sahibinden.comda satılıklar arasında gördüm sizlerle paylaşmak istedim ilgisini ceken arkadaşlar için link:
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=2814777
sahibinden.comda satılıklar arasında gördüm sizlerle paylaşmak istedim ilgisini ceken arkadaşlar için link:
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=2814777
Modifiye Berbat Olmuş.orjinal Hali Daha Güzel.
[I][B][COLOR="Blue"]Ahmet KÖSE[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR="Blue"]05544016341[/COLOR][/B][/I]
::tutkuy::
motosiklet güsel hakkaten ama ben jawadan başkasına motosiklet demem keşke jawa da böyle modeller üretse
Ben günahlarına emanet edilmiş bir mermi çekirdeğiyim
aslına bakacak olursan o konuda haklısın bu motora bu kadar masraf yapmaya gerek varmı bilemiyorum sonuçda japon değil ama zevk meselesi tabikide
bu motorun modifiyesini beyenmemek olmaz orjinalide berbet çünkü tek nedeni telli jant kullanılmış olması
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
kötüü ........ama en iyi cant telli jant unutma ,bütün chopperler telli janttır
elıme salık cok guzel bıraz serserıce olmus ama yınede cook guzel
çok güzel olmuş yaaa
[B]aldım sonunda ama daha gelmedi dylan dylan dylan[/B]
[B]geliyo geliyo çarşamba(21.05.2008) gibi bende olacak inşallah[/B]
Süper olmuş ellerine sağlık
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
iğrenç olmuş...
harley devidsın yapsa süper olur çinliler yapsa berbat olur zaten
bırakın ayrımcılığı motor çok güzel
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
Bak canım kardeşim bende Jawa'yı çok severim ama senin bu marka fanatikliğin beni resmen rahatsız ediyor. Gerekli gereksiz, anlamlı anlamsız her satır arasına bir Jawa'dır sokup gidiyorsun . Ayrıca Jawa'da yapmış başka bir arkadaşın dediği gibi git bak www.jawatr.com adresine gör bison modeli var classic modeli var ama 7.500€'cuk, para değil anlayacağın
Modifiyeye gelince, adam zaten customize yapmış, kendisine göre binmek ve baktığı zaman görmek istediği gibi yapmış motorunu, belki sadece tek ve de farklı bir MCT sahibi olmak için yapmış. Bana göre iyi de yapmış ama ortada harcanmış olan EMEK var. Biraz saygı gösterip kötü fikirlerimizi kendimize saklayalım. Daha iyisini yapıp görüşe sunabilecek olan varsa da hodri meydan.
Kozmik arkadaşım olayı ayrıca özetlemiş, sonuna kadar katılıyorum..
İyi Sürüşler...
Bişnev in ney çün şikâyet mîküned, Ez cüdâyîhâ hikâyet mîküned...
zaten bu mct ler chopper da değilki ne olduğu belli değil depo yapısı naked bike arkası chopper yani karmaşık bir şey bu halide bence renk olayı berbat sanki motoru yaptığı masrafı belli etmek için adam al beni yapmış gibi olmuş hiçde yakışmamış sadece tek renk olsaydı mesela metalik yada sedefli siyah bence daha çok al benisi olurdu telli jantada uyardı ama genede bu mct leri ben hayla bir konsepte oturtamadım
motosiklet güzel olmuş el yapımı amerikan chopperlerı gibi olmuş www.orangecountychoppers.com
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)