Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

muğlanın bilinmyn cennetinden herkese merhaba

Motovento
    REKLAM ALANI
    sahinbirinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 200
    herkese muğlanın gizli cenneti köyceğizden merhaba.
    konuyu nereye açacağımı bilmemedim.hem tanışma olsun hemde birazcık tanıtım olsun istedim bize yakın olan mt arkadaşlar için.daha katılalaı bir kaç ay oldu bu forumlara ve gerçekten güzel izlenimler edindim.birazcık köyceğizden bahsetmek istiyorum arkadaşlar.

köyceğiz;muğla merkez,fethiye ve marmarise 60km olup tam olarak turistik merkezlerin tam ortasında bulunmaktadır.aynı zamanda kral mezarlar ve caretta caretta kaplumbağları ile ünlü Dalyan a 20 km mesafededir.marmaris-fethiye-muğla merkeze 45 dk mesafede bulunmaktadır.

kendi adıyla anılan köyceğiz gölü,akdenize sazlıklarla bağlanan tek göl olma özelliğine sahiptir.köyceğiz gölünden kalkan tekne turları ile dalyan iztuzu plajına 45 dk da ulaşılmakta yolculuk esnasında ünlü çamur banyoları ve onlarca derde deva sultaniye kaplıcalarına uğramaktadır.

cennet dalyandan rebell abimize ait otelin manzarası

köyceğiz gölünde gün batımı

kartal gölü

köyceğizde gün batımı

ağla yaylası

köyceğiz kuş bakışı

aynı zamanda arkadaşlar mt buluşmaları için çok güzel bir sahilimiz ve kordonboyumuz var.özellikle enduro ve croos cu arkadaşları cezbedecek parkurlar var.bir gün içerisinde yeşile ve maviye olan özlemi gidermek için harika bir ilçeye sahibiz.

Ekincik Koyu
    Köyceğiz'in 40 km. güneybatısında olan koya karadan ve denizden her zaman ulaşabilmek mümkündür. Doğal bir liman olan Ekincik Koyu'na Dalyan boğazıgünde ortalama 50-60 yat demirlemektedir. Mavi yolculuğun en önemli duraklarından biri olan koy, iri kumlu plajı ve temiz denizi ile yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisini çekmektedir.
    Dalyan Boğazı
    Dalyan'da Köyceğiz gölünü Akdeniz'e bağlayan tekne turuna katılanlar, nereden girilip nereden çıkıldığı belli olmayan daracık koridorlar arasında dolaşmakta, rotanın sağında ve solunda metrelerce uzunluktaki kumsalları ve çam ormanları içindeki koyları görebilmektedirler.
    BUNLARI YAPMADAN DÖNMEYİN
    * Kaya Mezarlarını görmeden
    * Göl-Dalyan Kanalları, İztuzu Plajı tekne turuna katılmadan
    * Halk pazarını görmeden
    * Mumlanmış balık yumurtası almadan

Köyceğiz'den dönmeyin...
    elimde kendi çektiğim fotolar evdeki pc'de en yakın zamanda atacağım.

not:konu yeri yanlışsa mod tarafından değiştirilsin lütfen
    not 2:köyceğizin ilginç bir mevkisi vardır özelllikle üstünden geçme gereği duyuyorum.marmaris,muğla merkez,fethiye,ekincik sahili ve dalaman çayı rafting alanı,dalaman havalimanı 45dk mesafededir.yani eşit mesafe ve zaman(~)yaklaşık.dalyan kral mezarlarına 25 dk dır.buda bu bölgeleri görmek isteyenlere uygun bir konaklama yeri demektir.
    beğenen arkadaşlar lütfen bi değerlendirmeye tıklayın
    şubata kadar gelmek isteyen mt lere seve seve ev sahipliği yaparım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Ramzey100 cup
    Şahin Bey Kardeşim!
    Güzel memleketimizin, güzel yöresi Muğla dan haberlerine ve fotograflarına çok teşekkürler. Biraz genç olsaydım mutlaka motosikletimle oraları gezmek isterdim. Selam ve sevgilerimle...

eroldayı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yoktur
    hoş geldin resimler güzel
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    amateur abi atla gel dört teker antalyadan 4 saat çeker..misafir olursun.

erol dayı teşekkürler inşallah daha ii resimlerde koyacağım.

Forumdan Uzaklaştırıldı Sonsovalye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Polaris Kar Motoru
    Emekliliğe yaklaştığım son yıllarımda, son görev yerimin Muğla olmasını çok istiyorum. Sırf bu amacıma ulaşabilmek için Hakkari'ye geldim. Umarım Temmuz 2007'de Datça'da olacağım. Sevgiler.

yeditepeli34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson 2013
    aramıza hoşgeldin...
    gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus

Kıskandırdın bizi...Şu soğukta da adam amma imreniyor.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

MaRaNtZz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Aramıza hoşgeldin...
    Saygılarımla...

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    sonşovalye inşallah dileğin yerine gelir abi.en içten saygılar hayırlı görevler.

alp tunay teşekkürler inşallah yazın buralara yolun düşer gerçekten burası çok farklı bir yer.ben değil ankaradan istanbuldan yada yurt dışından gelenler söylüyor.

alp_tunayı kıskandırmaya devam

ekincik sahili:ekincik sahili köyceğize 40km mesafede. 20. km'de sultaniye kaplıcaları bulunmakta.Ekincikten kalkan tekneler vasıtasıyla dalyan iztuzu plajına ulaşılabilmekte.

köyceğiz paşapark:gölde uçuşa martıları görüp maviyle yeşilin birleştiği sahil.

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150

geliyorum

Alıntı sahinbirinci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    amateur abi atla gel dört teker antalyadan 4 saat çeker..misafir olursun.

erol dayı teşekkürler inşallah daha ii resimlerde koyacağım.
    şahin kardeş hoşgeldin aramıza manzaralar nefis beni oralarda görürsen hiç şaşırma bu aralar yalancı cennette kendine iyi bak.
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

Motosikleti
    Vstrom '07
    Ben de yeni katıldım... Hep beraber hoşgeldik... Umarım oraları bi daha görmek nasip olur...

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    kimi teşekkürler.
    ümmet abicim ahh bu yalancı cenneti görmek lazım bak emin ol
    DrCarpeDiem sende aramıza hoşgeldin inşallah nasip olur da görüşürüz

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    hoşgeldin
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

Motosikleti
    mondial 125kt
    bravo tanıtınca ne olacaksa sankı bız tanıttıkta ne oldu ; eskıden sadece bısım olanları baskaları ıle paylasmak zorunda kaldıgımız gıbı bırde bızı kandırdıkları seyler den yanı bu gusellıklerı satmamızın karsılıgında bısı faydalandırıacakları hıc bırseyden yararlamamakla beraber bızden bu guzellıklerı alanların sahıp oldukları guzellıklerdende bız pay alamıyoruz ve sanırım bızden sonrakılerede yanı coc oklarımıza gecmıste bıraz olsun yararlandıgımız bu guzellıklerden bırsey bırakamayacagız.bu yuzden eger boyle guzellıklerınız varsa kendınız ve sızden sonrakıler ıcın bunlar en azından ıfsa etmeyın yer satmayın sevgılınızı kıskanır gıbı kıskanın yoksa satacak guzellıgınız kalmadıgın da kımse sıze madalya vermezcok ısteyenler guzellıklerı arayarak bulsunlar bakın buralaraa ınsanlar les kargaları gıbı saldırsılar buldukları yere ev yapıp satma derdındeler.bır bkın etrafınıza ınsanlar buyuk sehırlerden kalkıp gelıp buralarıda buyuk ssehır yapıyorlar.pekı neden geldınız.maksat gezmek gormek degıl sahıplenmek senın benım olanı almak.gelıp gorup gıden lere eyvallah yapısıp kalanlara hayır
    hosgeldın demeyı unutuyordum az taha
    gıcık

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    hasan soner görüşlerinin bir kısmına katılıyorum.ama bir kısmına kesinlikle hayır sonuçta aynı memleketin havasını soluyoruz.yabancılara arazi satışlarının serbest kalmasıyla gelip yerleşen yada gayri menkul alan oldukça çok yabancı oldu...bundan bende müteessir oldum.ancak buradaki tanıtım amacım bu değil.buradaki amacım muğlada sadece haritada geçen bir ilçenin ismini tanıtmak.muğlanın bu gizli kalmış ilçesini göstermek.çünkü muğla denilince akla herkesinde bildiği gibi bodrum marmaris fethiye göcek dalyan gelir.bende buna içerliyorum.
    en basit örnekle dünya kaplıcalarında mineral zenginliği açısından ikinci sırada köyceğiz sultaniye kaplıcaları bulunmakta. bunu bilen binde bir buraya kırığı çıkığı eklem ağrısı olan dermansız dönmüyor.akdeniz bölgesinin en verimli narenciye ürünleri burada,ve rizeden sonra türkiyenin en fazla yağış alan bölgesidir.5 km sonra başlayan dağlık kısımlarda ise karasal iklim var.yani aynı yerde km farkı ile iki iklim görülüyor.
    bana kalırsa bunlar paylaşılmalı.
    ama dediğim ve dediğin gibi bunları ticari rant amacıyla değilde zenginliklere zenginlik katmak amacıyla yazıyorum.uyarın için ayrıca teşekkürler

Motosikleti
    mondial 125kt
    haklısın aslında belkı bıraz maksadımı asdım nasrettın hocanın da dedıgı gıbı hırsızın hıc mı sucu yok dedıgım gıbı asıl suclular buguzellıklerı yayılmacılıkları ıle cırkınlestırenlerde
    gıcık

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150

doğru

Alıntı sahinbirinci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hasan soner görüşlerinin bir kısmına katılıyorum.ama bir kısmına kesinlikle hayır sonuçta aynı memleketin havasını soluyoruz.yabancılara arazi satışlarının serbest kalmasıyla gelip yerleşen yada gayri menkul alan oldukça çok yabancı oldu...bundan bende müteessir oldum.ancak buradaki tanıtım amacım bu değil.buradaki amacım muğlada sadece haritada geçen bir ilçenin ismini tanıtmak.muğlanın bu gizli kalmış ilçesini göstermek.çünkü muğla denilince akla herkesinde bildiği gibi bodrum marmaris fethiye göcek dalyan gelir.bende buna içerliyorum.
    en basit örnekle dünya kaplıcalarında mineral zenginliği açısından ikinci sırada köyceğiz sultaniye kaplıcaları bulunmakta. bunu bilen binde bir buraya kırığı çıkığı eklem ağrısı olan dermansız dönmüyor.akdeniz bölgesinin en verimli narenciye ürünleri burada,ve rizeden sonra türkiyenin en fazla yağış alan bölgesidir.5 km sonra başlayan dağlık kısımlarda ise karasal iklim var.yani aynı yerde km farkı ile iki iklim görülüyor.
    bana kalırsa bunlar paylaşılmalı.
    ama dediğim ve dediğin gibi bunları ticari rant amacıyla değilde zenginliklere zenginlik katmak amacıyla yazıyorum.uyarın için ayrıca teşekkürler
    sana aynen katılıyorum bunlar mutlaka paylaşılmalı .
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

Motosikleti
    mondial 125kt
    benı yanlıs anlamanızı kesınlıkle ıstemem elbettte her kes her seyı gorsun ama gelın bır buraları gorun ve benım ne demek ısgtedıgımı anlayın buralardakı son on yıldakı degısımı bı gorun.
    gıcık

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    xxxxx hoşbulduk

hasan yok kesinlikle anlış anlama değil.sen tepkini dile getirdin ikimizde haklıyız sonuçtabu civarlarda milastan farklı değil zaten

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler