Konya MT altın apa baraj gölü ve kızılören orman gezisi (fotoğraflarla)
-
Reklamlar
-
yılmazım eline sağlık resimler için bölelikle konya mt grubuda oluştu ilk gezimiz için süperdi diyebilirim inşallah bundan sonrakiler daha da güzel olcak
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
-
fotoğraflar çok güzel çıkmış. nice gezilere işallah
-
WOW!!!!
-
-
Aman dikkat!!!
haaa!!bu arada sunu söylemeden gecemicem arkadaslar.hersey iyi hos güzel olmus ama önemli bi noktayi atlamissiniz!!!kac kisi katilmis geziye ya bir yada iki kiside kask var!!unutmayinki türkiye trafiginde yol aliyorsunuz.heran hersey olabilir.güzelim geziyi kötü anilarla noktalamak herkesi üzer dimi
-
-
BmwPower adlı üyeden alıntı
haaa!!bu arada sunu söylemeden gecemicem arkadaslar.hersey iyi hos güzel olmus ama önemli bi noktayi atlamissiniz!!!kac kisi katilmis geziye ya bir yada iki kiside kask var!!unutmayinki türkiye trafiginde yol aliyorsunuz.heran hersey olabilir.güzelim geziyi kötü anilarla noktalamak herkesi üzer dimi
numune gibi kaldım kask takınça
-
Merhaba
Arkadaşlar Türkiye'nin en fazla motosiklete sahip memleketi olan Konya'da neden toplanamıyorsunuz anlayabilmiş değilim. Motorculukta tanışma vardır. Bİrlik beraberlik vardır. Gezi güzel olmuş ama en az bi 30 motor beklerdim ben. Sizin orda motor sayısı çok. Ama motorcu az gibi.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
Kaskları fotoğraf çekilirken çıkarttık ve görünmeyecek şekilde sakladık deyin lütfen. Kask takmadığınızı düşünmesin kimse, lütfeeeeen!
-
trafiin az , yolculuğun güvenli olduğu ve kısa mesafelerde takmadık sadece onun dışında takarız biz zaten
konyada motorlu çok ama hem internet kullanan hemde motor kullanan az anca yolda adamlar deng gelecek ki öyle tanışalım
-
yılmaz bakıyorum iyice kaptırdın sen kendini gezilere, ama güzel gezi olmuş, fotolar güzel. paylaşım için teşekkürler
ha bu arada yaza yerimi ayır ha bende gelmeye çalışacam!!
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
-
-
üstten 22. resimde çok garip çıkmışım
-
arkadaşlar gerçekten böle geziler insanların kaynaşması çok güzel oluyo ben de bir konyalı olarak gezilerinizin devamını diliyorum
[email]toz_kaldiran2@hotmail.com[/email]
-
yılmaz muhteşem olmuş elllerine sağlık diğer arkadaşlara da katılımları için teşekkürler yakında aranıza bende katılacağım inşallah
-
ilanerid adlı üyeden alıntı
yılmaz muhteşem olmuş elllerine sağlık diğer arkadaşlara da katılımları için teşekkürler yakında aranıza bende katılacağım inşallah
e haydin bakalım katılacam deyipte lafta bırakmayın
-
her sey çok hoş ama mobilyetler scoteerlere gölge düşürüyor onlarıda sınıfınıza katın.
-
güzel. teşekkürler
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
güzel gezi olmuş ama mangal dahada güzel duruyor sankii
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler