Motorunuzu Kime verirsiniz _ Kime vermezssiniz?
Reklamlar
-
Fıkrayla başlayım.
Hoca bi gün evlenmiş. Karısı bir çirkin bir çirkin ,yüzüne bakılıcak gibi diiil. Neyse akşam olmuş hanımı hocaya sormuş
-Hocam kime görüneyim kime görünmeyim
kız mutaasıp ya
hoca şööle bakmış ve
-Bana görünmede kime görünürsen görün demiş.
Konuya uygun olarak siz motorunuzu gezmek, iş yapmak için kime verirsiniz-Kime vermzssiniz.
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
-
ben sana vermem (yani motorumu) zuhahahahaha
yanlış anlama benim daha motorum yok
-
valla ben kimseye vermem motorumu. ama motosikleti olan çok yakın arkadaşlarım istediği zaman yok diyemiyorum.
-
ver-verme sen bilirsin
mal senin ne de olsa
-
-
Fıkra gibi motosiklet konusu dışındaki yazılarımızı "KONU DIŞI" bölümüne yazarsak forum bütünlüğü selameti için iyi olur.
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
-
bukadar kişi okuyor konuyu ama geyiğe sarmış durumda... ben şahsen motor sürmeyi bilmeyene verem anca motoru olana verebilirim..
hatta bikeresinde emniyetin önünde park halinde duruken nöbet tutan polis yanıma gelip motor hakkında muahbbet açtı hatta dediğine göre eskiden samsunda yunusmuş. sonra motora binip emniyetin bahçesine bikaç tur atmak istedi ee bende verdim tabi ne diyyim adam
Bacoman
-
benim motorum olsa ben verceğim kişiyi de vermiyceğim kişiyi de seçerim ama ah bi üstünde otursam
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
-
-
başlık bence çoook yanlış anlaşılıyo
-
ben ısteyene verıyom (yanı motoru olunca)
-
cok yakın arkadaşlarıma sadece cunku onlar nasıl sevdiğimi bilirler ve kesinlikle ona göre kullanılırlar aklı selim davranırlar
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Süper Moderatör (BBRR)
Motorumu kullanabileceğine inandığım , ehliyeti olan , koruması olan arkadaşlarıma gözüm kapalı veririm sorun değil...
başlığı hafif elledim...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Valla ben kimseye vermem, ama bir kaza olmuştur, ayak kırık yerde yatıyoruz ortada kimsecikler yok,arkamda oturan arkadaşın durumu iyi, abi ben gidiyim yardım getiriyim derse bi şey diyemem(acaba geri gelir mi diye düşünürüm ) bundan sonra da ya paranoya kralı yada iyi arkadaş edinememe ödülünü alırım.
şaka bir yana Motor düşürenindir!
-
ben kimseye motoru vermem diyorum ama neden se benim yapımda var veremıyorum dıyemıyorum ya işim var gitmem gerek dıyorum yada motoru veriyorum zaten hep isteyen kişilerde hayatında motor kullanmamıs açlar kaza yaptılar bisiklet kullanması gıbı zannedıp istiyolar binince kesın ya kaza yada donerken yatırıyorlar ya artık motor filan yok kimseye vermeyecem motoru ya bide allah gostermesın bırıne carıp öldurse al basına bela ugrasdır yok yok vermem motor filan diyorum artık ister alın ister gücen diyorum benden de size kimseye motor filan vermeyın ya başınız cok agrır sonra
-
tek kelime motoru babama bile vermem ^_^
-
ben iki kişiye motor veriyorum. birincisi tamiricim, ikincisi bir motorcu arkadaşım. onunla ara sıra motorları değişerek kullanıyoruz. başka kimseye yok.
SİYAH İNCİ -- Honda Shadow 750 cc
bu dünya kimseye kalmaz hırsı bırak yaşamaya bak
-
düzgün kullanacak adama verilir motor sonra adam düsünce motorun hic bir önemi yok benim icin motor paramparca olsun fakat üstündedi yasasin (amma konustum be)
[COLOR="Red"]DREAM OF POWER HONDA [/COLOR]
-
ehliyeti olan motorsiklete değer veren ve kendini koruyan ehliyetliye :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler