Kamyon motosikletle çarpıştı: 3 yaralı
Reklamlar
-
09 Ağustos 2006, 13:59
Mersin'in Mut ilçesinde kamyonun motosikletle çarpışması sonucu motosiklette bulunan aynı aileden 3 kişi yaralandı.
Mut-Silifke yolunda, İbrahim Zengin (64) yönetimindeki KKTC GA 196 plakalı mobilya yüklü kamyon, Halil Yaşlı'nın (34) kullandığı 33 UD 204 plakalı motosiklete çarptı.
Kazada motosiklette bulunan Halil Yaşlı ve eşi Elif Yaşlı (34) ağır, çocukları Mustafa Yaşlı (6) hafif yaralandı.
Karaman Devlet Hastanesine kaldırılan, Yaşlı çiftinin durumlarının ağır olması nedeniyle, Konya Devlet Hastanesine sevk edildi.
Kamyon şoförü Zengin ifadesi alınmak üzere Mut Karakoluna götürüldü.
Kaynak:http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/gost...?DocID=4894337
aman dikkatli olalım arkadaşlar bu sıra böyle haberleri çok duymaya başladık :(
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Reklamlar
-
09 Ağustos 2006, 14:12
pess yani motorda üç kişi olacak iş değil yahuuu inşallah çabucak iyileşirler
Ben rehnedilmiş yelkovan gibi... hani akrep'i seven ama yüreği takvim yokuşlarında...
-
09 Ağustos 2006, 14:20
geçmiş olsun ne diyelim..
bu sene motorlu sayısı arttı..
bu orantıdada motor kazaları arttı..
keşke ters orantılı olsa..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
-
09 Ağustos 2006, 14:27
olmazmı
ya motosiklet in
ne olduğunu bilmeyen bilincsiz ama bi yandan da hayat şartlarına dayanmak için
kendi hayatlarını taşıdıklarının hayatlarını riske eden onlarca insanımız var! bu
haberler peşimizi bırakmayacak taki böyle sitelerin iyice gündeme gelip sivil toplum
örgütü haline gelirse belki azalır bu tip acı olaylar !ama ülkem işte ülkem biraz zor
ülkem inşallah iyi olur herşey yazık kaybettiklerimize allah(cc)rahmet eylesin bu kazadada anne babaya
bir an evvel sağlık diliyorum bebecik te allahtan
kurtulmuş
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
09 Ağustos 2006, 14:34
Geçmiş olsun.Ama 3 kişide binilmez ki
-
09 Ağustos 2006, 14:47
desperadost un gönderdiği resimdeki vatandaşlar nasıl oluyorlarda polislerden kaçabiliyorlar. bu nasıl bir şans. anlayamıyorum.........
-
09 Ağustos 2006, 14:48
Her ne olursa olsun Acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsun...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
-
09 Ağustos 2006, 14:54
...........
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
14 Ağustos 2006, 10:58
Forumdan Uzaklaştırıldı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler