MT [İzmir] & MT [Manisa] Buluşması !! 11 Ekim Çarşamba
-
Reklamlar
-
-
Keşke aranızda olabilseydik bizlerde Denizli Mt-Mosed olarak.Ama henüz Denizli ziyareti sözünü yerine getirmeyen İzmir Mt'ye teessüflerimizide iletiriz hani.
Umarım her zamanbu dostluk,bu arkadaşlık,bu güzellikler devam edecek.
Saygılar.
-
selam bu tip sosyal failiyetlerin olması ve arkaşlıklar oldukça yaşamın iyi ve diğer güzelliklerinden daha fazla zevk alacağımız kesin.bu buluşmada tüm yurt geneline yayılmasının başlangıcı olur temennisindeyim.yeni eski tüm üyeleri buluşmaya bekliyoruz.tekeriniz düz yolunuz açık olsun.
-
ahhh be ahhh manisadan mecitte geliyormuş şu kadere bak ya orda olmak vardı neyse canımız sağolsun.başka sefere inşallah 1550 km uzaklıktan adanadan hepinize selamlar.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
dünki buluşmamızda kan bağışlama organizasyonu nu gönüllü olarak üzerime almış bulunuyorum;bugun ki görüşmelerim neticesinde iki seçenek var
1,si ;cumartesi pazar iftardan sonra Buca hasanağa parkı ve Buca çevikbir meydanın da kızılayın kan bağış çadırı kuruluyor.iftardan sonra buluşup toplu olarak gidebiliriz.
2,yol.haftaya organize olup istediğimiz bir yere onlar araç ile gelecekler.tek şart 15,20 gönüllü bulmak
sizin yapmanız gereken seçeneği bana bildirmek.Ayrıca toplantıda kızılay değil de direk ihtiyaç sahibine bağışta bulunmak isteyen arkadaşlar içinde seçeneklerimiz mevcut.
burdaki amacımız izmir MT olarak toplu kan bağışı .ilginizi ve seçeneğinizi belirtmenizi bekliyoruz.istenirse manisa izmir buluşması ilede birleştirebiliriz.teras cafeden izin alınır veya bizim büro da uygun
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
-
Böyle organizasyonların devamını getirmek dileğiyle diye diye başlamak istiyorum yazıma. Motosiklet kardeşliğinin geliştirmek pekiştirmek adına güzel bi girişim. Bu görüşmede ev sahibliği konumunda bulunmak daha bi onur verici. Daha nice toplantıların gezilerin ve birlikte yapılan etkinliklerin devamı olması dileğiyle...
-
offff yaaaa bu süperrrrr. kenancığım hepinizi özlemiştim. bu harika olacak. buradan kenan sana, tenten, kuvva, akrep, ventureroyal, karakız, erhan ve ismini sayamadığım tüm İzmirli mt dostlarıma saygı ve sevgilerimi gönderiyorum. görüşmek dileğiyle. iskender...
-
manisaaaa...
ewet arkadaşlar manisa mt olarak bir aksilik olmazsa kopup geliyoruz haftaya çarşamba....Burdan tekrar sesleniyorum,,çarşamba 8 de mesir restaurantta toplanıyoruz manisa olarak arkadaşlar,,ordan izmir mt'nin toplantı yeri olan bornova teras cafeye gidilecek...
bu arada ümmet abimmmm.allah yolunu açık etsin,,seni seivyoruz kalbimizdesin..umarım bundan sonraki toplantılarda beraber olucaz
-
turlabo ben her türlü kan vermeye hazırım.Listeye benide dahil edebilirsiniz.
Merhabalar,Turlabo ben her türlü kan vermeye hazırım,listeye benide ekleyebilirsiniz
-
gorusmek uzere..dikkatli gelin..
-
Manisadan Kimler Geliyo şimdi ??
-
racing iski adlı üyeden alıntı
offff yaaaa bu süperrrrr. kenancığım hepinizi özlemiştim. bu harika olacak. buradan kenan sana, tenten, kuvva, akrep, ventureroyal, karakız, erhan ve ismini sayamadığım tüm İzmirli mt dostlarıma saygı ve sevgilerimi gönderiyorum. görüşmek dileğiyle. iskender...
Bizlerde seni özledik iskender..tüm manisalı arkadaşlarımızla beraber senide dört gözle bekliyoruz.Dostlukları büyüteceğiz ne mutlu bize..
Dikkatli gelin,kendinize iyi bakın..sizleri bekliyor olacağız.sevgi ve saygılarımla..
-
EgeKnn adlı üyeden alıntı
Manisadan Kimler Geliyo şimdi ??
kenancım manisadan değil ama uzaklardan gelme ihtimalim çok yüksek yüzde 80 normal şartlarda yetişmem gerekiyor şuan silifkedeyim.sen listeye benide ekle cesaretim artsın.selamlar. not.manisadan sedat abide geliyormu.
www.perkitan.com
-
Bu Çarşamba tüm Manisalı arkadaşlarla tanışmak üzere...
-
iyi kenancım sağol eklemişsin adımızı listeye şimdi resmi olarak katılcaz toplantıya.bodrumdan selam.
www.perkitan.com
-
selam
ümmet abimmmmmmm,,sakın yetişicem diye risk alma..sen hep dersin""Geç gitmek hiç gitmemekten iyidir""diye..kısmetse çarşamba buluşucaz..bu arada sedat başkanda gelicek...
-
Güncell...güncell...
Toplantıda görüşmek dileğiyle hepinize sevgi ve saygılarımı yolluyorum..
-
yolcu
MECİT adlı üyeden alıntı
ümmet abimmmmmmm,,sakın yetişicem diye risk alma..sen hep dersin""Geç gitmek hiç gitmemekten iyidir""diye..kısmetse çarşamba buluşucaz..bu arada sedat başkanda gelicek...
yetiştim bile bodrumdayım yarın izmirde olurum.daha bir günüm kalıyor.
www.perkitan.com
-
çarşamba görüşmek üzere
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler