M.NET....İZMİR TAYFASI BAYRAM FOTOLARIMIZ
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
-
e_erdun adlı üyeden alıntı
egeknn kardeşim ellerinize sağlık
motorlarınıza sizlere sağlık
güzel bir bayram gezisi yapmışsınız
küçük atakana'da maşallah
şimdiden yakışmış motora
büyünce işallah bizim gibi
gezgin motorcu olacak
bakışlarından anladım
abisi çok teşekkürler inşallah baharda istanbulda yada ortada biyerde buluşacağız en kısa zamanda buluşup tanışmak istiyoruz daha güzel geziler yapıcaz inşallah saygılar sevgiler..
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Hey güsel İzmirimin güsel insanlarııı, güsel havalarıı, vede meşhuur kahvaltıları...
Valla ayaklarınıza sağlık çok güsel olmus.
-
-
-
kankam benim eline sağlık.tekrarda olsa senin elinden bakmak güzeldi.
-
selam arkadaslar yeni uye oldum lancelot35 tavsiyesi ile ortam gercekten guzel gibi umarim devamliligi olur bu gezilerin ve ortamin.benn esim ve kizim en kisa zamanda aranizda olacagiz izmir ekibi.bekleyin bizi...
-
Güzel gezi olmuş,
inşallah yaza doğru artık, İzmirli arkadaşlarla ortada bir yerlerde tanışma gezisi yaparız...
-
-
Bu hafta sonu gezisi hatırına....
Güncel
-
çok güzelmiş geziniz
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
ellerinize sağlık çok güzel olmuş:::!!
-
herkese selam beni bır kısım motor severler tanır ben teras kafede sizlere servis etmekten gurur duyan gülay sanırım en çok ben dayanmışım sizlere bir ricam olacak cengiz abiye ulaşmam gerekli bana burdan ya da gulay.bayar@mynet.com dan ulaşabilir ve numarasını verebilirseniz çok sevinirim ya da cengiz abi bana ulaşabilirse çok iyi olur numaram 05355202451 herkese teşekkürler tekrar görüşmek dileğiyle
-
Moderatör
aradığınız kişiye aşağıda vereceğim linke tıklayarak mesaj bırakıp ulaşabilirsiniz.kendisi görmese bile mutlaka tanıyan biri mesajı ulaştıracaktır.
link
http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...grubu-477.html
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
-
güzel gezi olmuş cengiz abime selamlar :D
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
Cok güzeL gercekten tebrikLer
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler