Bir aksilik çıkmazsa orada görüşmek üzere...
(Birde ramazan bitmeden bir iftar yemeği düzenlersek çok güzel olacaktır diye düşünüyorum,ailecek yemek yemek )
Arkadaşlar bi aksilik olmazsa bende katılmak istiyorum tanışırız.
valla ömerağanın çayı çay değil kahvesi kahve değil. ben derim ki ömerağa ayarında bi yerde toplanacaksak pasaportta seyir teraslarında buluşalım. topçunun tam denize çıkan hizası yani kilim otelin yanında çok güzel bir mekan var. sürekli takıldığımız. kahvesi 10 numara. çay sürekli taze. bi de motorcu dostlarım benim selamımı söylerseniz çok da güzel bir indirim yapar
muratcım teklifin derhal değerlendiriliyor ve başlık la beraber ilk mesajım değiştiriliyor söylediğin yerde toplanalım kardeşim bahsettiğin yeri anladım..
bu arada sen gelmeyecekmisinki selamını sölicez orasını anlayamadım ??
yok ben sürekli ordayım. ama siz yine de selamımı söyleyin
yok yok bikere bir arkadaşın selamını söledim daha çok para aldılar
çarşamba görüşürüz
ölmez sağ kalırsam orda olucam
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
İyi fikir ve çook güzel bir yer..İnşallah bir aksilik olmaz ise görüşürüz.herkese selamlar..
sıcak çaylardan benim yerimede için karadenizin samsunundan selamlar hepinizi çok özledım yeni resimler 24.25.26.27.sayfada benim başlıkta
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
ben de ordayım inşallah.görüşmek üzere
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
orada görüşmek üzere
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
uzun süredir katılamıodum ama yarın orda olucam
Bart çıkaramadım ben seni neyse gel hatırlarız
marko abi sen zaten hep heryerdesin alsancak senden soruluyomuş hatta bi dar gelme söz konusu sanırım karşıyaka semalarında bile hedef üsler belirlemişsin
yetişmeye çalışacağım ( denizlideyim ) siz çayı sıcak tutun
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
ben de gelecegım ama yerı tam anlamadım karakızla gelırız bız..
Gelicem büyük ihtimal hatta misafir bile getirebilirim
Benide listeye ekleyin. Aliağa'da bir kısmınızla tanıştımıştım. Yarın akşamda tüm mt izmir ailesi ile tanışmaktan mutluluk duyarım.
Yollar Beni Bekler
ybr 125 (kırmızı) 35 HLV 28
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)