Ankara-Kırşehir-Kaman Yolculuğu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Resimler harika ve bence çok profesyonel.Paylaşım için teşekkürler.
O tabela da ne.Sonradan farkettim.Karşıda Azrail bekliyomu acaba.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
Degerli yorumlarin icin tesekkurler. Türkiye yollari gercekten de surprizlerle dolu... :-)
-
çok güzel bir gezi..o fotoğrafa bayıldım yaa sağ gösterip sol vuruyo hahaha
-
Paylaşımın için teşekkürler.
Fotoğrafların bazıları buram buram Anadolu kokuyor...
-
merabalar emrah.senin le hemseri yiz.bende kamanlıyım.bende gecen hafta ordaydım.resimde yeni yapılan yolu,japon bahcesini fln gorunce gözlerim yasardı.gercekten cok güzel fotolar.eline emeğine sağlık.biz genelde giderken bala üzeri gidioruz.ama bu sefer bala üzeri gidip kırıkkale üzeri döndük.ama gidilicek en güzel yol bala üzeri bence.ama motorlar için biraz tehlikeli oldugu kanısındayım çünkü baya bi viraj war.bu arada ben savcılı - esentepe
liyim.sen nerden sin merak ettim.
saygılar...
-
fotoğraflar harika ve bence çok da profesyonel. küçük çaplı bir belgesel gibi olmuş. teşekkürler...
-
babam yelekli fakat akrabalar su an kaman in icerisindeler. biz de kaman disinda buyuduk ama dedigim gibi ara sira ziyarete gidiyoruz. Yollar cok guzel degil ama zevkli. Gorusmek uzere ....
-
Ellerine sağlık süper ligtlı bir arkadaştan selamlar
KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.
-
merhaba emrah arkadasim bende kamanliyim seninle hemseriyiz ben kamanin merkezindenim cok guzel bi gezi olmus fotolara gercekten bayildim bakarken sanki kamana gitmis kadar oldum simdi amerikadayim ama ramazan bayraminda kamana gitme ihtimalim var orda olursan gorusuruz.Ben istanbulda yasiyorum normalde birdahaki senlerde bole bir gezi yaparsan beraber yapabiliriz bana ozelden yazabilirsin tanisiriz birader gercekten cok saol hersene en az 1 kere kamani goren biri olarak busene amerikada olmamdan oturu gidememistim gittim kadar oldum coook tesekkurler ellerine saglik
-
Selam, şimdiye kadar bu sitede gördüğüm en hoş fotoğraflar bunlar. Fotoğraftan az çok anlayan ve ilgilenen birisi olarak çok hoşuma gitti. Özellikle ateşteki salça kazanı fotonuz harika, ışığı pozu, kadrajı profi olmuş. Ellerinize sağlık. Ayrıca gezi yazınız da belgesel tadında. Umarım bir gün motorumu aldığımda ben de deklanşör basıp buradan paylaşırım. Daha nice fotoğraflara ve yolculuklara diyorum. Hem motosiklet hem de fotoğraf sizinle ortak zevklerimiz sanırım. Yüreğinize sağlık, ömrünüze bereket.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
-
hocam gitmiş kadar oldum bu saatde nicenice gezilere
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
-
Şimdi bu ne diye soracak olacaksınız. İsmini ben de bilmiyorum ama vakti zamanında bu yarıklarda bulunan çakıl taşları (şu an bir tane kalmış) ile arpa veya buğday kabuğundan ayrılıyormuş. Bu şekilde bir dizi tahtayı at veya eşeğin arkasına bağlayarak tahıl ın üzerinde gezdiriyorlarmış. Hatırlarsanız Hülya Koçyiğit in bir filminde vardı böyle bir sahne.
buna bazı yörelerde döğen ya da döven, benim memleketimde ise gam derler. (Elaziz-Bingöl sınırı)
küçükken, yaz tatillerinde köye gittiğimde mutlaka denk gelirdim.
irice bir öküze (veyahut katıra) bağladıkları gam'ın üzerine oturur, samanın üzerinde akşama kadar, damda fır dönerdim.
kentli bir çocuk için, inanılmaz keyifli bir hadisedir. uzun bir çubukla ara sıra hayvancık dürtülür, yavaşlayıp, çaktırmadan kaytarmasına müsade edilmez.
o güzel anıları hatırlattığın, ve bu güzel gezinin muhteşem fotograflarını paylaştığın için teşekkürler.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
yahuu elinize saglik ayaginiza saglik gitmisiniz taaaaa oralara ama insan burdaki dostlarina bi paket cekirdek geirmezmi yahuu..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
-
Paylaşım için sağol Kaman diye bir yer olduğunu öğrendik sayende.Eyvallah kardeşim...
Motorda bir ayrı güzel.
Ey insan!Kaf dağı kadar yüksekte olsanda Kefene sığacak kadar küçüksün.UNUTMA:her şeyin bir hesabı var;üzdüğün kadar üzülürsün!
-
Çok güzel ve farklı resimler paylaşım için teşekkürler.
ERDİNÇ HARAÇ
TEKİRDAĞ
DL 650
-
Güzel bir gezi. Paylaşım için teşekkürler. Çiçeklere bittim bu arada.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
-
mesajlariniz icin sagolun dostlar. Is+ okul oldugundan pek gezmeye firsat bulamiyorum acikcasi ama iyi bir motorla Turkiye Turu yapmak isterdim. Kendinize iyi bakin. Gorusmek uzere....
-
Çok iyi yapmışsın... Ellerine sağlık..
Bende dolaşıp bolbol resim çekmek istiyorum ama bu havalarda uygun ekipmanım yok:(
Aslında toplanıp hava güneşliyken bi dolaşsaydık böle doğa içinde ne güzel resimler çekerdik...
inşallah beraber gideriz böle yerlere...
ankara mt sayfasına da gel bekleriz...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler