Live to ride...Ride to live!
[I][FONT="Courier New"]You call me a dreamer, but sometimes dreams come true...[/FONT][/I]
motor güzel de bayan da iş yok
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
sadece Angelina'nın yeni motorunu göstermek için bu konuyu açtım.lütfen olayı angelina güzel mi değil mi tartışmasına getirmeyelim.herkesin zevki ayrıdır...
[I][FONT="Courier New"]You call me a dreamer, but sometimes dreams come true...[/FONT][/I]
tamam bişey mi dedik
öteki fotoyu neden kaldırdın
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
tomb rider zaten başka motora binmez ki
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
motor görünmediği için...
hayat bunlara güzel valla ya...
helal olsun yaa harbi hart bi kadınmış!!çıtı pıtıdır diye düşünenlere tam cevap!!pardon özet gene angelinaya kaydı ama ne yapalım?hondacı adam ne desim bmw için???
Bir gün herkes racing'ci olacak!!!
hocam anlıyorum ama sakın yanlış anlama ben angelina için açtımAngeL of Road adlı üyeden alıntı
ayrıca motorda süper bir makina yaa. allah herkeze bu ikiliden verir inşallah
[COLOR="Red"][B][I]Sululardan köpek öldüren, [U]KURULARDAN[/U] manda deviren.......:[/I][/B][/COLOR]
OLEY OLEY OLEY Bir BMW sahibi olarak inanın çok hoşuma gitti
artık deniz akkaya ile kız kıza takılılırlar
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
aaaa bu motor trafiklerin kullandığı motor. işlerini biliyo tabi çakallar vay anasını...
[I]KONTROL EDEBİLDİĞİN GÜÇ HER ZAMAN GÜLDÜRÜR, KONTROL EDEMEDİĞİN GÜÇ ELBET BİR GÜN ÖLDÜRÜR. ÖLMEK İÇİN DEĞİL ÖLENE KADAR MOTOSİKLETE BİNİN, MUTLU OLURSUNUZ İNANIN...[/I]
Yapmayın lütfen...
Deniz Akkaya'nın aldığı BMW F650 için bile o kadar konuşuldu motor ayrı güzel,kadın ayrı güzel diye. Bırakın Angelina JOLIE'de onun 3-5 katı kadın öyle güzel, böyle güzel muhabbeti olsun.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)