Dün bisiklet turundayken kızıltoprak'ta tesadüfen Jawa distribütörlüğüne rastladık. motorlar geleli daha birkaç gün olmuş. beş tane model getirmişler ve bir model daha gelecekmiş. fiyat ve modellerini yazıyorum. ilgilenenler için adres ve tellefonlerı da yazıyorum.
Dakar 125 4.100 ytl ağırlığı 102 kg
sport 125 3.900 ytl ağırlığı 99 kg
dandy 125 3.700 ytl ağırlığı 99 kg
bu üçü arasında motor olarak bir fark yok sadece görünümleri farklı o kadar. motorlarının honda patantli çin yapımı olduğunu söylediler. diğer parçalar çekoslovakmış.
classic 9.500 ytl
style 9.900 ytl bu iki motosikletin motoru bombardier diye bir markanın motoruymuş ve bmw de kullanılıyormuş.
style modelinin selesinin sürücü bölümünün deri kaplaması gergin yapılmış. süngerle arasında baya bir boşluk var. oturmaktan zamanla yırtılabilir dikişlerden bence.
distirbütörün adı BARBAROS MOTOR m. TAYFUN AKAY
recep peker cad.
zahit bey sok.
sahil ap. no:22/2 kızıltoprak
tel: 0216 450 49 80/81
faks: 0216 450 49 82
e mail: mtakay@jawatr.com
web: www.jawatr.com
www.barbarosmotor.com.tr
tayfun beyle konuşurken siteden de bahsettim ve site yöneticileriyle temasa geçebilirsiniz sitede reklam vermek ve destek hattı teklif etmek için dedim. olumlu baktı fakat ne olur bilemem.
resim ekleyemedim çünkü bana verdikleri tanıtım cd sinden kopyalayamadım. ama sitelerinde resimler var.
motorlar çok hoş ve kaliteli işçiliği var. ancak bana yine de pahalı geldi fiyatları. umarım ilgilenenlere yardımcı olmuşumdur.