaları tek tek belirtmek ve yazmak imkansız olup fuar yerinde incelemeniz en doğrusu olacaktır.
saygılarımla
goblin adlı üyeden alıntı
Ben fuara bursadan geliyorum birkaç arkadaş gelicez eski hisar tarafından fuarın yerini daha ayrıntılı açıklarsanız sevinirim!!!
bay goblin,
karaya ayak bastığınızda istikametiniz avrupa yakası olacak ve boğaziçi köprüsünü hedef alarak e5 yönünden ilerliyeceksiniz,köprüyü geçtiğinizde ilk çıkış olan beşiktaş sapağından girmek süretiyle ilk önce beşiktaşa sonra dolmabahçe stadını izleyerek harbiye açık hava tiyatrosu ( harbiye ) ulaştığınızda fuar alanı ile karşı karşıya kalacaksınız,saygılarımla
ledo adlı üyeden alıntı
Madem böyle bir başlık açıldı ve anladığım kadarı ile fuarı organize eden firmadan da bir yetkili geldi, o zaman yukarıdaki sorunun muhakkak cevaplandırılması gerekir.
Aksi takdirde (ki olacağını zannetmiyorum, cevap verilecektir) bu topiğin de içi boş kalır. Fuar alanının da........
sayın ledo,
gerekli açıklamaları yaptığımdan emin olabilirsiniz, saygılarımla
MOTOSİKLET 2006
Nişantaşı, İstanbul
-
mesela yamaha var mı fuarda???
-
E-mail ve msn bilgilerimi değiştirdim
DÜZELTME, DEĞİŞİKLİK
FUAR DAVETİYELERİNİ benden almak isteyenler!
İlgili mesajımda yani bu başlıktaki msg no:2 te vermiş olduğum
e-mail ve msn adreslerim değişmiştir.
bilginize.
SHEMOTO
Paylaşımlarımız ve yolumuz hep açık olsun!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler