Yeni bir marka GOMOTO (resimli)
Reklamlar
-
Merhabalar,
GOMOTO isimli bir marka daha Bursa'da yaklaşık 3 aydır faaliyette. Bugüne kadar Scooter dışında modelleri olmadığından pek ilgimi çekmiyordu. Ancak dün geçerken bir uğradım ve Nisan ortasında Cruiser modellerinin de geleceğini öğrendim. Bu modelleri fuara yetiştiremiyorlarmış. Bursa'daki şube firmanın ana bayisiymiş, diğer illere de bayilik vereceklermiş. Oradaki görevli bayanın bilgisayarında gelecek olan cruiser modellerin resimleri vardı. Mail ile göndermisini istemiştim, dün yollamış. Özellikler tel jantlı model hoşuma gitti, sizinle paylaşayım istedim. Fiyatlarını söylemek istemedi. Resimleri aşağıya koymaya çalışacağım umarım becerebilirim.
Selamlar
web sayfası :http://gomoto.com.tr/icerik.asp?sayfa=urunler&ktg=3
Modeller mart 2006 sonu itibariyle piyasaya sürülecek. 150 cc olması dışında herhangi bir teknik bilgi mevcut değil..........
Reklamlar
-
ne kadar orantısız bi motor bu böle iğrenç
-
tel jantlı olan motor güzelmiş.
paylaştığın için teşekkürler.
teşekkür etmeyi bilelim di mi!!!
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Tel cantlı olan güzelmiş birkaç minik modifikasyon ile çok daha ilginç yapılabilir...
Paylaşım için Teşekkürler...
-
Keeway arm'a benzettim ben..
-
amaaaan ne kibarcıklar var ya. sağol arkadaşım çok teşekkür ederim paylaşımın için.oldumu lespaul_84?????
-
Önemli değil arkadaşlar. Fiyatlar belli olunca yazarım. Diğer model biraz orantısız duruyor sahiden ama dikkat ederseniz fotoğraf tam yandan değil de biraz arka çaprazdan çekilmiş gibi sanki. Tam yandan bakınca daha orantılı gelebilir. Motorlar gelsin kendim çekip koyarım.
-
bide ben bişi sorcam seko bu fotoları nerden buldun.dikkatli baksana özellikle ekzozlara.bu fotolar sanki fotomontaj gibi geldi bana.ekzoz motora yaklaştıkça kayboluyo sanki arada bi kopukluk var gibi
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Alt resimdeki, yerden acayip yüksekmiş. CrossChopper diye bir klasman bile yaratabilir
-
En başta söylediğim gibi bunlar henüz firmanın sitesine konmamış, oradaki satıcı bayanın bilgisayarına gönderilmiş fotoğraflar. İkinci fotodaki gölgelerin gerçek olmadığı kesin. Sonuç olarak gelecek motorlar böyle olacakmış. Bu arada siyah tellinin kırmızı ve mavisi de (selesi mavi beyaz deri) vardı ama onlar gelir mi bilmem.
-
[B][CENTER]MoToRiZe 07 Antalya[/CENTER][/B]
[CENTER]HIZLI YAŞA GENÇ ÖL Kİ CESEDİN YAKIŞIKLI OLSUN[/CENTER]
-
free_eagles adlı üyeden alıntı
amaaaan ne kibarcıklar var ya. sağol arkadaşım çok teşekkür ederim paylaşımın için.oldumu lespaul_84?????
oluyo oluyo, sen de alışırsın zamanla. herkes anasının karnından kibar doğmuyo ya!
allah allah, nedir bu asabiyet anlamadım..
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
aRTIK MOTOR TİPLERİ İYİCE Bİ ACAİP OLMAYA BAŞLADI.bU ÇİNLİLER YENİ SINIFLAR BELİRLEYECEKLER BÖYLE GİDERSE.Delirecem ya.Artık ucu iyice kaçtı olayın
-
telli olan fena durmuyor.
-
Telli olan güzel,acaba fiyat ve kalite durumları nasıl ayrıca fotolar için saol seko
-
ellerine sağlık.Bu gün pazar yatın uyuyun yarın başka bir marka daha çıkar bekleyin hemen karar vermeyim
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
bu ne yaaa. işin suyu çıktı iyice. yakında motosiklet mezarlığına dönecek heryer. aslında motor hurdacılığına başlamanın tam zamanı.
-
Niye motosiklet.net'e ait bi motosiklet yokki?
-
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
1.Motorlar yerli malı
2.Hiçde dandik değil
3.Aşırı bi cinslik yok standarta yakın
4.Motorlar hakkında bilgisi olmayan cok ön yargılı yorumlar yapmıs
5.Motorların fiyatları croiser olanı biliyorum 2500Ytl 110 Max kadran 150 CC fena değil
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler