"Goldwing Retriever" Araba çeken motor
Reklamlar
-
Süper Moderatör (BBRR)
Sıkışık bir trafikte aracınız yolda kaldı ... Çekici lazım ama o çekici o trafikte size ne kadar zamanda ulaşır ...Eloğlu çözümü bulmuş...Ne mi yapmış??
Hondanın efsane motoru goldwinge portatif bir çekici ilave etmiş...kaza yerine kadar rahatça ulaşan goldwing , olay yerinde arkasında bulunan portatif 3 tekerli çekiciyi açarak aracı gidilecek yere kadar çekiyor...maksimum çekme kapasitesi 2495 kg (5500 pound ) olarak belirlenmiş..buda hemen hemen tüm binek araçlara yetecek kapasitedir
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Reklamlar
-
Çok abartılı motor arabayı çeksin diye bir sürü değişiklik yapmışlar dikkat ederseniz motorun arkasında denge demiri var, bana sorarsanız yazık o motora benim her zaman hayranlıkla baktığım bir motor, acabana bana da nasip olurmu, eğer kullanmadan ölürsem gözüm açık gidecek.
[COLOR="Red"][SIZE="2"][B]Dostlarım bana müslüm baba der.[/B][/SIZE][/COLOR]
-
abi bu alet arabada ceker kamyonda ceker deli bi alet yaw
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
motoru çeken araba ararkene arabayı çeken motor çıktı
-
Moderatör (forrap)
Daha önce sitede videosu da verilmişti.İsteyen videosunu aşağıdaki linkten seyredebilir;
http://www.youtube.com/watch?v=Irio8BLXiJM
-
Ztn kendide araba gibi bir motor. Gördügüme şaşırmadım. Her ne kdr konfor düzeyi çok fazla olmasına rağmen motosiklet damarlarıma kan doldurmuyor. Trafikte beni tatmin edemez. ama uzun yoldada üstüne yoktur herhalde. Yalnız o aparatı sırtıma taksalar bende cekerim o arabayı
-
bence motoro yazık karızması yeter o motorun ne alaka çekici yapmışlar canım motoru eloğlu kıymet bilmiyo bence ...
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
-
bence otoban vb yerlerde cok kllanışlı.biliyorsunuz emniyet seridi ayısı cok bizde.olası bir kazanın enkaını cekmek saatler alabiliyor bu yuzden.cunku cekiciler ulaşamıyor.boyle bir durumla karşılaştık ve 3 saate yakın bekledik.bence faydalı bir araç
-
Süper Moderatör (BBRR)
Goldwing bu işe en uygun motor olmasından dolayı seçilmiştir ...ağır,güçlü bir motor... 6 silindirli motoru bu iş için yeterli ...burda amaç sıkışık trafikte ihtiyacı olana yardım götürmek...çekici bir kamyonet bu motordan daha ucuz değil ...yani burda yazık edilen bişey yok ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
çok güzel bir hizme t motorsikletin arabaya yardım edebilmesi bize gösterilecek saygıyı artıracaği kanısındayım türkiyedede boyle faliyet olsa keşke.
-
Abi , bu makina Turkiye'ye gelirse. Biz bunla Kamyon , Traktör ve benzeri taşıtlar çekmeye kalkarız.Daha sonra basın bunu haber yapar.
Milyarlık motosiklet çekici ; kamyonu çekemedi diye...
-
Güzel bir fikir aslında, çünkü kaza-arıza vs. sonrası sıkışan trafikte olay yerine ulaşmak normal bir çekici için çok zor ama bir motor için değil.
-
Süper Moderatör (BBRR)
Aynı sistem çok rahatlıkla motor için uygulanabilir ...Arızalı motoru çeken motor..Özellikle İstanbul gibi sıkışık trafikli illerimizde yolda kalan motorculara hızlı servis götürmek çok işe yarar , uygulayana iyide para kazandırır...ama bizim mevzuat motora çekici iznine uygunmudur bunu araştırmak lazım öncelikle ...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sanırım motorun tek handikapı fren sistemi. Trailerde de fren yok gibi görünüyor.
Arkasında 1500 kglık arabayla rampa aşağı durmaya çalışırken hayal ettimde.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
Benin aklıma direk karavanda çekermi? diye bi soru geldi.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
-
forrap adlı üyeden alıntı
Barış Abi yanlış anlama paylaşma bazında lafımız olmasın...ama bu motorla ilgili topik açıldı videosunu da izledim...bişeyler yazdım...Şimdi aynı topiği sen açmışsın...Bence bunu kendin kilitlersen daha adaletli olur...iyigeceler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Barış Abi yanlış anlama paylaşma bazında lafımız olmasın...ama bu motorla ilgili topik açıldı videosunu da izledim...bişeyler yazdım...Şimdi aynı topiği sen açmışsın...Bence bunu kendin kilitlersen daha adaletli olur...iyigeceler...
mete-han abi sen mod olasana yaaa bu ne dikkat benimde dikkatimi çekit ama şimdi beni sallamazlar diye yazmadım sen ciddi adamsın seni dinlerler yaa
gereginin yapılmasını arzederim
-
-
Admin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler