14.01.2007 [Adana MT] Cennet-Cehennem Çöküntüleri ve Astım Mağarası Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
eheheheeeeeeeeeeeeeeeeee
süper yaaaa, walla be bu geziden çok keyif aldım, herkese teşekkürler
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
evet bir gezi daha geride kaldı bu hafta çok eğlenceliydi gerçekten kim kimin artçısı kim kimin makinayı kullanıyor her şey birbirine girdi artçılar ve sürücüler sürekli değişti en heycanlı an hasanın artçısıyken yapılan test ti 180 ni gördük ve bi viraj yatışımız vardı harbiden yattık be abi birde gecikmeyelim dedik ama geç kalındı bide benim yüzümden tarsus yapıldı iyice geciktiler herkeze teşekkür ederim
-
@adaminbiriyim Ali'cim motor testi güzel oldu. Otoban çıkışı virajlar çok keyf aldığım yerlerdir. Bu arada Tamer nerde kaldı hehe Bu arada senin yüzünden geç kalmak bizi üzmez Ali. Gelmenden dolayı çok memnun oluyoruz. İnşallah Ankara'ya bizlerde gelirizde orda da beraber gezeriz.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
Arkadaşlar grubunuz, gezileriniz, yazılarınız kısaca herşeyinizle mükemmelsiniz Gıptayla izliyorum. Allah birliğinizi bozmasın Keyifli sürüşler diliyorum...
-
Tek keLime iLe harika bir gezi oLmuş.Mersin ve AdanaLı motorcuLarın birLeşmesi uzun bi aradan sonra tekrar gerçekLeşti.Havanın güseL oLması ise oLayı daha da güseLLeştirmiş...
Born To Be wild,Live to Ride...
-
süper olmuş walla fotolar şahane
[B][COLOR="Blue"]"-.crazy team.-" -ѕєякαи кαяαуєℓ-[/COLOR][/B]
[B]0 RH(+) cBr 125 R:bounce:[/B]
-
cok gusel bı gezı olmus tebrıkler gelemedım ama baska gezılere ınş
[COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:
-
-
Teşekkürler arkadaşlar. Ceyhan'dan ve Osmaniye'den aramıza katılan arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Onca yolu geldiler ve gezdiler. Adana'dan gelemeyen arkadaşlarımızı gözlerimiz aradı. İnşallah diğer gezilerimize katılırlar beraber güzel vakit geçiririz.
@qrar Erhan nerdesin kardeşim? Bekliyoruz sendeki resimleri. Çatladık ya
Görüşmek üzere.
-
qrar adlı üyeden alıntı
bende fotoları yetiştirmeye çalışıyorum
butun fotoları dort gozle beklıoruz saygılar
[COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:
-
-
diyecek bi söz yok...Yine Adana MT yaptı yapacağını.Her zaman ki gibi bu gezide muhteşem geçmiş.Galiba eğlenme konusunda bir rekor kırıldı
Yüreğinize ve lastiklerinize sağlık.Daha başka gezilerde sizleri burada görmek isteriz.
Bunları bizimle paylaştığnız için hepinize ayrı ayrı Teşşekür ederim.
Makine Liderlik konusunda sizi çok tebrik ederim.
Eyvallah
-
@enginkadan Değerli, güzel görüşlerin için teşekkürler. Çok keyifliydi gerçekten özellikle plaj olayı son noktayı koydu diyebilirim.
-
-
@çiyan İnşallah en kısa zamanda aramızda olursun. Gerçekten güzel bir gündü.
Bu arada eklemediğim bir fotoğraf vardı onuda koydum. Kumsal imzamız
Görüşmek üzere.
-
Adana İl Temsilcisi
pazar günü akşam saatlerini,tv'de çok sevdiğimiz ve takip ettiğimiz bir dizi gibi bekler oldum.ADANA MT'nin gezileri ve gezi resimleri artık ciddi boyutta alışkanlık yaptı.Hepinizin tekerlerinize,emeklerinize sağlık.Harika bir gezi olmuş.AAAHHH çekerek izliyor ve aranıza katılacağım şu kısacık günlerin geçmesini iple çekiyorum.Hepinize sevgilerimle.
-
cok guzel bır gezı olmus....
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler