3. [MT-Muğla] Mangalımı yakarım keyfime bakarım gezisi
Reklamlar
-
Süper Moderatör (BBRR)
Reklamlar
-
Süper Moderatör
Yanlış şehirde yaşıyorum
-
Yine çok mükemmel bir gezi yapmışsınız... İnsanın aklı kalıyor. İyi balık tutulurdu orda
-
gösterin gösterin insanlara böyle güzel yerleri seyrederken kendimizden geçtik yahu birgün millet izmir,istanbuldan akın ederse hiç şaşırmayın bizde aynı saatlerde belgırat ormanlarındaydık arkadaşlarla.işin güzelyanı orası okadar güzelmişki gece yarısı olmuş hava soğumuş ateş yakmışsınız gitmemek için sebep arıyorsunuz vallaha size helal olsun tebrikler eh artık ensonda birerde kahve içmişsinizdir herhalde.bu güzellikleri bizimle paylaştığınız için teşekkürler.barış usta seni birgün mangalın başında yakalarım merak etme.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
Süper Moderatör (BBRR)
Ümmet abi insan açken hiç doymam zannediyo son iki paket tavuk ölece kaldı valla
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Eyong adlı üyeden alıntı
Yanlış şehirde yaşıyorum
ehheheh bende
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Barış abi paylaşım için sağol. Allah yüzünüzden mutluluğu eksik etmesin. Sizin oralara gelicez inşallah.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
Süper Moderatör (BBRR)
Hasanım sağolasın allah cümlemizin yüzünden gülümsemeyi eksik etmesin ..Hasan her zaman bekleriz bu sefer v-stormla gel ama
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
arkadaşlar neydi o köfteler yaaa..valla hala tadı damağımda..tekrar teşekkürler Şahin...hem getirdin hem uğraştın yaptın...valla hiç oturmadı hepimizi yedirdi içirdi..bir de üstüne gitar la ambiyans...
bizim hatun dünkü geziden sonra bugün hemen üye oldu MT ye
-
11 Aralık 2006, 14:49
güzel bir paylaşım olmuş eyong unda dediği gibi yalnış yerde yaşıyoruz
-
11 Aralık 2006, 14:56
Barış abicim bizde nikahtı yemekti derken ordan oaraya koşturuyorduk. Tam keyif adamısın valla. İnşallah yazın oradayız eh bir kezde ailecek gidelim şu mekanlara
-
11 Aralık 2006, 15:01
-
11 Aralık 2006, 15:12
Afiyet olsun, güzel bir gezi olmuş.
Bizim buralara bahar geldiğinde benzerini yapar, resimlerini de koyarız inşallah.( Becerebilirsem tabi.Henüz hiç denemedim de)
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
-
11 Aralık 2006, 15:35
Süper Moderatör (BBRR)
Kemalcim Allah bi yastıkta kocatsın ..öpüyorum her ikinizide
Betül resimler için teşekkürler..aramıza hoşgeldin.
-
11 Aralık 2006, 17:07
Barış abi Güzel bir haftasonu geçirmişsiniz. İlerleyen zamanlarda Şu mangal işini ortalarda bi yerde yapsak biz antalyadan siz muğladan çıkın fethiyede buluşalım mangalımızı yakalım. Yada yaz'a doğru kamplı da yapabiliriz.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
-
11 Aralık 2006, 17:19
-
11 Aralık 2006, 17:33
Yaza inşallah
Bu yaz iznim kısa programım doluydu. Bir türlü gidemedim oralara.
Ama önümüzdeki yaza bileniyorum.
İnşallah geleceğim.
Resimlerle de güzel gaz verdiniz saolun.
Marmarisi özledim.
Bursayı özledim.
İstanbulu özledim.
İzmiri özledim.
Üniversitede sürüngenlik yıllarımın geçtiği ve bidaha gelirsem ne oliyim dediğim Ankarayı bile özledim.
Off yaaa
Kim bu cennet vatan uğruna olmaz ki feda?????
Ağlıycam şimdi
Her gününüzün böyle keyifli geçmesi dileğiyle...
-
11 Aralık 2006, 17:55
geziniz süper olmuş tekerleğiniz dert görmesin
www.ahmetusta61.blogspot.com
ÇILGIN MOTORCU
-
11 Aralık 2006, 18:15
-
12 Aralık 2006, 00:02
ahanda orası ÇINAR KOYU arkadaşlar.yav o görünen deniz ve denize karışan yeraltı suyu var ya ,adeta çividir çivi.yaz kış bahar mahar farketmez her zaman buz gibidir.yazın işe yarar,doğal buzdolabı olaraktan.
şahin iyi geziyon askerlik öncesi allahsız...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler