Ehliyetsiz motor kullanırsak ne olur ??
Reklamlar
-
Süper Moderatör (BBRR)
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Reklamlar
-
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
evet ehliyetsiz kullanmayın bakın ben bile alıcam ehliyet
-
BBRR adlı üyeden alıntı
Ya nolcak motor ehliyetsizde kullanılır
tüh birkaç sene önce açsaydın ya şu topiği. Ehliyet almak için o kadar uğraşmazdım.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
Süper Moderatör (BBRR)
bağlanmayı bir kenara bırakın,adamın biri size arabasıyla çarpsa bile bir şey talep etmeniz mümkün değil.Lütfen ehliyetsiz kullanmayalım.Sevgilerimle...
Sadece bir bilgi düzeltmesi yapacağım ehliyetsiz kaza yapmak bir şeyi değiştirmez siz yine ehliyetsizlikten ceza yersiniz ama hata kusur oranına göre ceza kimde ise cezasını çeker bu çok yanlış bilinen bir şey
Durumu bir örnekle açıklayacak olursak kırmızıda dururken biri geldi size gömdü siz hatasızsınız ama ehliyetiniz yok uygulama aynen şöle siz ehliyetsiz olmaktan ceza yerken diğer sürücü hatası oaranında ceza yer ve sigorta gereken ödemeyi yapar...ehliyetsiz kaza yapmak sadece bir yakalanma sebebidir...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
ne zaman bitecek o altı ay, gidelim 0 niyetine alalım motorları Maksat devlete yardım
-
-
Nisanda alcam bende...Uğraşamam bu işlerle
-
o motorları kaca satıyolar acaba bı fıkrı olan varmı
Yeni yine yeniden
-
ağlayanın malı gülene yaramaz
-
benim de gozum korktu dogrusu.simdi ehliyet için basvursam en erken ne zaman alabilirim acaba
-
bende bugn sınava girdim.. artık ne zamana alabilirsek.. bu arada cidden o motorların fiyatı ne durumda..?_?
-
yasalara uyalım, uymayanları uyaralım..... abi iyi yazmıssın ama yinede ehliyetsiz kullanımın önüne gecilemez. herkes bana bise olmaz, ben yakalanmam der bi yakalanır görür.... ama bu topic site içinde ehliyetsiz kullanıcı varsa korkutmaya yeter gibi.
özgür olmak istiyorsan; doganın bir parcası olmayı göze almalısaın
-
ben de karar verdim zaten ehliyet almadan bi daha çıkmayacağım trafiğe. motoru otoparka çekiyolar orda rezil oluyo motorlar. artı para cezası zaten berbat. bugün sınava girdim. alınca A2 yi motorumu da çıkartcam inşallah
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
-
Sayın hulk en doğrusunu yapıyorsun.33 yaşından sonra bu işe merak saran bendenizin A2 almasının sebeplerinden biriside 22-23 yaşındaki jandarmaların (buralar genelde jandarma bölgesi) karşısında eğilip bükülmemek kem küm etmemek içindi. BBRR nin yazdıklarından sonra ehliyetsiz motora binenlere de artık ne demeli bilmiyorum.
-
Süper Moderatör (BBRR)
HULK İşte örnek motorcu diyebileceğimiz biri....
Motor ciddi iştir o 2 tekerin arkasında bir şeytan gizlidir.
Başlangıç cc si aldatmacası yazımda ben bu konuya değindim bu arada araştırmalar yaptım trafikte polislerin ve jandarmaların kullandıkları motorlar için biniciler seilirken deneyim aranmadığı sadece gönüllü olmak koşulu olduğunu öğrendim ... Hatta bu konu hakkında uzun muhabbet ettiğim polis abimiz eğitimi alındıktan sonra 360 kg lik bir goldwing dahi rahatça kullanılır görüşünde .Aranızda seyreden varmı bilmiyorum ama Discovery kanalında amerikan motorlu polislerine verilen eğitim gösterilmişti...Motora direk harleyden başlayan polislerle konuşulmuştu ...40 Yaş motora başlamak için geç değil aksine bu keyfi yaşamak için bence en uygun yaş hele hele honda sürücü kursu gibi bu işe çok önem veren bir kuruluştan alınan eğitim sonrası hiçte zor değil ...Olaya bu kadar bilinçli yaklaşıp bir çok genç arkadaşa örnek teşkil ettiğiniz için sizi tebrik ederim...
-
HULK eğitim CD'si dediğin nasıl bişeydir nerden temin edebiliriz ? Birde Honda'nın eğitimleri ne zaman açıldı ne zaman doldu ben anlayamadım. İki gün bakmadık tüm eğitimler dolmuş.
-
motorsiklet federasyonuyla ilgili bir yazı okumuştum aklımda yanlış kalmış olabilir şöyleydi: " B sınıfı ehliyete sahipseniz <125cc motorları kullanabilirsiniz"
böyle birşey var mı kesin olarak? yoksa illa da gereklimi ehliyet?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler