Merhaba arkadaşlar. Bazılarınızın bildiği gibi motorumu geçen cumartesi günü aldım. Pazartesi plaka işlemlerini yaptırmak için motorumla önce aykona sonra da şirkete gittim. Plaka aynı güne yetişmediği için şirket otoparkında bıraktım. Ertesi gün plakamı aldım. Akşam işten eve dönerken vatan caddesinden topkapıya çıkan yolda 40 ile giderken birden önümde tekerim kadar çukur belirdi ve kurtaramadım. Motor sağa doğru yan yattı ve durdu ama ben biraz sürüklendim. Kalktığımda hiçbirşey hissetmedim zaten üzerimde kask, mont, eldiven ve dizlik vardı. Sonra motoru kaldırayım derken sağ dizim birden içe doğru bükülmeye başladı kaldıramadım. Hemen yakındaki bir arkadaşımı arayıp motorun yanına çağırdım ve ben de çapa acile gittim. Orada röntgenler ve tahliller yapıldı ve kemiklerin sağlam olduğu söylendi. Sonra özel bi MR merkezinde MR çektirdim ve kaslarda yırtık olduğu anlaşıldı. Dün bir ortopedist bacağımı komple alçıya aldı ve 20 gün böyle duracak. Dün doktordan önce otoparkımda motora bakmaya gittim. Sağ koruma demirindeki 2-3 çizik dışıda hiçbirşeyi yoktu.
Bu konuda daha önceden de endişeli olan annem şimdi illa motorumu zararına da olsa satmamı istiyor. Ben ise kararsız kaldım. İyileşince kullanmak istiyorum ama bu tarz çukurlar malesef heryerde var ve tekrar yaşanmaması için hiçbir neden yok. Daha sadece 80km sürebildim motorumu. Ne yapacağımı bilemiyorum
Allah herkesi kazadan korusun.