[MT İstanbul] 19-20. Ağustos Kemerburgaz ormanları resimler
Reklamlar
-
20 Ağustos 2006, 14:35
Reklamlar
-
20 Ağustos 2006, 14:56
-
20 Ağustos 2006, 17:33
Bazı sebeblerden dolayı katılamadım. Şuan hala evdeyim ve boynum sırtım çok ağrıyor.
Daha önce haber veremedim geleceğimi zati cumartesiden beri böyleyim, (zati pazar gunu, günübirlik gelecektim) Neyse birdahaki sefere inşallah, kusura bakmayın.
Soda Ayran Cool
-
20 Ağustos 2006, 19:05
Başka hiçbir yerde olmak istemeyeceğim bir organizasyondu aranızda olduğum için kendimi şanslı hissettim. Herkeze kardeşim adınada ayrı ayrı teşekkür ederim. Ne yazsam eksik kalır bir sonrakini iple çekiyorum. Tekrar teşekkkürler...
[B][COLOR="Red"]Release Yourself !!! [/COLOR][/B]
-
20 Ağustos 2006, 19:48
savaş , tamer gece çekilen resimler nerede arkadaşlar onlarıda istiyoz ............
-
20 Ağustos 2006, 22:07
süper bir gezi ve kamp olmuş bizde 125 zen ciler olarak hafta sonu süper bir gezi yaptık
-
21 Ağustos 2006, 00:21
Gezi başlığını cumartesi 15:00 gibi farkettik,oğlumla konuşarak katılmaya karar verdik.Hemen hazırlıkları yaparak yola çıktık.Geziyi düzenleyen ve katılan arkadaşlardan hiçbiri ile tanışmıyorduk,baştan söyleyeyim ki hepiniz çok iyi arkadaşlarsınız. Dost olunacak arkadaşlar,çok teşekkür ediyorum,oğlum ile bana çok güzel bir kamp ortamı yaşattınız.
TEM den hasdala girdik ve göktürk köyü migrostan alışveriş yapmak için vede MT konvoyunu görelim diye motoru migrosun önüne çektik.
yarım saat kadar bekledikten sonra yolda rastlarız diye gaz açtık. tabi bölgeyi bilmiyoruz terkos durusuya gitmişiz,köylüler tarif etti geri döndük. Ağaçlıya gelip grubu aramaya başladık ama nafile. sonunda engine telefon ettik ve bizi karşılamak üzere shell e bir arkadaş geldi. Bunun kıymetini kampa doğru yola koyulunca anladık,curisier makina ile off road kilometrelerce gelip bizi karşılamak büyük jestti.Refakatçimız , gün batımı kamp yeri
Kampımız gün batımında harika görünüyor.
gölün kenarında hilal konumlandık
Oğlum Cafertayyar çadırımızı kurmaya başladı
güneş battı. işte kamp böyle olur
Havalı tüfekle balık avlıyoruz
Motorlarımız,çoğunluk curiser,tek enduro benim KLR ama offroad sürüşlerde benim makinayı çatlattılar yani,bravo sizlere demekki at sahibine göre kişnermiş
Atıcılık denemeleri,tabi pet şişeye atıyoruz
Kamp ateşini yaktık
Gitar,nargile,nefis çay daha ne olsun
oğlumun keyfi yerinde
benim resmim kötü çıkmış
Sucuklarda pişiyor,hadi bakalım afiyet olsun
yemekten sonra nargile keyfi
patateslerde sıralanmış
motorcu reflektörlü olur
dumanı geç üflesende yüzün görünseydi dostum
gece yarısı savaş ultra-extra-large geldi. geceye renk kattı
Akalteke Reiste savaşla birlikte geldi,seni tanıdığımıza çok memnun olduk reis,bize unutulmaz bir gün yaşattın
Boşuna XXXXXLLLLL değilsin valla savaş,2 kilo köfte,3 kilo sucuk,4 kilo biber,5 kilo patlıcan, bi ara korktum sıra bize gelecek mi diye
Reis güvenlik tam dediyse tamdır
Cafertayyar ateşi canlandırmaya çalışıyor
Oğlum ilk kez böyle bir kamp yaptı (bende),etrafı hayranlıkla süzüyor
bu poz arşivlik olmuş Savaş
Murat isimde yanılmadım umarım
Engin tam teşkilat hertür kamp malzemesi var,işte kamp ocağı,nefis çay demleniyor
toplu resim,ışık topu neden oldu bilmiyorum,uzaylılar olmasın
Yeşilaya haber vermek lazım. Ağızada sigara,bir elde nargila-çay,öbür el közü karıştırıyor
Sabah oldu, bizim çadır ve KLR
Sabah sporu balıkçılık ve atıcılık,Reis hiç uyumamış
motorlarımız sabah güneşinde pırıl pırıl
çoğunluk uykuda
Sabah güneşi kampımıza doğuyor
toplanma zamanı
çok güzel bir gün böyle bitti
arkadaşlar kahvaltı için grub halinde hareket ettiler,biz oğlumla ağaçlıya denize gittik.
Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum,sizleri tanımak güzeldi.
Coşkun Kılıç
-
21 Ağustos 2006, 04:08
-
21 Ağustos 2006, 12:32
Bidaha...
Herkeze selam,
Birçokkez kamp yaptım ama bu benim ilk motor kampım oldu.
Yer müthiş,ortam müthiş,dostlar müthiş,herşey süperdi.
Tamer(HEMŞO),sonyakuza ile Zafer abiye ve Engin biradere ultra teşekkürler.Ayrıca Gagagotti abimizede güzel resimler ve sohbeti için teşekkürler.
Desperados; Gece sabaha karşı saat 02:00 da yanımıza gelip bize müzik ziyafeti verdiğin için teşekkürler.
Gece gelen arkadaşları kör karanlık ve bozuk yollarda defalarca karşılamaya giden organizasyon liderlerine ve onların dostluk anlayışlarına hayran kaldığımı buradan özellikle duyurmak isterim(yaklaşık 30 dk ve 20 dk.sı 1-2. viteste yola hiç uygun omayan makinalar ile bol çukurlu/taşlı orman yolunda).
Yeni tanışdığım diğer arkadaşlar ile hayatımın en güzel gecelerinden birini yaşadığım için herkeze teşekkürler.
Son olarak bidaha diyorum,başka birşey demiyorum.....
-
21 Ağustos 2006, 12:33
-
21 Ağustos 2006, 12:35
kampımız hakikaten çok güzeldi,çok harika insanlarla tanıştım kimseyi tanımazken bir çok insanla arkadaş oldum,herkes anlayışlı insanlardı,çok güzeldi çokkkkkkkk,gelmeyenler üzülmüşdü herhalde resimlerdende belli,bu organizasyonu tekrarlamak lazım,bu konuda akaltekeye yeniden baş vuralım yeni bir kamp daha düzenlesin,bizimle kampa gelen herkese teşekkür ederim
-
21 Ağustos 2006, 13:23
dostlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler. Akalteke tamer dostum ne yapsak hakkın ödenmez herşey çok mükemmeldi,kamp alanı ise bir başka,bize özel göl bile ayarlamışsın be tamer, sen bu işi biliyon arkadaş.
bir kamp olayı ancak bu kadar harika olurdu herşey ve herkes çok güzeldi.
mehmet aksu abim verdiğin taktikleri uygulayacak zaman bile bulamadık,muhabbetten vakit nasıl aktı bilmiyoz valla.
hele gece aramıza katılan desparados arkadaşımızın kamp ateşinin kıyısında bizleri kırmayıp söylediği parçalar.. nediyim olay budur işte.hele kayınço Engin senin adınıda deyiştiriyorum kardeşim bundan gayri senin namıdiyar adın (yokyok engin) olsun kamp olayına ait ne varsa buldun buluşturdun be kardeşim,bizi hiç bir konuda darda komadın. senin gidecegin bütün gezilere ben artık sadece motoruma binip gelecem kardeş..
savaş dostum hele senin ,açım açım arkadaş türküsüyle yaptığın mangal olayın(mangal dansı) varya laf bile bulamıyom arkadaş.....
herkes ve herşey harikaydı.inşallah en kısa zamanda tekrarında yine buluşalım..
bütün katılan arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkürler.herşey gönlünüzce olsun dostlar
-
21 Ağustos 2006, 13:36
İnad etmiştik bir kere bu kamp yapılacaktı. Bizi ne Mehmet'in (motoboy) nede Karakartalmir (engin) aynı gün biri aksamı biri sabahı kaza yapmaları engellemedi. Üstelik Bu iki kardeşim Üzerime yıktıkları bu organizasyonda En Buyuk yardımcım olacaklardı. "Allah ikisindende razı olsun" oldularda. Bu bize bir kaç saat gecikmeye sebep olsada sorun yoktu.
Gideceğimiz bölgeye Vardığımızda Kamp yerini belirledik. Yerleşim planını yaptıktan sonra İçimdeki yaramaza det lan diyerek işimme geri dönmek üzere kamp yerinden Ayrıdım.
Dükkanda Savaşxxl ile msn ve telefon diyalooglarımızla yenge faktörünü aşmak için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Fakat Yengemin Savaşın yanına gelmesiyle İki dakkada nasıl adam satılırın En iyi örneğini vererek yengemin safına geçtim.
Dükkanları Kapatıp savasla beraber tekrar kamp yerine Hareket ettik Kemerburgazda durup alışveriş yapınca Savasın aldıklarını Taşımak için Nakliye için Kamyonet aradık ama bulamadık.
Kamp yerine Vardığımızda Arkadaşlar mükemmel bir Kamp ateşinin etrafında Sohbet eder haldeydiler. Yardımcı keyif verici likit unsurlar olmadanda Eğlencenin En babasının yasanacağı Ortadaydı: Gönüllerin birliği bunu sağlamıştı.
Sabaha karşı Arkadaşların Çadırlara Çekilmesiyle. Banada Gün doğdu Hem Birinin Uyanık Olması açısından Hemde Güzel bir traking maksadıyla arazıde yürüyüşe çıktım Güneş Doğumunda Böğürtlenlerin tadına bakarken. İyi bir işin parçası olmak haz veriyordu.
Güneşin Yükselmesiyle hiçte insaflı olmayacağı belli olunca Kahvaltıyı daha müsait bir yerde yapma kararıyla yola çıktık. ora bura derken kemerburgaz camii önündeki çay bahçesinde oturup. Kahvaltımızı yaptık
Allah razı olsun arkadasların kesesine bereket. Hakkaten Çok keyifliydi. sohbetin Bu sefer tam belini kırmış. Yorgun ama bir o kadar mutlu evlerimize doğru yola çıktık.
Bu kampın Yapılmasına vesile olan mtoboy ve karakartalmir desteklerini esirgemeyen site yönetimi kampa katılan gagagotti ve oğlu. locco, araltı, dark, babaadam, savaşxxl,dejavu ve kardeşi, şarkılarıyla geceye renk katan desperadost ve oğlu, not fear ve arkadaşı. Arabayla gelip bize lojistik desteğini veren enginin arkadasları , hemşerim uçanlaz. Son yakuza ve arkadasları.
Hasbelkader bu kampın organizasyonunda adı geçen ben hepinize minnettarım sağolun.
seneye bu kampın tekrar edilmesi ve bu kampa ailelerimizi de katarak daha kapsamlı bir organizasyon yapılması yönünde düşüncelerimiz var. saygılar sunar tekrar teşekkür ederim
akalteke
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
-
21 Ağustos 2006, 13:40
Akşam bizi almaya gelen Gagagotti-Coşkun abi ve Akalteke-Tamer abi sayesinde o muhteşem kamp yerine ulaştık, zorlu bir yoldu araba için
Enginin silahları ile atış yaptık
Uçanlazın uscuklarına ortak olduk
Hepinize ve ordaki her arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür ederim, çok güzeldi ortam ve insanlar. Gece arkadaşım dönmek zorunda olmasaydı daha da güzel olcaktı ama bi dahaki kampa artık.
Ahhhh Tamer abi yaa böğürtlen yemişsiniz tüh bayılırdım ben oysa keşke kalabilseydim yaa şimdi daha da üzüldüm :(
Bugün, dünden farklı olalım, gelişelim...
-
21 Ağustos 2006, 13:54
-
21 Ağustos 2006, 14:56
sizler bir harikasınız, allah nazardan saklasın!!!amin...sizi buradan seyretmek ve okumak bile doyumsuz ki; aranızda olmak kimbilir nasıl olurdu...belki bir daha ki seneye, inşaallah, nasip, allaha emanet olunuz....
-
21 Ağustos 2006, 15:19
Valla blacat burda olucaktın.kaçırdın oooolum.ben burdan yeniden karakartalmir e tesekkür ediyorum.adam evini actı bize.biz orda kamp yapılacagı kamp malzemeleri getiren cok donanımlı bir arkadas zannettik onu.meger adam ormanda yasıormuş evini açmış bize.heheheh
saka bir yana gecenin en dumur detayı o çay ocağı ve nargile oldu.ben bir ara enginin yanına gidip plasma tv ile playstation sorucaktım sonra vazgectim
-
21 Ağustos 2006, 15:22
locco adlı üyeden alıntı
Valla blacat burda olucaktın.kaçırdın oooolum.ben burdan yeniden karakartalmir e tesekkür ediyorum.adam evini actı bize.biz orda kamp yapılacagı kamp malzemeleri getiren cok donanımlı bir arkadas zannettik onu.meger adam ormanda yasıormuş evini açmış bize.heheheh
saka bir yana gecenin en dumur detayı o çay ocağı ve nargile oldu.ben bir ara enginin yanına gidip plasma tv ile playstation sorucaktım sonra vazgectim
Televizyon savaşta vardı ben kızınca çıkarmadı HAHAHAHAH
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
-
21 Ağustos 2006, 15:25
hayda.o zaman kassak playstation da cıkardı.o zaman kamp duvarları olmayan 3 yıldızlı bir otel ''ambiyansı'' na dönerdi.ambiyans diyorum.gerekenler atlamasın.
-
21 Ağustos 2006, 15:54
Locco,
Abi doğru söyle çadırda ben horladımmı,Eğer dediğin gibi gerçekten horlamadıysam kamp bana iyi geliyor demektir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler