MT Cruiser Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Enduro ve SS motorlardan sonra da olsa, "geç olsun güç olmasın" düşüncesi ile başlığımızı açıyorum. Hayırlı olsun
Tüm motosiklet tipleri içinde en güzelleri olan Cruiserları bir hayat tarzı olarak seçen ve motorlarını "araç" değil "amaç" olarak gören insanların MT içindeki sanal kulübü.
Endurocular, dağa taşa çıkıp, yılanlar ve böceklerle takılmak için kullanırlar motorlarını, SS çiler de hız zevklerini tatmin için...
Yani diğer türler hep bir takım amaçlar için araçtır.
Ama bizler (Cruiser kullananlar) için motorlarımız amaçtır. Yıkar temizler, parlatır ve onları gezdiririz.
Tüm cruiser kullanıcıları artık paylaşımlarını burada yapsın lütfen ! Herkes kendi motorunun fotosunu koysun, varsa yaptığı eklemeleri, aksesuarları vs. vs. anlatsın.
Bunun yanısıra kullanıcılar motor marka model ve üretim yılını da yazarlarsa bir liste yaparız
Mesela şöyle: ledo Hyosung GV650 2006 gibi...
Uyarı : Enduro ve SS kullanıcı arkadaşlar biz bu resimleri koyduktan sonra fazla dolaşmasınlar bu başlıkta, çünkü gözleri kamaşabilir
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Reklamlar
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Cruiser guzel ama tarzım degıl HAYIRLI OLSUN sımdıden kalıcı olmanız dılegıyle
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
-
hayırlı olsun.İlk resim benden
-
-
arkasında çanta vs. ile olan resimleri de daha sonra ekleyeceğim.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
-
@ mes
eklediğin fotolar güzel de, künyende motorun kısmında gözükmüyor ! Orda da bi düzenleme yapıver sana zahmet
Hayır bişey değil, ajanlar falan gelip, durumu aleyhimizde kullanabilir
-
tamam kardeşim en kısa zamanda oraya RR CLass'ı da ekleyeceğim.Eskiden yazıyordu keşke değiştirmeseydim.Sevgiler
-
25 Aralık 2006, 16:23
hayirli olsun...
hadi hayirli olsun iyi oldu bu bole...
bende akşama yerleştirirm buraya motoru...
-
25 Aralık 2006, 16:36
-
25 Aralık 2006, 16:57
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
25 Aralık 2006, 17:01
Admin
-
25 Aralık 2006, 17:09
Prometheus adlı üyeden alıntı
Ayrıca ne olursa olsun, cansız-kansız bir makineyi amaç edinmek, kendi görüşümce hatadır. Arkadaşlarım, sevdiklerim, eşim dostum olmadıktan sonra ne yapayım ben teneke yığınını
O nasıl bir anlatımdır,gözlerim yaşardı.
-
25 Aralık 2006, 17:24
-
25 Aralık 2006, 17:27
Altın kaplama da olsalar; hayatınızda duygu yoksa, aşk yoksa, sevgi yoksa tüm motosikletler teneke yığınıdır. Yaşasın insani duygular
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
25 Aralık 2006, 17:28
Prometheus adlı üyeden alıntı
Altın kaplama da olsalar; hayatınızda duygu yoksa, aşk yoksa, sevgi yoksa tüm motosikletler teneke yığınıdır. Yaşasın insani duygular
Aşkta insani bi duygudur ama, yaşasın motor aşkı !!
-
25 Aralık 2006, 17:30
-
26 Aralık 2006, 21:07
sevgili Ledo bu başlığı açtığında sevindim ama habersiz başlık değişince inan bana bulmakta güçlük yaşadım.Çok güzel başladık resimler kromlar falan ancak kısa sürdü.Hemen bulandırdılar...ne diyeyim...anladın seen?
-
26 Aralık 2006, 21:16
Buda benim motorum ve yeniköy kıyısından boğaz görünümü.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler