Kanuniden 200 cc racing hemde 2999 ytl
Reklamlar
-
Reklamlar
-
abi buna bu barayı vermek yerine kesinlikle titan yada ybr almayı tavsiye ederim!!!!!!!!!!!
Bir gün herkes racing'ci olacak!!!
-
Arkadaşlar Bu motoru ben de inceledim.Kanuni servisleri bu motorun Türkiyede Kanuni yazısının kapatılarak 15000 Km test edildiğini belirtiyorlar.Size iki resmini yayınlıyorum.Bu arada büyük olan resmi indirip zoom yapın.Şanzımanın az sol tarafındaki bakalit yüzeyde deer yazdığını göreceksiniz.Bu motor deerin geliştirilmiş hali sanırım.Ama tahminimce satacak.
İşte resimler;
-
Tipi biraz itici, eski racinglere benziyor. Assagidaki resim 1985 Kawasaki GPz750
[b]***BIR GUN BENDE ESECEGIM...[/b]
-
2006'tya gişrmişşiz 85'deki modellerin görünümünü kullanıyolar, zorla çirkin motor yaratmaya çalışıyolar, iç racing havası yok, buna bindiğimde hiç racing tadı hissediceğimi sanmıyorum maalesef. dah çok titanların geliişrilmiş motor ve görünümlüsü diycemde titanın bile görünümü daha güzel =)
[SIZE="4"]die young and make a beautiful corpse[/SIZE]
-
bence buna verilen paraya yazık bence bunun yerine biraz daha bekleyip 600cc 2.el bir racing almak daha mantıklı
-
iyi güzel ama dedemin racinglerine benziyor. bence 2. el bir 600cc al.
-
Arkadaşlar ağırlığı, sele yüksekliği gibi fiziksel özzellikleri biliniyor mu?
-
TEKNİK ÖZELLİKLER
Motor 1 Silindir 4 Zamanlı
Silindir Hacmi 193,2 cm3
Maksimum Güç 14,96HP/7500 dev./dk.
Soğutma Sistemi Hava
Çalıştırma Elektrikli / Pedal
Ön Fren Disk
Arka Fren Tambur
Yakıt Tankı Kapasitesi 13 Lt.
Yakıt Tük. Ort.(Lt/100 km) 2,9 Lt.
Ön Lastik 90/90-18
Arka Lastik 130/70 - 18
Boyutları (mm) 2060x715x1155
Ağırlığı 140 kg.
Biraz agir galiba. cbf 250 138 kilo.bu hem 140 kilo hemde 200cc.
-
Moderatör (forrap)
Niye öyle diyosunuz beyler ya nolstalji yapmak isteyen racingciler için en güzeli işte bu Gerçekten bende ilk gördüğümde inanamadım düşüncelerimin,beklentilerimin çok altında çıktı...Görüntüsü eski racingleri andırıyo bence de şahsen ben hiç beğenmedim...Tabi birde yakından görmekte fayda var.
-
arkadaslar ıkıncı el racıng alın falan yazmısınız nama ıkıncı el racıng bu fıaata bulunmaz hem bulunsada onun modelı baya dusuk alur hem masralı parcası bulunmaz hemmm en onemlısı eskı olacagı ıcın mutlaka karbıratorlu olur vee ısın gucun yemeden ıcmeden benzınlıklere calısırsın heheh kanunıyse ıstedıgı kadar goruntu olmasın sıfır arkadaslar sıfırrrrrr yanı ıkı sene garantısı var parca garantısı var sonrakı yıllarda. ve 200 luk yanı yeter ınsan yetınmeyı bılsın yeter yanı
-
sımdı fıyat olarak 3000 ytl denmıs ama bence bu fıyatın uzerıne 3 mılyardaha koyup 98 model 900 cc bır suzuki rahatlıkla alınabılır bu motor yenıde n dırılmıs bır racınge banzıyorr alımaz bence bundan olsa olsa tarktor olur racıng olmaz zaten kanunı nın yaptıgı mototrların cogu sacma eger kanunının cıkarmıs oldugu cross motoru goren varsa ne demek ıstedıgımı cok ıı anlar bence
-
arkadasım iii gusel demişsin ama biras ozelliklerinden bahsedelim yada cbr 125 r ile kıyaslıyayım para farkına deydigini anlıcaksın
200 cc 140 kilo ------------ 125 cc 115 kilo
hava sogutma ki motoru eskitir -------sıvı sogutma motoru eskitemezsin uzun yola gider
agırlık 140 dedik bu agırlıkta 15 hp ile biras zor zacing olur
7500 devir kanuni 200 racer ----------125 lik cbr 10500 devir
devir demek guc demek bence 140 zor gorur bu kanuni ve 3 senede hasat olur cunku insan guclu diye yuklenmek istiyecek falan filan
-----------tek gecerim HONDA CBR 125 R ---------------
bende inşallah bu yaz degil obur yaz honda daha iii bişey getirmezse alıcam
bu motor tutkusu vazgecilmez yahu :D
-
arkadaşlar bence kanuni olduğu için önyargılı yaklaşmışsınız.renklerin dağılımı desenler biraz saçma olmuş ama bence 3 milyara iyi bi başlangıç motoru gibi duruo.
-
Ya zaten kanuni bu motoru millet asfaltlarda kapışsın diye yapmamış ki.Gençler binsin biraz şekil farkı olsun diye yapmış.Tek eklenen fark scooter kavramına göre daha seri bir sport vitesli motor oluşumudur.Zaten fazlasını yapacak olsalar fiyatı da fazla olurdu.Bu sadece tercihen başlangıç için racing mantığını kavramaya yönelik bir motor.Fazlasını bekleyen de sunan da yok zaten
-
Çırkin olmus eki bir havası var sanki.
[img]http://www.myehost.de/resim/images/rzO67955.jpg[/img]
-
Arkadaşlar herkesin bütçesine göre motor var. Kanunide kimseye cbr den üsttün dememiş. Adam fiatını ve teknik özelliklerini yazmış. İster alırsın ister almazsın. Cbr içinde herkes hala bişeyler söylüyo ama alıp kullanan arkadaşlarımız var. Ben kanuninin bu motorla iyi bir satış grafiği yakalayacağına inanıyorum. Ama bu motor başka bir marka altında da satılmakta şu an piyasada. Aslında kanuni firması çinden getirdiği bu motorların başka isim altında türkiyeye ithal edilmemesi için fabrikasıyla anlaşması lazım. Diğer marka motorunda Kanuninin getirdiği motorunda yapıldığı fabrika aynı sanırım. İnsanların kafası karışıyor. Birde bayilerin satış yapabilmek için araya kattığı gerçeği yansıtmayan bilgiler işin içine girince iyice allak bullak oluyoruz.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
-
Motorun ozellikleri veya fiyati problem degil, isin kotu yani bir motor yapiyorsun malzeme kullaniyorsun onu duzgun bir seklin icine oturtmuyorsun.Birazcik daha cekici yapsalar alanda satanda kazanir. Su motorun dizaynini birazdaha cekici yapsalardi, motor dizayni birazcik hayal gucu, en azindan hatlarini kutu gibi sert degilde biraz oval yapsalardi daha fazla satarlardi. Benim demek istedigim sirf motor yapmak icin motor yapmasinlar. Ne kadar ekmek, o kadar kofte demeyin, eline almissin kalemi biraz daha duzgun yapin dizaynini, degil mi ama?
[b]***BIR GUN BENDE ESECEGIM...[/b]
-
Bu sene yollarda çok Kanuni olacak... Her zevke ve bütçeye göre model var. Helal olsun Kanuni'ye... Türkiye'yi iyi analiz etmiş... Ben de mart ayında Tiger 250 alacağım inşallah... Allah herkese gönlündeki motoru versin...
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
-
Fiyat çok komik ama ya, 2999 YTL
Bari 2999,95 ya da 2999,99 falan yapsalarmış
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler