sevgili dostlarım ve skullhunter kankacım yüksek müsadelerinizle gezi programına çocuk esirgeme kurumuna yapılacak bir ziyareti eklemek isterim...MAYIS AYINDA HERHANGİ BİR PAZAR GÜNÜ için düşündüğüm bu ziyarete şimdiden hafızalarınıza yazmanızı rica ederim...o pazar günü çok güzel olmalı...yavrucakları sevgi ve hediyelere boğacağız...bu ziyaret yetersiz ve hep eksik olacaktır onların dünyalarında...
ama yalnız olmadıklarını hissetmeleri adına geçici ve anlıkda olsa mutlu etmeye çalışacağız...onlar bizim çocuklarımız...onlar bizim yetimlerimiz...onlar bizim öksüzlerimiz...bu kaderi kesinlike onlar seçmedi...hepimiz ordan kendimize bir kardeş seçeceğiz...
ve belli aralıkla kişiselde olsa ziyaretlerine belli sıklıkta gideceğiz...sizlerin adına konuşma cesaretini gösteriyorum farklı bir düşünce olamaz herhalde diyorum...ben kurum müdürüyle görüşüp gerekli izinleri ayarlayacağım...pazar günü olması mantıklı...
lösemili çocuklar ve huzurevleri alternatifini 2.aşamaya diyorum...bu arada bu organizasyonu motordelisi.com ve motovirus.taki dostlarlada paylaşacağım bilgilerinize...katılım ve düşüncelerinizi önemle beklerim...
http://www.eyupcocukyuvasi.org/chcek.htm