Resimdeki arkadaşı tanıyan varmı ??
Daha doğrusu motoru ?
Resimdeki arkadaşı tanıyan varmı ??
Daha doğrusu motoru ?
arkadaşım yer belirtirsen plaka veya biraz bilgi olursa daha kapsamlı olur bence ne dersin....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
ben söylıgım kızıltopraga gelmeden feneryolunda garage galerı var tam onun onunde oluyor orda calısan arkım var banada o söylemıstı adam full korumalıymıs hatırladıgım kadarıyla bokluk arabadaymıs ama en sagdayken araba bırden cıkmıs en soldakı sokaga sapmak ıcın sonucta yanlıs bır hareket ama bı bakmıs tam sokaga saparken motorcu gelıp carpmıs ıste pek bısı yokmus sanırm ama motoru kullanan carptıktan sonra ucmus resmen havada:(..hatırladıgım bunlar benım..cbr 600 f motor..
gecmıs olsun umarım bıseyı yoktur dıyelım
arkadaşım resimi sen çekmedinmi ninmi cinmi ist adanamı 2 resim koymussun bulmacamı çözeceğiz cadde de diyorsun bak herkez bilirmi cadde bağdat caddemi kızma sevgili arkadaşım kardeşim olabilir sende aniden topik açmış olabilirsin sadece biraz bilgi istedik özür dilerim sevgili arkadaşım özür
acaip insan bu 4 tekerler.. tuhaf insanlar... bu arada sanırım motor 600 RR
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
evet motor 600rr , yok kızmadım desparadost, kızma amaçlı öyle söylemedim yani, benim sattığım motorun aynısı , plakasını soracaktım bende, belkide odur diye, gören bilen tanıyan varmı,
neyse her iki tarafada geçmiş olsun, umarım arkadaşımızda ciddi birşeyler yoktur.
canımsın sevgili arkadaşım valla kaza olduğu zaman psikoleji'miz de bozuluyor hep birden şaşırıyoruz aklımızdan bin tane şey geçiyor omu bumu kim yaralandımı valla heyecanlanıyoruz ! yarın bize arkadaşlar ne olur dikkat edin ya allah(c.c)için bu arabalar zaten bela ne diyeyim bağdat cad. de bi alem bizim motosikletci kardeşlerimiz de basıyo gidiyo! gelmez sonu belki ama ne kadar az kaza olursa şükür diyeceğiz yeniden kardeşimize geçmiş olsun .....
arkadaşımıza geçmiş olsun
Umarım bişey yoktur çok üzücü bi haber
Discovery Detailing Adana
benim arkadaşımın bir tanıdığı da o sırada oradan geçiyormuş. çektiği fotoyu ekliyorum, şükür ki kazaya karışan arkadaşta birşey yokmuş. tam koruma, hep koruma
fotoyu ekleyemedim
kardeşe geçmiş olsun bu arada motorda cbr 600rr 100 metreden tanırım
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
geçmiş olsun arkadaşa
benim 2. yaptığım küçük kazada araba daha kötü olmuştu
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
gecmis olsun gene bi hayva..nin yani 4 tekerli olani nefret ediyorum su otomobil suruculerinden yaa..:(
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
arkadaşa geçmiş olsun ..
98 Beygir.....
gecmış olsun allah korumuş inşallah kımse yaşamaz akza olayını ,
arnkadaşlar şu camış oalan arac sürücülerine dıkkat hepsıne değil tabıkı camış olanlarına
Çok geçmiş olsun arkadaşım.Aynı şey benimde başıma gelmişti.Minibüs aynı hareketi yaptı ana caddede,karşıya geçecekti ve havada yağışlıydı.Baktım gidiyorum minibüse doğru bıraktım motoru attım kendimi yere,ama arkadaşın fırsatı olmadı herhalde mesafe yakındı ve direkt vurdu.Allah korusun hepimizi.Böyle ..... çok malesef.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)