Abi o ne ya Yolda giderken milletin kulaklarını patlatmak için yapmışlar heralde
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
yaa dugun mu var bu ne boyle cok abartılı bu yaa bedava versen bı dusunurum .............
Ekzoz sesinden müzik duyulur mu acaba ?
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
aa dostum sen soruyu yanlış sordun yaa bak dogrusu : müzik sesinden eksoz sesi duyulurmu acaba olcaktıErtuğrul_Öz adlı üyeden alıntı
bu arada o müzigin sesini sonuna kadar açtıgında o kawasaki kullanılmazki motor oakadar basa oldugu yerde zıplar denge felan kalmaz motorda
Ya bir kendini bilmez gelipte hoparlörün göbeğine parmağını sokarsa......
karanlıkta müzik dinleyemez ki bunu alan?
Sub woofer benzin deposonun ustunde usutune yattimi ne olacak.Ama bence sira disi buna derim tebrik ediyorum
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
ZX10R lı Müzik sistemi olmuş bu..
-McA-
Bu motoru babam bana almıştı sonradan satmak zorunda kaldık
Not:Merak ettiğiniz varsa bana sorabilirsiniz.
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
bişey söyleyimmi motosiklete takılan müzik sistemi olsun yok bagajı delip hoparlor takanlar olsun görüyorum sokaklarda sonuna kadar acıyolar araba teyp ini koymuslar ortada kocaman kızak falan ya hiç hoş değil nolursa olsun bence amele işi. ben hiç bir şekilde katılmıyorum motosiklette muzik sistemine. tak cep telefonuna kulaklık dinle yoksa al bi ipod onu dinle ne bu ya..
gerçekten sıradışı.. çok ilginç.. ama fena olmamış.. iyi bir tasarım gerekir buna..
CBR 600F Honda,
3-6 tane olsaydı guzel olurduda bu cok asırıya kacmıs bence
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Günümüzde müzik sistemi modifiyenin bi parçası artıkninya adlı üyeden alıntı
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
peki adam nereye oturacak oturma yerinde bass var
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
woofer adamın oturduğu yerde de olsaymış daha iyi olurmuş
burak_kusmez_yamaha_r1 adlı üyeden alıntı
güzeLLiğide orda zaten ( tabii adam icin )
burak_kusmez_yamaha_r1 adlı üyeden alıntı
Hoparlörün üzerine oturacak herhalde..Müziğin sesini açtığı zaman bide baslı bi müzikse habire alttan vuracak...Güm ,güm, güm diye.... sürücüde hopur hopur hoplayacak....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)