Fazer YALAN..CBR 600 F YALAN...Tek Gerçek Tokatlayıcı Kawasakı Z750
Reklamlar
-
Reklamlar
-
metehan abi aralarında 150 cc fark var ztn tokatlaması doğal olabilir de sen kaliteye bak fazer veya 600f deki kalıte bunda yok yamaha honda ap ayrı bir dünya
-
motoboyum kankam taam 150 cc fark var ama...herkesde 600 lük var...önemli olan bu orta hacim segmentini aşmak...mesele burada...1000 lik pahalı değilmi...6000 lükde af buyur önüne gelen herkesde var...aynı fiyata 600 lüğü naparsın kanka...750 almak varken...Hani hyosung değilki bu...Kawa...taş gibi motor...
Benim için efsane budur abi...Fazer ..600f kestanedir baba...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
haklısın abi daha mantıklı
-
Birde abicim benmi numuneyim bilmem...Fazer ve 600 f bana antipatik geliyor...Ya abi hele 600 f makina değil ya...kaba estetikten uzak...Hatırlarmısın eski Katanalar vardı 87-88 ler onların hormonlusu...Fazer desen aynı sıradanlıkta...Ama bak Yamaha..MT 01...falan hatları beni cezbediyor...Yani artık kafalardaki motor dizaynı değişmeli...Millet fazer diyor...yok baba yalan bunlar...piyasa sanki bunu emrediyor...Bir arkadaşım var sitede ısrarla ER-5 diyor başkada bişey demiyor...Lan arka kampana diyorum...motor eski teknoloji ...yok tınlamıyor...parası olsa 10.000 ytl si direkt alıcam diyor...Bari 650 comet al aynı fiyat diyorum...yok illede er-5...ne varsa hurdada...
İşte bu adamların kafasına vura vura motor seçimini tarzı öğreticeksin dostum...CBR 600 f kasası gördüğümde şalterim atıyor ya...Tam baltazar kasa...Fazer desen ondan geri kalmıyor...Hepsi birbirinin aynı gibi...Önemli olan detaylar...hatlar...
Motoboycum şu 750 ye bir baksana ...Hatları incele...Kaslara bak...Hormonsuz atak bir tipi var...Ve o bir Kawasaki...Asil motor bence...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
Super Moderator
-
abi zevkler ve renkler tartışılamz ama bence fazer da estetiklik var ama 600f için sölick birşeyim yok snde biryerde haklısın ama
-
olcan138 adlı üyeden alıntı
Şu cümledeki kelimeler bana birşeyler çağrıştırdı...
Kıyaslamana birşey söylememekle birlikte bir şey sormak istiyorum:
Daha birkaç saat öncesinde
kaba taraflarını döndüğün fotoğrafları yayınladığın motor
Fazer değil miydi?
kankam biliyorsunki fazer Skullhunterın...almış hayallerindeki makinayı..Ne diyim bunu niyemi aldın diyim...Sevincine ortak oluruz ambiansı bozmayız ama gerçek bu dostlar...benim gerçeğim değil...herkes eğri oturup doğru konuşsun...fazer ve cbr600f estetikten uzak makinalar...
Motoboy Kanal d de olduğumuz akşamı senin 660 da manyaktı ha...
-
eyw abi xt de estetiklik yok demessin hrlde
-
-
hakkını veriyor ama xtx
-
hakkını vermezmi hacı...Senin 660 daki nefes tork hangisinde var...iyigeceler...
-
-
z750 kullanmıştım bi kere fakat 60km/h hızı geçmedim. tadına baktım sadece
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
Konyalım Yılmazım yanlış anlama ama Konyada Z750 ne arasın...Rüyandamı gördün yoksa...Darı ambarı misali...Konyaya lafımız yok ama oralarda motora 15.000 ytl bağlayacak adamı zenginde olsa döverler...Anadoluda zor işler bunlar...
-
Güzel aletmiş vesselam.Mete han abimizin de altına yakışırdı hani
-
Fazer mı Z750 mi derken Z750 sahibi oldum...kesinlikle doğru seçim
-
ya fena ciddi ve sevimsiz bir tecrübe yaşadınız fz ve cbr ile
yada biri size z750 hediye etti,
hemen yanı başımızda bir z750 imiz var,söylediklerinizin tamamına olmasada katılıyorum.sanırım tek dikkat çekmeye çalışdığınız taraf "aynı paraya 150 cc ve 12 beygir daha fazla makina alınması"
bilmem,öle aman aman dedirtecek bir fark yok bence.
birde burda antalyada kawasaki populer değil,neredeyse bakkalda bile yamaha tamiratı var-aynı şey kawasaki için geçerli değil.
benim baktığım taraf bu
-
Metehancım ilk defa sana tamamen katılıyorum CBR ve FZR kullanıcısı zebil oldu artık, yolda karşılaştığım 2 motordan biri bunlar, daha farklı birşeyler kullanmak lazım...
Geçen gün sahilyolunda bir z750 ile hafiften kapıştık, motor düzlüklerde cidden acayip uzuyor. Ama adam ya acemiydi ya da pek zorlamadı, arka arkaya gittik
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
Metehan sormuş : Şimdi herkesin aldığı tercih ettiği motor en iyi motormudur?
Markaların ürettiği modeller belli zamanlar içerisinde belirli aşamalardan geçip ihtiyaç ve talepler doğrultusunda geliştirilen ve günümüzde gelişen teknoloji ile beğeniye sunulan modellerdir.. Önemli olan kişinin bir motordan ne beklediğidir..
Kawasaki ülkemizde pek te tutulan bir marka sayılmaz servis ve yedek parça sorunu olan bir markadır.. sadece bir kawasaki yazısı için 1,5 ay bekleyen kişileri bilirim.!!!
Fazer ve Z 750 Yi kıyas edebiliriz ancak şu TOKAT mevzuunda biraz gerçekçi olsak iyi olur 600F sport bir modeldir 600 cc olabilir ancak motor yapısı şanzuman vs... farklılıklar söz konusudur bir Z 750 nin 600 F i kaba tabirle Tokatlayacağına İnanmıyorum tabii 600 F i kullanan metehan değilse
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler