Arkadaşlar şu an Sinaop'ta askerligini yapan (ferotepeko) Ekrem'in sizlere bayram kutlamasını iletmemi istedi.Yanımıza dönmesine 9 ay kalmış
O şimdi havacı
Sizleri Seven Ekrem.....
Arkadaşlar şu an Sinaop'ta askerligini yapan (ferotepeko) Ekrem'in sizlere bayram kutlamasını iletmemi istedi.Yanımıza dönmesine 9 ay kalmış
O şimdi havacı
Sizleri Seven Ekrem.....
Aleyküm selam...Sinop MT ye yazsana...Ziyaret falan ederler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kardeş tam nerde ben sinopun içindeyim belki yararımız dokunur gider görürüz ismini artıyorum sitede bişey bulamıyor ama yardımcı olurus asker ağaya
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
@PIERzig burda hava alanı var ama jandarma kullanıyor o jandarmadır. jandarma merkez kom. yerleri orası hava alanı kapanınca onlar geçtiler birde amerikalılardan kalma radar var orda da muhabereciler var karacılar yanii havacı tahminimce yook burdaa o kesin jandarmaa çünkü hava alanını kullanıyorlar daha kendine gelememiştir baktı hava alanı moda girmiş olabilir
bende askere gittiğimde acemilikten usta birliğine atanırken 1.HD TABURU yazıyordu bende kendimi paraşütçü oldum sanmıştım hava dertek taburu diyee meğersem hudut taburuymuş suriye sınırı sürgün yerii çıkmıştıı sudan çıkmış balık oluvermiştim o an
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Bizden de arkadaşa selam iletiver sana zahmet
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
vealeynaaleykumselam..
Çoğu bitmiş azı kalmış..
ilk bir ayı 4 ay olarak sayarsak
Ekrem abime hayırlı teskereler..
Kazasız belasız bitirir de aramıza döner inşAllah..
Amin deyin Amin deyin
aleyküm selam hayırlı teskereler,ne kalmış kii sayılı günler çabuk geçiyor.
98 Beygir.....
eko ya EGERİDERS tan sevgilerimizi yolla selamımızı söyle :D
Slm millet uzun zamandır giremiyorum sistede yoktum şimdi berhaberiz artık
askerlik bitti.
Şimdi burdayım slmlarım tüm motor.net insanlarına selamın ayküm millet
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)