Zaman gazetesi haberi:
Bağlantı için: http://www.zaman.com.tr/?bl=bolgehab...0304&hn=262025
İkiteker sitesinden alınmıştır. Tanıyan varmı bilmiyorum. Çok üzücü hiç pahasına can kaybı.
Zaman gazetesi haberi:
Bağlantı için: http://www.zaman.com.tr/?bl=bolgehab...0304&hn=262025
İkiteker sitesinden alınmıştır. Tanıyan varmı bilmiyorum. Çok üzücü hiç pahasına can kaybı.
[COLOR="Red"][B]41 NF 749[/B][/COLOR]
[B]Emre ADAKLI
KOCAELİ[/B]
allah rahmet eylesin.bundan sonra böyle olaylar yaşanmaz umarım.
allah rahmet eylesin, böyle cahil, sevgisiz, seviyesiz, toplumda sadece kendisi yaşıyormuş gibi hareket eden insanlara ehliyet veriyorlar ya en çok buna üzülüyorum..
Eğitim Şart...
bizim burdada oldu geçen gün kamyona çarpmış iki kişi vefat etmişler olay yerinde bi de benim yakın arkadaşlarım otobüs sıkıştırması (hemde öğrenci servisi)yüzünden takla atmışlar geçen gün Allah'tan kendilerinde bişey yok motordada 100 ytl lik zarar varmış..
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
Allah rahmet eylesin...Gerçekten de çok üzücü
Sürekli bu tür şeylerle karşılaşıyorum bende tam yol dönüşüne araba park ediyorlar bi dönüyosun karşında park etmiş bi araba dönebilirsen son anda kurtarmaya çalışıyosun Ben zaten kendimi motorun üstünde cambaz gibi hissediyorum,nereden ne çıkacağı belli değil sürekli bi kuşkuyla dolaşıyorum...Bunun katillikten,adam öldürmekten ne farkı var...
Biraz önce araç sorgulamada baktım. Motorun markası YIYING ve işin tuhafı TESCİL TARİHİ 03/02/2006. Eğitim şart arkadaşlar, motor şakaya gelmez. Yazık olmuş. Umarım böyle kazalar kimsenin başına gelmez.
Allah rahmet eylesin.......
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
allah rahmet eylesin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
allah rahmet eylesin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Allah rahmet eylesin bu adam diyemeyeceğim nesnelere ehliyet verenlere aslında tepki göstermek gerekiyor beş on kuruş için genç bir insanın hayatına mal olan nesnenin vicdanı onu nasıl rahat bırakacak çok merak ediyorum sizlere sonuna kadar katılıyorum eğitim şart galiba şart olan bir şey daha varki motorsiklet alırken markaya kaliteye dikkat etmek bu kafama dank etmeye başladı artık asıl tartışmamız gereken konu burada bu bende acele etmesem iyi olacak yaşamayı seviyorum çünkü...
Belki bu şekilde kaza yapmış yada sorun yaşamış arkadaşlarımıza ailelerine katkıda bulunacak bir oluşum içerissine girebiliriz
allah rahmet eylesin
[B][CENTER]MoToRiZe 07 Antalya[/CENTER][/B]
[CENTER]HIZLI YAŞA GENÇ ÖL Kİ CESEDİN YAKIŞIKLI OLSUN[/CENTER]
Çok üzücü ,çok çok çok.
Trafikte (ister otomobil ister bisiklet ya da motosiklet kullanalım) kendi davranışlarımızın ötesinde hep başkalarının yapabileceği hataları düşünmek ve kollamak durumundayız. Motorda çok yeni olmama karşın birçok arkadaşımın yaşından daha eski oto sürücüsüyüm. Otomobil sürerken de karşılaştığım tehlikeli durumların pek çoğu diğer sürücülerin hesap edemediğim hatalarından kaynaklanmıştır.
Motorlarımızı bu bilinçle sürelim arkadaşlar.
Vefat eden genç vatandaşımıza tanrıdan rahmet diler, benzer durumların hepimizden uzak olmasını temenni ederim.
dogma .
Allah Rahmet eylesin... ):
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Allah rahmet eylesin. Allah motoru ve motorseverleri korusun
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
nur içinde yatsın ailesine dostlarına sabır rabbimden
Allah Rahmet eylesin. Biz motoru çok sevdik kaza ve dangalk insanlar bizden uzak olsun.
Sadobey
allah rahmet eylesin... yazık gepegenç gitti
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)