03.09.2006 Adana MT ve Mersin MT Bahara Merhaba Gezisi
-
30 Ağustos 2006, 21:48
Merhaba
03.09.2006 tarihinde [Adana MT] olarak [Mersin MT] 'li kardeşlerimizde davet ederek Bahara Merhaba Gezisi düzenlemeye karar verdik. Fazla uzun bir etap yapmayalım dedik. Daha çok tanışma ve eğlence amaçlı bir etkinlik üzerinde yoğunlaşmaya karar verdik. Ama gideceğimiz yolun güzel olması gene gezme zevkimizi üst düzeye taşıyacaktır. Gidiceğimiz yer Çatalan Barajı'nın üst tarafı. Yaklaşık 36km virajlı asfalt köy yolu. Yolun sonunda kısa stabilize bir yol alıcaz ve daha sonra yemek yiyip sohbet edeceğimiz mekana varıcaz. Tüm Adana MT ve Mersin MT motorcuları davetlidir. Çevre illerden gelmek isteyenlerde elbette gelebilir. Kapımız herkese açık. Yoğun bir katılım bekliyoruz. Güzel bir gün geçireceğimize inanıyoruz.
Buluşma Yeri : Süleyman Demirel Bulvarı Ç.M.S.K önü.
Buluşma Saati: 9:00
Hareket saati: 9:30
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Reklamlar
-
31 Ağustos 2006, 08:45
bu gezi kaçmaz ama gelemicem galiba.
neyse bakıcaz...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
-
31 Ağustos 2006, 09:27
-
31 Ağustos 2006, 10:25
gitmeliyim,gitmeliyiz özlem düşmemeli adana ile mersin mt üyelerinin kalbine.
yaşasın çukurova mt
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
-
31 Ağustos 2006, 14:35
Arkadaşlar ilkönce hepinize slm aranıza hoşbuldum
Ya bu ç.m.s.k nedir :D hiç duymadım da görmedim de... kısaltma falanmı?
-
31 Ağustos 2006, 14:36
sen ilk mesajını atmayı başarmışsında yanlış yere geldin.önce tanışma formuna yaz.
çukurova motor sporları klubü...
-
31 Ağustos 2006, 14:49
hmms o ç.m.s.k uyarın için teşekkür ederin kaan da tanışma bölümüne yazmayanları pek hoş karşılamıosunuz sanırım.. benim bu topicteci amacım tanışmak diil ç.m.s.k nü öğrenmekti
[FONT="Palatino Linotype"] [B][I][SIZE="2"][COLOR="Red"]Haydi eqoma sponsor ol !!![/COLOR][/SIZE][/I][/B][/FONT]
-
31 Ağustos 2006, 14:54
hayır hoş karşılamama olayı değil.genelde insanlar ilk geldiği ortamda kendilerini tanıtırlar sadece bu forumun yazışma amacı gezi olduğu için öyle söyledim.seni tanımak istemekte kötü olmasa gerek.çmsk yı öğrendiğine göre kendini bi tanıtta okuyalım ama buraya değil
-
31 Ağustos 2006, 14:57
hmms kısa bi tanıtım yapmıştım ama dur senin için detaya ineyim biraz
Kaç kişi gelio şimdi belli mi?
[FONT="Palatino Linotype"] [B][I][SIZE="2"][COLOR="Red"]Haydi eqoma sponsor ol !!![/COLOR][/SIZE][/I][/B][/FONT]
-
31 Ağustos 2006, 17:04
cross4ever adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ilkönce hepinize slm aranıza hoşbuldum
Ya bu ç.m.s.k nedir :D hiç duymadım da görmedim de... kısaltma falanmı?
çukurova motor sporları klubü
abi be bu geziyi bu hafta yapsak olmazmı.bende aranızda olmayı cok istiyorm.. kaan,sencer abi siz gelmezseniz olurmu yaa sizsiz cekilirmi sizleri seviyorum
-
31 Ağustos 2006, 17:19
gezi zaten bu hafta emre gibi sanada yaramadı mersinden gitmek.
inşallah gelicez dostum...
-
31 Ağustos 2006, 18:04
ressam_01 adlı üyeden alıntı
abi be bu geziyi bu hafta yapsak olmazmı.
abi iimisin
-
bu gezi kaçmaz elbette herkez gelmek istiyordur gelemeyenleride biz zorla getiririz hasan abi sen kafanı yorma benim motor 5 kisiyi alır herhalde en azından deneriz gittigi yere kadar adana mt ye sevgiler
-
vay tehit var ölemi? ama kime karşı?
herkez gelmek istiyor zaten
-
bari yarın motorumu bakıma bi götüreyim kırılan arka çamurluğumu da deiştirim ki sorun çıkartmasın bana
-
pazar günü geliyoruz eğlence mükemmel olacak
-
-
bir aksilik olmazsa bende aranıza katılıyorum. yeni düldülüm ile.
-
inşallah gelebilirsiniz.
çok güzel bi gezi olacak.
şu çmsk yı bi görseydim
-
Bu arada Hasan kardeşim de(MAKİNE) yeni motorunu almış.gördüm motoru Allah kaza bela vermesin. Plaka işlerini hallettiyse herhalde yeni motoruyla gelir geziye
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler