Bildiğiniz üzere dün doğum günümdü arkadaşlar.Ben motorumla diğer arkadaşlarım arabada bir bara gittik.12.30 - 01.00 sularında bardan çıktık ve 2arkadaşımızı eve bıraktık.Eee malumunuz alkol de aldık bir miktar.Bana içtiklerim yetmedi.Bu sefer başka bir bara gittik iki arkadaş.Bir miktarda orda içtim.(Neticede;alkolmetreyi üflediğimde 102 promil alkollü çıktım).Bir müddet sonra yanımdaki arkadaşım kalktı.Ben tek başıma ve bardaki arkadaşlarla muhabbet edelim derken saat epey oldu.Daha sonra bardan çıktım ve az açılayım eve gideyim derken ara sokağın birisinde durdum ve bu ara sokak öyle çokca insanın ikamet ettiği bir bölge değil (Denizli'de olanlarınız bilir;Ulu Cami arkasını,işte ordan bahsediyorum).Motorumu stop ettim,bir sigara içmek için indim.Motorun üstüne oturdum falan ama bu esnada motor çalışır ya da hareket halinde değil (Siz anlıyorsunuz ama trafik polislerine anlatamıyorsun).Bir anda sokaktan polis arabası geldiğini gördüm ama bir çekintim olmadığı için ne kaçtım ne de hareket ettim.(Bu arada hala motorun üstündeyim ve motor çalışır vaziyette değil).Hemen otomobilden inen polisler üstümü aramaya başladılar,faturalı kurusıkı silahımı aldılar,faturanızı görebilirmiyim dedi verdim ve bir problem çıkmadı.Silahımı geri verdiler.Gelen aşayiş ekibiydi.Aradan 1 dakika geçmeden trafik geldi ve hiç bir şey sormadan işlem yapmaya başladılar benim de kafamın tası attı ve verdim veriştirdim.Trafik polisinin birisi motoruma binip otoparka götürecekti bende ona ehliyetinin olup olmadığını sordum.Bu arada bende maddiyatsızlıktan ehliyetimi gidip alamamıştım emniyete(100-125 YTL vermem gerekiyor).Trafik polisi kıllık yapıcak ya;çekici çağırdılar.En nihayetinde 3 ekip oldular ve hepside kıllık yapmaya başladılar.Bende "Bakın,sizlerin neler yaptığını (bu konuyu yazmak istemiyorum,çünkü sansasyon yaratır!!!) biliyorum diye çıkıştım.Böyle olunca susmak zorunda kaldılar.En nihayetinde çekici geldi ve motorum otoparka (Hemde günlüğü 4YTL olan bir otoparka) çekildi.Bana 3-5 tane evrak imzalattılar.En büyük hatayı da orda yaptım(Keşke atmasaydım).Çünkü şu an elimde ne bir kanıt ne de bir şahit var.Pazartesi günü mahkemeye çıkacağım ve yapmadığım bir şey için (En azından motor ile hareket halinde değildim) en az yazılan tutar kadar (416 YTL) ödemek zorunda kalacağım.
Sizce şahitim,kanıtım olmadığı halde bir hak talep edebilirmiyim.Cezaya itiraz edebilirmiyim.(Bu arada ehliyet için paramı da biriktirdim ve pazartesiye alacaktım zaten) Böyle bir anayasal hak veriliyormu biz motor sürücülerine?
Kusura bakmayın arkadaşlar silah gerçek değil kurusıkıydı ama konunun silahla bir alakası yok