honda cbf 150 ile İZMİR/Karaburun gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Güzel olmuş. Yeni motoruna alışmadan abartılı hareket yapma derim. Sanki yeniden motora başlamış gibi yavaş yavaş anlamaya çalış yeni motorunun tepkilerini. Yanılmıyorsam Donald Duck böyle diyordu yazılırın birinde.
-
MrCool adlı üyeden alıntı
Güzel olmuş. Yeni motoruna alışmadan abartılı hareket yapma. Sanki yeniden motora başlamış gibi yavaş yavaş anlamaya çalış yeni motorunun tepkilerini. Yanılmıyorsam Donald Duck böyle diyordu yazılırın birinde.
Selim abi abartılı hareket yapsaydım zaten yaklaşık benim saydığım kadar 150 tane viraj vardı heralde sağ çıkamazdım oralardan hem de 2 kişiydik süratim genelde 40-50 civarıydı virajlarda 20 km hıza kadar düştüm geç olsun güç olmasın gezmeye gittim iş için değil acelem yok ken çok zevkli oluyor motorla gezmek
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
160 kmde ıkı kısı bınmek motorun omrunu kısaltır.cunku rodaj daha tamamlanmamıs.dıkkatlı olun.keyıflı surusler.
-
güzel gezi olmuş motosikletinde güzel güle güle bin kazasız sürüşler
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
Moderatör (forrap)
Hadi yeni motorunla ilk gezin hayırlı olsun Bedri'm Bu bir başlangıç olsun,daha nice gezilere cbfinle...
-
-
-
Göstergeleri çok şıkmış motorun. Keşke devir saati de olsaydı ama.
Her neyse, hayırlı olsun
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
rüzgar:)
hayırlı olsun , güzel motor kazasız belasız kullanmak nasip etsin ALLAH.
güzel yermiş iyi gezi olmuş , paylaşım için teşekkürler !
-
çok teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için
-
Erfer adlı üyeden alıntı
160 kmde ıkı kısı bınmek motorun omrunu kısaltır.cunku rodaj daha tamamlanmamıs.dıkkatlı olun.keyıflı surusler.
ilk defa duyuyorum motoru zorladıkdan sonra tekde binsen 2 kişide binsen farketmez 2 kişi binmenin olmuzsuz etkisi hor kullanmazsan yoktur
güzel gezi olmuş kazasız sürüşler
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Kaç km toplam yolculuk, merak ettim. Ben de bir ara günübirlik gidip gelmeyi düşünüyorum.
-
güle güle kullan kardeşim allah içine sindirsin motor yakışmış
-
-
yeni motorun çok güzelmiş hayırlı olsun ben de yaza doğru kt yi satıp cbf 150 almak istiyorum imrendim valla.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
-
duslemek adlı üyeden alıntı
yeni motorun çok güzelmiş hayırlı olsun ben de yaza doğru kt yi satıp cbf 150 almak istiyorum imrendim valla.
güzel motor gerçekten de özelliklede araba sollarken çok atak tavsiye ederim
-
Güle güle kullan kazasız belasız inşallah . Gezilerimizde görürüz artık
-
güzel gezi olmuş
ama 1-2 fotoğrafın hariç hep ters ışıkta çekmişsin fotoğrafları
diğer gezilerde buna dikkat et dostum
daha güzel kareler gösterirsin bizlere
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
güle güle kullan kazasız sürüşler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler