Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

1000RR'la 800km yolculuk yorucu olurmu.

Motovento
    REKLAM ALANI
    CHAMPION - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    RACİNG HONDA 1000 RR LA 800KM BİR YOLCULUĞA ÇIKMAK İSTİYORUZ.SİZCE ÇOK YORUCU OLUR MU VE MOTORA EŞYALARI NASIL YÜKLEYEBİLİRİZ.GECE 03-04 SIRALARI MOTORUN FARLARI YETERLİ OLUR MU TECRÜBELİ ARKADAŞLARDAN YANIT BEKLİYORUM..

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
    + Başlık konusu değiştirildi. İlk Başlık : YANITLARSANIZ SEVİNİRİM. Yeni Başlık : 1000RR'la 800km yolculuk yorucu olurmu.
    + Mesajlarınızın daha çok dikkate alınıp, sonuca daha çabuk ulaşabilmeniz için, lütfen KONU satırını anlamlı olarak kullanınız. Konu başlığı "ACİL ACİL ACİL" yada "LÜTFEN YARDIM" olan mesajlar, sanılandan daha az ilgi görmektedir. Başlıkta mesaj içeriği hakkında bilgi vermeniz yararınızadır.!
    + Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden site yöneticileri ve site sahibi sorumlu tutulamaz!
    + Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    + Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    + Şikâyetler için... info@motosiklet.net

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BURNER_18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR ?00 RR yada F olaCak İşallAh
    BENİM KUZENİMİN CBR 900 RR VAR ANKARAYA GİTMİŞTİK COK FAZLA YORUCU OLMAMIŞTI AMA EŞYAMIZ YOKTU... EŞYA KONUSUNDA BIR INTERNET SITESINDE GORMUŞTUM 600 RR'A CANTA TAKMIŞLAR... FAZLA YAKIŞMAMIŞ

Motosikleti
    FARLAR KONUSUNA GELİRSEK 900 RR'IN FARLARI GAYET GUCLU AMA 1000RR AYNI OLURMU BILMEM... SORMASI AYIPTIR NEREYE GITMEYI DUSUNUYORSUNUZ VE BIR MOTORDA IKI KISI MI GIDICEKSINIZ?...

BEN YALNIZ ÇIKIYORUM TATİLE GİDECEĞİM.FAZLA UZUN YOL TECRÜBEM YOK

BEN 800 KM Yİ 5 SAATTE ALMAYI PLANLIYORUM SİZCE MÜMKÜN MÜ

Motosikleti
    5 SAAT AZ BENCE... TEK KISIYSEN DAHA RAHAT EDERSIN CUNKKU TEPENE BINEN OLMUYCAK.. O ZAMAN BIR FILE İLE CANTANI ARKA KOLTUGUN USTUNE YERLEŞTIREBILIRSIN... BANCE RACİNGLE UZUN YOL COKK ZEVKLI OLUYOR

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    yani hiç durmadan ve hiç yavaşlamada saatte 160 km hız yapıcaksın, nerede? Arizona çöl yollarında mı
    Bence uzun yol konusunda üstadlardan iyice bilgi al, sanırım ilk tecrüben. Kolay gelsin...
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

Motosikleti
    BENIM RACING ILE 4-5 UZUN YOL TECRUBEM VAR(YOLUN BUYUK BIR KISMINI OTOBANDA GITTIK) BENCE COKK GUZEL OLYOR.... AMA YOL VIRAJ VE BOZUKSA HIC RACINGLE YOLA CIKMAYI DUSUNME BILEE

hondaxl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600
    Galiba gece vakti yola çıkacaksın.
    Gece 3-4 sularında bo Honda'ların farları iyi göstermez.Saat 4,5-5 sularını beklemen lazım.
    Racing motora hiç eşya yükleme pişman olursun..
    Teorik olarak 800 Km yi 4 saat te bile mümkün....
    Yolculuk bittiğinde motordan inersen dogrulmaya çalışma beline kalıcı bir hasar verebilirsin en az yarım saat kambur yürü.

İyi yolculuklar
    [B][I]Dayak nedir ? Kime atılır [/B]??[/I]

Ben bu konuda seneye bi şeyler yazmak istiyorum.. Şimdilik sadece yazılanları okuyup nelere dikkat etmem gerektiğine karar vereceğim..

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    gece çıkıp hız yapma bence yollarda ne süprizler var 8 saat yerine daha uzun zamanda git ama sağlam git
    ERASER WİLL COME BACK

crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    İyi yolculuklar kardeş.aman ha dikkat et trafik magandaları çok fazla etrafta.kal salıcakla.
    Farın da yolun da hep açık olsun...

just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    Motor ile yolculuğa gece cıkmanı tavsiye etmem gece gorus dahada az oluyor ve bu yuzden pek rahat olmayabilirsin yolda. Gündüz cıkmanı tavsiye ederim
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

ruzgarinoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cgl 125
    arkadaşım üstelik doğuda bir yerdeysen gece çıkmayı hiç aklındajn bile geçirmeyesin ha hatta gündüzde çıkılmıyo ya neyse...

Motosikleti
    Mobilett
    Valla ben yarış motoru farından falan anlamam ama yinede gece çıkma derim sabah gündüz gözüyle rahat rahat rahat git.Kalabalık olur sanıyorsan zaten altında 1000RR olcak takma bu kadar derim yolun açık olsun.

just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    Ben gece araba ile cıktım uzun yola ve gece yolda cok kotu bır sekılde onume köpek cıktı kı goremedım bile daha sonra bunun motor ile giderken onüme cıkmıs olacagını dusundum. Ve bu yuzden gece yola cıkmak akıl işi degil bence
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya herkes aman dikkat et yok şöyle yok böyle demiş ama hata sende sormuşsun çık aç gazı ışık yeterli olurmu diye sorulurmu görürsün yola çıkınca yetermi yetmezmi deneyimli motorcuların hepsi acemiyken limitleri zorlamıştır deneyim zaten bundan sonra ortaya çıkar lafla deneyim olurmu 1000RR gibi bir motor var altında gör bir kere 320 yi derim ha bütün yolu zaten bu hızla gitmen mümkün değil ama yinede 180 km süratle hız yaptığını sanan bir amcamı 120 km süratle sollamak fena bir his değildir
    vınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

guveli28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda sw400
    champion demişki !

--------------------------------------------------------------------------------
    ARANIZA YENİ KATILAN BİRİYİM.GECE BABAMIN ARABAYI KAÇIRMAK DIŞINDA ÇOK İCRAATİM YOK AMA TEK HAYALİM RACİNG HONDA 1000 RR.HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN..
    --------------------------------------------------------------------------------

arkadaşım , demekki hayaline bayaa bi yakınmışsın ki, hemen alıp uzun yola bile çıkıyosun. ne diyeyim darısı bizim başımıza
    renault sport

nx4_falcon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crossrunner
    Agzi olan konusuyor laf olsun torba dolsun...
    Ne Mutlu Turkum Diyene...
    2003-2005 NX4 FALCON
    2006 CBF600S ABS

hondaxl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600
    Taşı atan muhterem nerede?
    Yoksa gitti mi??
    Ya sabır..........
    [B][I]Dayak nedir ? Kime atılır [/B]??[/I]

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler