Konuyu Baslatan Eski Artçı: alper_timZaman içinde bizden ayrılan dostlarımız... Onlar artık motosikletli özgür çocuklar...artık burdayız
evt sayın MT üyeleri
düşündüm taşındım artık bizlerinde bi topiği olmasına karar verdim çünkü artçılarında eğitimini ve artçılığın neler gerektirdiğini bilmeyen öğrenmek isteyen arkadaşlar oluyo aramızda bana gelen özel mesajlardan buna ihtiyaç olduğunu fark ettik ben bir numaralı artçı Ferni arkadaşımız da 2 numaralı artçı olarak hizmetinizdeyiz her türlü soru ve sorunlarınıza çözüm bulmaya çalışcaz
sizde aramıza katılın
Eski Artcılar : camadan, alper_tim, Slwer, GÖKSEL... (sanırım), SAKAL, elıff, Pınarr ...
evt listeyi başlatıyorum elleri görelim artçılar sizleri bekliyorum
buluşmalarda isteyenlere ders verilecektir
artçı listemiz
1-alper_tim (yok artık motosikletli)
2-inci (bayanlara ayrılmış koltuğumuz)
3-balzeytin
4-erdo2002
5-koray_77
6-zayka
7-lata
8-Luxor(teknolojik artçı)
9-vlamix
10-Afyon manyağı süper artçı Cenkkeskin
11-ozan_
12-Byzanthion
13-khutuck
14-cuk_o nun kardeşi ve arkisi( yakınen eğitim verilcek)
15-madde_46
16-simfer
17-Keane
18-HarDRocK RiderR
19-bıyıklı
20-delipoyraz
21-BuR.K.O.
22-toshi
23-kezzap
24-hasere
25-mondial 151 rs ci
26-boss106
27-mili
28-Byzanthion
29-Kartal23
30-mostwanted_57
31-hate29
32-Gokhan2433
33-bende_emre
34-igidu
35-yildirim_007
36-NuwamdA
37-heveslee
38-ferring
39-Erfer
40-KARAKIZ
41-
42-sahinbirinci
43-ZBYD
44-belifeless
45-PIERzig
46-FANTASTICUA
47-ozbaha
48-ahriman
49-candyksk
50-olcaytoshow
51-sir_karakedi
52-roadrunner (geçici üye)
53-
54-
Motor alan arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Kendileri artçı listemizden silinmişlerdir. Öğrendikleri bilgileri artçılarına anlatarak onlarıda aramıza katmalarını bekliyoruz.
Eğitimler ile ilgili bilgilerimiz Zaman içinde eklenicektir...
Evet arkadaşlar artcılıkla ilgili birkaç foto ile konu hakkında açıklamalara baslıyalım. İlk olarak belirtmek isterim, bu motosiklette artcı olmak bambaşka bir duygu.
İlk artcılar yani doğuştan artcılar.
Motosikletlerin Lumuzini
Şimdi bazı Noktalara deyinelim maddeler halinde belirticem bunları :
1)Artcı olsak bile düşünce ölebiliyoruz. Bunun için Kaskımızı ve korumalarımızı Motosiklete binerken takıyour.
2)Artcılar dıkkat "arkadayım motor benım kontrolumde dığil" deyıp saga sola motor yattıgında dıger tarafa cekmeyın motoru yildirim_007
3)ŞÖFÖRLER İLE İLGİLİ= Arkanızda artcı olduğunu unutup ilgnçlikler denemeyin. Ve daha dikkatli olun Çünkü o anda 2 kişinin hayatına hükmetmektesiniz.
Örnk : 3'de olabilir...
4)Motosiklet durduğunda şöförden önce ininki uçan tekmeye mağruz kalmayın. Zira motosikletin sol ayağı sadece motosikleti çeker artcıyı zor ceker kırılma riskide mevcuttur.
5)Motosiklet dururken sakına ayaklarınızı yere koymaya çalışmayın. Bırakın şöfor durdursun. Siz durduğunda isterseniz basarsınız yere
devam edicek...