03.12.2006 Polonezköy-Riva gezisi
Reklamlar
-
Demin göğsüm kabarmış topic açacaktım ki o da ne? 03.12.2006 başlıklı bir sürü topic açılmış. Malum kışın bu ilk günlerinde bu kadar güzel bir havayı bulmak gerçekten zor. Belki de güzel günlerin sonu... Neyse biz de gezdik bugün tatlı tatlı...
Kim kim gezdik:
1-Ben - Siyah-Kırmızı 600F , aman pardon 125R
2-Gececi - 600F
3-Pratorian- Repsol 125R
4-Koyulacivert - Dorado Poseidon (vay bee bu motoru 2. kez takdir ediyorum)
5-Acemii - Kırmızı - Mavi 125R
Saat 11:30'da çıktık yollara... Önce Beykoz'a kıvrıldık , oradan Polonezköye ulaştık. Polonezköye ulaşmamız 2 dakikamızı almadı nerdeyse... Vardığımızda "ee vardık mı ki" dedik. Oradan Riva'ya gitme kararı alındı. Resimlerle anlatacağımmm Resimlere tıkladığınızda büyüyeceklerdir!!!
Riva'ya giderken duralım da resim çektirelim dedik:
Kime özendim acep
Özgür (pratorian) ve ben gruptan ayrıldık ve keskin virajları 90'la dönerek motoru yatırarak viraj aldık bir süre. Gerçekten çok eğlenceliydi ona da teşekkür ederim valla iyi sürüyor. Benim gibi
Mükemmel virajları olan yolları bitirip vardık Riva'ya...
Sahilde biraz dinlenip ekmek arası köftelerimizi yedikten sonra çıktık dağlara taşlara Çok güzel bir piknik alanına girdik, fakat yolları o kadar da güzel değildi , hele durduğumuz yerdeki uzun çimler , nemliydi , ve en ufak bir gaz verişte dahi kayıyordu... Ben de inadına drift yaptım çok zevkliydi... Tepeciklere tırmandım , aşağı atladım falan... Helal olsun Cbr'a yaa... Herneyse , en son küçük bir bayıra tırmandım , inerken arka tekerin aşırı derece kayması , benim de bayırda toparlayamam sonucunda motoru düşürdüm , motor pof dedi düştü çime , ben kendimi öyle bir attım ki bayır aşşa ters taklalarla yuvarlandım Sonra gülme krizi geçirdim
Aynı anda Emre arkadaşımız da düşürdü motoru ıslak çim yüzünden ki onun cruiser. Bacağı ezildi biraz , umarım yakında düzelir.
Arkadaş kolaya sarılmış uyuyor sanırım
Işte kaygan çim. Lastik izlerinin çoğu bana ait Bir de 600F kullandım
Hava kararmaya başladığında birşeyler yemek için Polonezköy'e geri döndük
Emre'ye 600F yakıştı ama o bir chopper'cı
Reklamlar
-
virajlar superdi gercektende:D
yine cizgimi kaybettim bi yerde ama topladim sora:D
cbrlar bugun kendini asti enduro oldular resmen
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
ooo nefis bi geziydi yaa... herkese teşekkür ederim
-
Ben de size teşekkür ederim efenim
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
güzel gezmişiniz paylaşım için tşkler ama birdahaki sefere benim bölgemde gezmek için vize almanız gerekicek benden
-
-
Çok güzel gezi olmuş...
Tebrikler...
Bir dahakine katılmak umuduyla...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
koyulacivert adlı üyeden alıntı
aaa ne demek yalnız sonra olanları anlatmamışsın...
tamam ben anlatırım
sonraa biz arkadaşlarla maça gittik. Fb - Gs maçına. malum sonuçla eve döndü arkadaşlarımız. bizde (gecei ve ben) mutlu ve huzurlu bir derbi sonrası rahattık doğrusu...
necdet abi istanbulda heryer senin... her gezi için izin alırız
bu arada biz polenez köye dönerken siyah bi 1100 XX gördük. senmiydin
yok ben değildim dün oralardaydım bugün sapancaya gittim rodajı tamamlamak için az kaldı 250km sonra 1000bakıma gitcem
-
oh oh kazasız belasız nice kilomtrelere
-
04 Aralık 2006, 20:51
Demek gezdiniz.... Güzel gezi olmuş tebrikler İstanbulda olsamda bende katılsam :(
-
04 Aralık 2006, 21:19
güzel gezi olmuş paylaşımınız için teşekkürler
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
04 Aralık 2006, 22:10
bizim için çok güzel bir gezi oldu.Çimlerin üzerinde sanki buz pateni yapıyor gibiydik.düşe kalka istanbul a geldik ve maçı seyredelim dedik kayşdağı YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ karşısında maçımızı seyrettik.Emre ve ben büyük bir zevk aldık maçtan.özgür ve görkem için aynı şey geçerli değildi.bizim için lig de 2 tane banko maç var g.saray ve g.saray.=6 puan.:cherry:
-
04 Aralık 2006, 22:18
abı bak dıorum
bıdahakı maca mecıdıyekoyde yenı acık ustte beraber seyredelım:D
ozaman 6 puanı gorurruz
ayrıca bısı daha
ıkıncı yarı pek konusmadın abı korkuo gıbıydın ya)
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
04 Aralık 2006, 22:24
güzel fotolar havalar nasıldı
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
-
04 Aralık 2006, 22:49
yasin08 adlı üyeden alıntı
güzel fotolar havalar nasıldı
Süperdi süper... Yani bence şu 1 ayın en güzel günüydü...
-
06 Aralık 2006, 10:34
-
06 Aralık 2006, 10:55
oh oh oh oh çok güzel olmuş ya imrendim valla.tekerinize sağlık.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
06 Aralık 2006, 13:58
güzel olmuş geziniz ama ortada sucuk göremedim siz yoksa yemedinizmi aç mı gezdiniz öyle bir havada ne güzel olur du neyse bidahaki sefere yaparsınız paylaşım için teşekkürler
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
06 Aralık 2006, 19:45
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
oh oh oh oh çok güzel olmuş ya imrendim valla.tekerinize sağlık.
Bu benim için en büyük iltifattı valla. Bizim küçücük gezimizi değil de ben senin gezilerine imreniyorum Ümmet abi. Çok teşekkürler.
-
06 Aralık 2006, 22:49
güzel gezi olmuş arkadaşlar...emeğinize tekerlerinize sağlık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler