Full air brush HUSSAR ve diğer airbrush çalışmalarımız....
Reklamlar
-
Süper Moderatör (BBRR)
Reklamlar
-
Tek Full air-brush HUSSAR
çok güzel olmuş güle güle kullan (amma yalakalık yaptım ya inşallah bidaha uyarı verilmeden önce bu durumum göz önünde bulundurulur )
ilk mesaj yazma şerefide benim oldu. ama sökme işleminde kullanacağımız malzemelerden sonra bunları montaj işleminde de kullancaz demişin ben orda bittim. bu tarif en salaklar bile yapabilsin diye heralde
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
Güzel bir çalışma.. Air-Brush tekniğiyle ilgilendiğim için merakla izledim fotoğrafları.
Ama boyama tekniği hakkında biraz daha açıklama yapsaydın meslek sırrını mı vermiş olurdun ?
Yine de sorayım ; böyle bir sistemi kurabilmek için neler gerekli ve kaça mal olur ?
-
-
BBR emeğinize sağlık cok hoş olmuş.,
Gözüme batan koltuk cok sade kalmış.
Şeytan diyo sende yaptır motoruna ama ben bu motoru geçiş amaçlı aldım o zaman hiç kopamam..
Saygılar.
-
gercçekten bende çok begendim ama bu şekilde trafikte bir problem olmuyormu bende bir keresinde şu catlayan boya boyatmıştım motorumu cok ince incede olsa farklı renklere dönenlerden polislerle baya uğraşmıştım.
böyle bir calışma ne tutar ortalama
-
abi yorum yapmaya gerek yok.süper olmuş.böyle bi işlemi parayla yaptırmaya kalkınca kaça mal olurdu.ha bide bu işlemi yapan arkadaş kim.biz seni motoru söküp takarkan gördük sadece
-
AĞLAMAK İSTİYORUM ssüppeerrrr
ha ha ha bakkal dan pardon metro'dan scooter aldım....
-
seleyi bence siyah dikişli koyu mavi deri yaparsanız japon scooter modifiyecilerinden aşağı kalır hiç bir yeri kalmaz hussarın
-
17 Aralık 2005, 22:55
ne 250si be abi.saniyede kötü çamurluğu,kaputu o fiyata boyamıyolar.oda düz boya.
valla bu işlemi 1 milyarın altında yapana saf derler.aman olaki bu işi ticarete dökerseniz bukadar insaflı olmayın.
sen 250 diye boya masrafını demek istedin dimi abi
-
17 Aralık 2005, 23:33
Barış eline sağlık çok güzel olmuş demek az olur. Ruhsattada sorun olacağını sanmıyorum. İlk halindeki renkleri kullanmışsınız gördüğüm kadarıyla.
-
17 Aralık 2005, 23:45
ozaman barış abi motoru alınca direk depoyu çamurluğu söküp gönderiyom abi.ok.
-
17 Aralık 2005, 23:50
brawo valla mükemmmel bir yeteneğiniz var umarım nazar değmez..muhteşem olmuş
-
18 Aralık 2005, 00:36
cok güzel olmuss bende düşünüyorum böyle bişey yapmayı aman nazar deymesin
-
18 Aralık 2005, 00:45
ben de bir ara benim zat 150yi full krom yaptırmakla kafayı bozmuştum, fanta chrome diye bir firma yapıyodu... ama sonra vaz caydım (gerçek krom değil görünüm olarak aynı ama)
-
18 Aralık 2005, 11:32
valla çok güzel malzeme almışsın bbrr yalakalığı sana yapmak lazım kardeşine değil
şaka bir yana, süper olmuş. motoru alınca ben de parçaları gönderiyorum sana. ama benim çizimim boyanacak. onu nasıl aktaracaksanız? yoksa ben mi çizecem parçalara?
yazın geliyorum, kardeşine de yemekler benden :D
May the Force be with McLaren Mercedes
-
18 Aralık 2005, 11:42
Bu kadar söylüyorum " Bi hussarın girebileceği en güzel hali" . Gayet güzel valla.
-
18 Aralık 2005, 11:45
cok güzel olmuş . hussar başka bi hussar olmuş
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
18 Aralık 2005, 12:13
dostum gerçekten çok güzel olmuş seni tebrik ederim. bu yapılan çalışmanın zamanla geçme ihtimali gibi birşey varmı?. mesela yıkana yıkana motor veya toz toprak, çamur gibi durumlardan sonra falan...
-
18 Aralık 2005, 12:40
valla çok hoş olmuş, bende kaskı verdim arkasından ön siperlik camını vereceğim gelince resimleri sizlerle paylaşırım
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler