Arkadaşlar antalyada şöyle gelişim gibi bi sürücü kursu varmıdır, biraz zor ama o kadar iyi olması. Bi yardımcı olursanız sevinirim...
Arkadaşlar antalyada şöyle gelişim gibi bi sürücü kursu varmıdır, biraz zor ama o kadar iyi olması. Bi yardımcı olursanız sevinirim...
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
amacın reklammı gelişim gibi bir sürücü kursu varmıdır biraz zor ama derken ne elde etmeye çalışıyosun
Anaaa sende de mi ehliyet yok yandık biz yaa koskoca modun ehliyeti yok baksana imam cemaat hesabı bende ehliyet alıyordum bir hafta kaldıydı bunu duydumya ehliyet mehliyet istemem
CBR 125 R
Bu kadar kesin konuşmasak daha iyi olur aslında .Kendisinin ehliyeti var ve dikkat edilirse Bulunduğu yer kısmında İstanbul yazdığı da görülebilir.Bu tip bir topic sadece kişinin kendisi için değil, bir tanıdığı için de açılabilir tabii olarak...H@S@N adlı üyeden alıntı
the oshman chingiy adlı üyeden alıntıGelişim'in fiyat politikasını ve sağladığı kolaylıkları hepimiz biliyoruz.Bir kurs ücreti için 300-400 Ytl isteyen ve her ders, her belge için fazladan para talep eden paragöz bir kurs yerine bunun gibi kalitesini kanıtlamış, bir kitlenin beğenisini kazanmış köklü bir kurumun aranmasını gayet mantıklı karşılarım.Ve böyle bir konuda "Gelişim gibi" sözünü bir kriter kabul ederim.er5 adlı üyeden alıntı
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
the oshman chingiy -- Bu konunun sizi ilgilendirdiğini zannetmiyorum , bi soru sordum antalyada iyi bi sürücü kursu varmı diye , biliyorsan yazarsın bilmiyorsan susarsın, size reklam yapıp yapmadığım konusunda hesap vermek zorunda değilim..
H@S@N -- Benim tabikide ehliyetim var , olmadığı sonucuna nasıl ulaştın anlayamadım, benim istanbulda yaşadığım profilimde yazıyo. sürücü kursunu antalyada yaşayan abim için arıyorum.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
ehliyet verilmez,alınır kursunda bu işte bi fonksiyonu alduğuna inanmıyorum aracı kurum misali.
toros iyi günler diler
Şaka yapmıştım özür dilerim tabiki avatarının altında ist. yazdığını görüyorum keyifli sürüşlerdanger0 adlı üyeden alıntı
CBR 125 R
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)