selam millet. Nalaka diceksiniz belki ama aslında çok alakaa. bu ülke bu millet bence en çok, iyiyi de kötüyü de unutmaktan kaybediyor.
insanları bununla yargılamak çok hoş bişey değil tabiki... insanlar bütün algılarını TV ye bağladıkları için "O" ne gösterirse onun üzerine fikir yürütüp tepki gösteriyorlar. "O" insanları öyle yönlendiriyoki sanki herkesin düşünme güdüleri onun elindeymiş gibi, "O" ne isterse insanlar onu düşünüyo.
Bu konuyu açmak nerden alkıma geldi derseniz; bugün motorla gezerken bir anda nedense aklıma Malatya'daki çocukevi skandalı geldi ve bu konuyu ne kadar zamandır hiç düşünmediğimi farkettim. Ve bu beni çok rahatsız etti. Acaba şu anda Ülkemin herhangi bir yerinde herhangi bir çocukevinde bi çocuk aynı sıkıntıları hala çekiyomu dur diye düşündüm. Yada geçen hafta Fenerbahçem yenildiğinde insaların yaptıkları yorumlar aklma geldi ve bu insanlar son iki seneki şampiyonluğu ne çabuk unuttuklarını farkettim. İyiyi de kötüyü de unutuyoruz yani.
İşte ben size bu unuttuklarımızı soruyorum...
Seçelim içlerinden bi tane, göstermelik yada çözüm amaçlı yapılanların nasıl gittiğine bakalım.
Ama tabiki önemli olan yanlız bizim bakmamız değil insanların dikkatini de buraya çekmeliyiz.
Şahsen varlığımızın ve birliğimizin çok büyük bir güç olduğuna inanıyor hepinize sevgilerimi sunuyorum...
Bahadır kardeşiniz..