SN;Arkadaşlar İzmir de Zealsun motorsiklet lerinin satış temsilciliği ve ya bir bayisi , tamir ve yedek parça servisi var mı?Varsa nerede açık adresi bilen arkadaşlarımdan bilgi rica ediyorum.
saygı ve selam
SN;Arkadaşlar İzmir de Zealsun motorsiklet lerinin satış temsilciliği ve ya bir bayisi , tamir ve yedek parça servisi var mı?Varsa nerede açık adresi bilen arkadaşlarımdan bilgi rica ediyorum.
saygı ve selam
Eşrefpaşa-yahaneler jandarmayı geçince Köstence köprüsüne varmadan büyük bir motorcu var yanlış hatırlamıyorsam yanlız markada emin değilim
okramın dediğini bulamazsan sana başka bi tane araştırıp söylerim
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
Selam Piyade,
İzmir'de Bornova Çamlık civarında Zealsun Satan Bayi var. Ancak yetkili servis maalesef ki yok. Bulursan bana da haber ver
Bayi telefonunu Polen ticaret'ten almıştım www.polen-tr.com
arkadasım ben servis yedek parça ve satısını yapıyorum ama aydında yerimiz 2 saatte gelebilirsin sana motosiklet.net indirimide yaparım yani merak etme saygılarla
Mondial MOTOSİKLETLERİ Türkiye ANABÖLGE BAYİ
OTM Motor, KEYİFLİ VE HATASIZ KAZASIZ GÜVENLİ SÜRÜŞLER DİLER...
Slm OlgunTic
zs 200 gs e grenaj yaptırmak istiyorum bu konuda yardımınız olurmu web siteniz varmı
kartal abi ben vereyim sana
www.otmmarket.com ancak yapılırmı bilmiyorum.Bilgi alabilirsin iletişim telleri falan var.Sağlıcakla kalman dileğiyle
Okram Merahaba Taner Ben İzmİrlİyİm Zealsun 150-19 Alicam Ama Servİs Konusunda Bİlgİm Yok.belkİ Sen Bİyerler Bİlİyosundur
selam motor dostları.ben ankarada oturuyorum.ya arkadaşlar bu zealsun u ankarada satan firma yokmu.150-9 modeline hasta oldum.birde sağolsunlar arkadaşların yorumlarından yola çıkarak bu motoru almayı düşünüyorum.ankarada bayisi varmı bilenler yazarsa sevinirim.yardım edin bana bende bu motordan almak istiyorum.şimdiden teşekkür ederim.
kazasız sürüşler.
Maalesef Zealsun distribütörü yok. Yani artık zealsun satılmıyor. Ancak 2. el alabilirsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)