[BURSA]MT 04.07.2006 Bursa Eker Buluşması
-
05 Ağustos 2006, 11:26
Reklamlar
-
05 Ağustos 2006, 12:14
paylaşımınız için teşekkür ederim,
mt.izmir olarak bursa ya bir gezi düşünüyoruz, sağlıcakla kalın.
-
05 Ağustos 2006, 12:20
herzaman bekleriz.En iyi şekilde ağırlayacağımızdan emin olabilirsiniz.
-
05 Ağustos 2006, 12:23
güzel bir başlangıç... devamının gelmesi dileğiyle..
-
05 Ağustos 2006, 12:27
mt bursa olarak bursada en iyi koşullarda karşılanacağınıza emin olun.
izmirden gelen ilgiyede teşekkürler .
-
05 Ağustos 2006, 12:55
siyah tişörtlü arkadaşların tişörtleri başka siteye ait gibi...
Zamana ait düşlerim... Gemi benim kaptan benim...
-
05 Ağustos 2006, 16:28
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
05 Ağustos 2006, 17:24
Bendeki fotolar karanlık çıkmış koyamıyorum.
Önde ki kırmızı tişörtlü ben ve eşim yanımda.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
05 Ağustos 2006, 17:42
sizlerle tanışmak güzeldi.Haftaya pazar ayazmaya yapacağım geziyede bekleriz.Yeni tanışmalar olduğu için biraz kopukluk mevcuttu.haftaya düzenleyeceğim gezide bunların ortadan kalkacağına inanıyorum.
-
05 Ağustos 2006, 17:46
yürü be şoparcan kim tutar seni
herzaman arkandayız...
Zamana ait düşlerim... Gemi benim kaptan benim...
-
07 Ağustos 2006, 10:49
moto virüs tshirt ü ama şöle bişi vr orda anladığım kadarıylada bursa motosiklet.net değil bursalı motorcuların buluşması ve biz bursalı motosiklet.net çiler olarak buluşmalarımızda diğer motorsiklet grublarına da yerimiz vardır ben eylül ayına kadar motorumu servisten çıkmıcak eylül ayında motorumla aranızdayım
_______BURSA MOTO KLUB KAPTANI_______
motorun mu var bas marşa asla durma
-
07 Ağustos 2006, 13:03
üstündekinin ne olduğu neden bu kadar rahatsız ediyo anlamış değilim yani.Selçukçum senin ile alakası olmayan konulara burnumuzu sokmayalım olur mu.Herkes kendi işine baksın arkadaşım endaxi ?
[COLOR="Red"][B]SOSYETİK ADAMLAR[/B][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]irtibat msn :greenriders@hotmail.it[/COLOR]
-
07 Ağustos 2006, 13:07
soparcan adlı üyeden alıntı
üstündekinin ne olduğu neden bu kadar rahatsız ediyo anlamış değilim yani.Selçukçum senin ile alakası olmayan konulara burnumuzu sokmayalım olur mu.Herkes kendi işine baksın arkadaşım endaxi ?
sonuçta bu toplantı site toplantısı diildi.sadece bursamızın güzel motocu arkadaşlarının tanışma buluşması idi o kadar
-
07 Ağustos 2006, 13:41
bir birlik beraberlik kurmaya ve bunu mt çatısı altına sokmaya çalışıyoruz.Bugün bahsettiğiniz site yarın öbürgün başka bir siteden olabilir.Bu kadar üstüne düşmemek gerekir.
saygılar
[COLOR="Red"][B]SOSYETİK ADAMLAR[/B][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]irtibat msn :greenriders@hotmail.it[/COLOR]
-
07 Ağustos 2006, 13:48
Moderatör
kingofrider adlı üyeden alıntı
sonuçta bu toplantı site toplantısı diildi.sadece bursamızın güzel motocu arkadaşlarının tanışma buluşması idi o kadar
Bu sitede açılan her duyuru ve organizasyon topici M.T çatısı altında açılmış sayılmaktadır.Buluşma ve organizasyon düzenlemek istediğinizde lütfen bunu göz önünde bulundurarak yapın.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
-
08 Ağustos 2006, 12:17
soparcan adlı üyeden alıntı
önce tüm konuyu oku ondan sonra konuş benim ne anlamda yazdığımı anlamadı isen hiç konuşma zaten dingil aynı şeyden bahsediyoz bana yazacağına
::::distinto :: siyah tişörtlü arkadaşların tişörtleri başka siteye ait gibi... ::::::
buna cevap yaz sen hep bundan kaybediyon iki seferdir kırıyoz birbirimiz her iki sebepte sensin senin adam gibi okuyup düşünmeden yazdıkların
neyse ben karışmıyorum arkadaşlar size bu tarz ufak sorunlardan sonra gruplaşma çıkıyo bende bunu anlamıyorum ii eylenceler
::::::teror::Bu sitede açılan her duyuru ve organizasyon topici M.T çatısı altında açılmış sayılmaktadır.Buluşma ve organizasyon düzenlemek istediğinizde lütfen bunu göz önünde bulundurarak yapın.:::::::
ee ne yane MV - veya MD cileri dışlama gibi bişi olamaz öle bişi istiyorsanız eğer ben direk üyeliğimi sildireyim mt den bu mudur motorculuk gelene gönlüm feda gelmeyene elveda .... gelen gelir başımızın üstünde yerimiz var biz iznikde MT - MD bir arada kamp yaptık hiç te sorun olmadı keyif adamları ile o yüzden geniş düşünüp öz yazmalı
_______BURSA MOTO KLUB KAPTANI_______
motorun mu var bas marşa asla durma
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler