[MT İstanbul] - 07 Ocak 2007 Buluşması
Reklamlar
-
Arkadaşlar, SS başlığı altında bu Pazar buluşmaya karar verdik. Takibi kolay olması için buluşma için bu başlığı açtım. Herkes davetlidir. Buluştuktan sonra büyük ihtimalle bir yerlere gideceğiz, o yüzden motorla veya arabayla gelmenizi öneririm.
Tarih : 07 Ocak 2007 Pazar
Saat : 10:00
Yer : Fenerbahçe Tesadüf Cafe
NOT : 10-15 kişilik yer ayırttım. Adımı (Mehmet) verin veya motosiklet grubundan olduğunuzu söyleyin.
Gelenler :
boy
edy
CBR1000RR
GorkeM
Nemrut
grileo
volkan8189000
mox2cn
ChAgLaR
T_uruncu ???
ledo
...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Reklamlar
-
-
Gelme ihtimalim yüksek +1
Yanlız ben avrupa yakasındayım, fenerbahçe nasıl gidicez anadolu yakısında heralde kısa bir tarif iyi olurdu (1.köprü şurdan vs. gibi.)
Motor sevdası basit bir çizimle bile kendini gösterir..
-
ayhan dur bi nefes al yahu... daha şşimdi çıktık etkinlikten.. bu arada topiğe resimleri atıyorum şimdi. eve geçerken uğrayıverdim ofise...
-
@grileo,
1.köprüyü kullanarak avrupadan asya'ya geçeceksin.
hiçbir yere sapmayacaksın.
yolun sonunda fenerbahçe(şükrü saraçoğlu) stadyumunu göreceksin.
stadyumun oldugu noktada yol kıvrılacak ve saga sogru viraj alacaksın.
hiç bir yere sapmadan devam edeceksin.
BP kızıltoprak benziligi geçeceksin.
Honda Mutluhanı geçeceksin.
aşagı yukarı 1000-1500 metre sonra yol ikiye ayrılıyor saga ve sola. sen saga gideceksin. (fenerbahçe veya ordu evi diye yazılı olan tabelayı-ne yazdıgını tam hatırlamıyorum-takip edeceksin) yine hiç bir yere sapmadan devam edeceksin. 800-900 metre sonra sol kaldırımda kafeleri göreceksin.
motorları orada görürsün veya kime "tesadüf cafe nerede" diye sorarsan gösterirler.
-
@grileo
Yanlız ben avrupa yakasındayım, fenerbahçe nasıl gidicez anadolu yakısında heralde kısa bir tarif iyi olurdu (1.köprü şurdan vs. gibi.)
Boğaz köprüsünden Fenerbahçe stadına kadar gelin. Stadın önünden BP benzin istasyonuna doğru devam edin. BP'yi geçin, sağda Honda Mutluhan'ı göreceksiniz, onu da geçin, 2 ışıklar sonra sağa çocuk parkının oradan Fenerbahçe ayrımı var, o ayrımdan sağa devam edin, ileride Fenerbahçe camisini göreceksiniz, yol hafif sola doğru kıvrılır, 200 metre kadar ileride solda Tesadüf Cafe'yi göreceksiniz.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
Admin
Gelmek isterdim ama o gün işlerim var size iyi eğlenceler
-
volkan8189000 ve ben (mox2cn) bi aksilik çıkmazsa gelmeyi düşünüyoruz.
Grileo sana da uyarsa hep beraber geçeriz karşıya tektek arayıp bulmak zorunda kalmayız buluşma noktasını
-
pazar günü izmirden bir misafirim geliyor eger bi aksilik yasanırsa iptal olursa bende katılırım...
yarın akşam kesinlik kazanır...
bu arada grilo ben biliyorum biraz karsıyı buluşup gidebiliriz ama vites yükseltmezsen...
mox2cn aytaç motorla gel bu sefer...
-
inşallah yaw :D inşallah :D
-
Adres tarifleri için Nemrut ve Boya teşekkür ederim sağolun kolay bulurum artık.
Mox sana gelince uyar tabi bana, hem benide yanlız bırakmamış olursunuz, pazar günü biraz erken ama artık uykudan fedakarlık yapıcaz
Motor sevdası basit bir çizimle bile kendini gösterir..
-
grileo adlı üyeden alıntı
Gelme ihtimalim yüksek +1
Hiç gidemezsen benimle gelirsin ben de Leventten gidiyorum...
-
ok dediğin gibi yalnız gitmemiş oluruz. gerçi sana yetişemem ama
-
mox2cn adlı üyeden alıntı
volkan8189000 ve ben (mox2cn) bi aksilik çıkmazsa gelmeyi düşünüyoruz.
Grileo sana da uyarsa hep beraber geçeriz karşıya tektek arayıp bulmak zorunda kalmayız buluşma noktasını
sen de gel =) ama ben arabalıvapurla geçiyorum kgs'm yok
-
-
ben büyük ihtimalle geliboluda olucam buluşma akşam saatlerine kadar sürerse ümmet perkitanla birlikte orda oluruz...
-
ya bende gelmek isterdim ama araba ile gelebilirim..sizde motor bende araba yetişemem size...yük olurum diye düşünüyorum...iyi eğlenceler...
YAŞLANARAK DEĞİL YAŞANARAK TECRÜBE KAZANILIR.ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR.
-
mox2cn adlı üyeden alıntı
yaw kgs bende de yok
acaba ikinci köprüden mi gitsek
cok uzak... sen bana takıl
-
gorkem tek ben diylim ki volkan ve sanırım fear da gelicek. grileo da yalnız kalıcak
-
e tamam zaten sen derken herkesi kastettim ben... herneyse arabalıvapurla geçeceklerle buluşabilirim , 2. köprü çok uzak diyeyim bare...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler