hayat cok guzel
çift topic açmısın bu arada. gören görür zaten
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
tebrikler baya zor olsa gerek
mont we motosiklet alıcak paran var da kask almaya paran mı yok? yoksa "ben yaptım bu işi aha da belgesi bak yüzüm de belli" diyip hawa atmak için mi kask takmadın? hareketler süper tecrübelisin baya sanırım ama biras daha duyarlılık plss=) ama helal olsn;)
love is the name,sex is the game.Now forget the name,just play the game!
motoru iyi kullanmak hiçbirşeydir. önemli olan profesyonelsen en azından diğerlerine örnek olmak için kask takmaktır. sitede normal sürüşte bile kask takın diye yazılar var. eleman show yapmış kask takmadan. bravo
sen kafayımı yidin aslanım,herkes gibi niye sen de motora düz binmiyon
kask yok koruma yok ,sayın modlar bu resimleri taşıyın örnek teşkil etmesin ya nereye taşırsanız taşıyın
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
MoToR taşısaydın eve yine
Kasksızsam galeride duran motora bile binmeye çekiniyorum ben be
acemıyım bu sitede ondan kaynaklanıyor..ylmzzz adlı üyeden alıntı
hayat cok guzel
saol kardeş ama inanki anıden olan bır şey kaskım vardı ama yanımda deıldı herkesten özür dilerimcan_sen adlı üyeden alıntı
hayat cok guzel
imzana yazmışın zaten"hayat çok güzel" diye bn o hayatını daha uzun yaşa diye söledim... sonuçta belli ki tecrübeli birisin we örnek olma olayı war.. kask olayı bu yüsden bu kadar konuşuldu. motosiklete binmek çoooooooook tehlikeli,binen herkez ölüyo önyargısını silmeye çalışıoz işte umutsuzca=)
love is the name,sex is the game.Now forget the name,just play the game!
Dotum merhaba,resimler alttaki linkte de vardı sen Levent'misin?
http://www.motosiklet.net/forum/show...ghlight=samsun
gaza gelme;kaza gelmesin
çüşşş diyorum başka bişey demiyorum. kim ölmüş millet yaşıyor işte. dağıttın ortalığıcan_sen adlı üyeden alıntı
gencasik55
Dostum sitede yeniyim demişsin keşke üye olmadan önce bi topikleri okusaydın KASK'sız bu işler olmuyoo tamam HOŞGELDİN... yinede
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
bu resimlerbir yerden tanıdık Geliyor.Siz ünlü Samsun'lu Grup tan Levent Değilmisiniz?Eğer siz o iseniz sizi çok iyi tanıyoruz sizinle gurur duyoruz
Volkanyaldiz.com
Mantık insanı ve motor sadece araç.
[QUOTE=motorinn]Dotum merhaba,resimler alttaki linkte de vardı sen Levent'misin?
evet kardeş ama ben tanıyamadım kusura bakma zaten endurocuda fazla kişi tanımıyorum...
ewet devilcim yakından tanıdığın levent abindevilcerkez adlı üyeden alıntı
hayat cok guzel
Helal olsun adamım. Arkadaşlar sizde eleştirmek yerine denge ve hareketlerin estetikselliğine baksanız biraz . Amma polemiğe girme merakınız var ha ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
saol metal bende senınle aynı fikirdeyim ama ayrı olanlarda fazla saygılarımla
hayat cok guzel
hareketler 10 numara korumalar (kask dizlik vs ) 0 numara ortalama 10 üzerinden 5
saol hocam dersime birdahakıne daha iyi çalışıp senden 10 alıcam söz
hayat cok guzel
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)