en alttakı turuncu sıyah basıt olmus
dogan gorunumlu sahın babında)
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
siyah harika duruyo gerçekten keşke biraz daha hacimli olsaydı çok güzel ama zayıf duruyo .biraz daha büyük olsa eminim motorun talebi çok çok fazla olur du ben öyle düsünüyorum .....
Kimse mükemmel değildir.Mükemmel olmak için ihtiyacınız olan deposu dolu bi motosiklettir.....
turuncu siyah benim malesef çamurluktaki kurukafayı bende beğenmedim sonra söktüm şimdi daha güzel son fotoları atamadım ama gerçi bir değişiklik yok sadece çamurluktaki kurukafayı söktüm birde farları değiştirdim farlarda buz mavisi yaptim son yaptığım değişiklikler bunlar bu arada üzerinde hoporlör olanda bizden birinin galiba yanlış hatırlamıyorsam sevgilerle....
bu siyahı tuttum ben, seneye boyatayim bu renge, lastik kalinlastirip, ön cami degistireyim bi de egzost ve hava filitresi olaylarini arastirayim bi etkisi varmiymis performansa vb. görünün şu ki ben daha uzun süreler bu motorun üzerindeyim, napalim biz de doğan görünümlü şahine çevirmeden eğlenme seçenekleri arayalim.
cbr yi oldum olası sewerım race motora bınmıs gibi oluon uzerıne oturduun zaman ama baya bi ince uzun yolculuklarda sıkıntı yaratabılıyo ama en şık modifiye edılen motorlar arasında honda hayat onda
yav amma ıyı yapmıslar sıyah dedıgınız bana grı gıbı geldı ama neyse.Nerde,nasıl,nekadra yapılıyor bılgısı olna yassın
en hoş olanıda sondan birinci olan...
Discovery Detailing Adana
Gerçekten siyah olan çok orjinal duruyor sani seri üretime geçen yeni bir rengi gibi çok güzel olmuş yapana helal olsun başka bişey demiyom
enduro görünümlü cbr...sonuncu foto ama tuttum son motoru.Ama arka lastik işi ayrı olarak masraf çıkartmasa düşünülebilecek bir motor benim için.Ama Gereksiz 125cc'e 5000kusur YTL vermek..
AKIN FİDAN
hepsi süperrrrrr
Valla bende 1 saat önce arka oturağı o şekilde yapmayı düşünmüştüm süper oluyomus Birde plakaya güzel bi yer bulurda arka çamurluğu sökersem Tam olacak. Artık kesinlikle yapıyorum
Carcharoth
Paylaşım için saol
yok daha neler bence bu motor üzerinde oynamaya hiç gerek yok
motor olsunda tastan olsun be abi
[COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:
Gördüğüm en güzel cıbır mobilet.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)